CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mircea Geoana – spre Cotroceni cu vrajitoarele inainte mars!

0 comentarii / 1629 vizualizări / 21 decembrie 2011

În septembrie 2008, un material difuzat de Al Jazeera prezenta Bucureștii drept un oraș în care pînă și cetățenii moderni cred în farmece și abia așteaptă noaptea vrăjitoarelor. Realizatorii punctau că românii merg la vrăjitoare la fel cum occidentalii merg la doctor. Mai grav e că, iată, nu o fac doar românii cu doi neuroni în cap, ci și ditamai politicienii, unii visînd cu ochii deschiși la șefia statului, precum Mircea Geoană.

Cînd auzi că Vadim Tudor se consultă regulat cu paranormalii Iliuță și Ildiko de la OTV, că Hrebenciuc e specialist în ezoteric, sau că Băsescu îl angajează pe parapsihologul Aleodor Manolea să-l apere de flacăra violetă, mai înțelegi, treacă-meargă.

Dar să afli că la vrăjitoare merge un lider occidental, om cu două facultăți, școlit la Sorbona și cu ani grei petrecuți în SUA, membru al comitetului Aspen și al altor cluburi cu renume, și pregătit pentru șefia statului, în 2014, atunci chiar că își vine să dai cu căciula de pămînt și să înjuri cu năduf ”sireaca țară!!”.
Știrea că Mircea Geoană s-ar număra și el pe lista păgubiților cuplului de vrăjitoare date în urmărire generală ar fi șocantă, dacă nu ne-am aminti că distinsa lui soție, intelectual rafinat, arhitect sensibil, președintă a Crucii Roșii, explica savant, acum doi ani, că al ei soț a fost lucrat energetic în campania electorală, de aia s-a culcat președinte și s-a trezit tot ”prostănac”, cum a zis nea Nelu. „Sunt convinsă că a fost atacat energetic foarte mult. Bănuiesc că PD-L-ul a avut oameni care se ocupau cu aşa ceva”, explica Mihaela Geoană.
Normal că PDL are asemenea oameni, doar i-a luat de la Mircea Geoană, primul angajator al lui Aleodor Manolea.

„In secolul XXI, in Romania, vrajitoria continua sa existe. Ai probleme in dragoste? Te duci la vrajitoare si ele iti dau o licoare magica” relata Al Jazeera în reportajul mai sus amintit.
Bieții realizatori, numai dacă ar fi știut că, în România, la vrăjitoare te duci, mai nou, și dacă ai probleme în partid nu doar în amor, probabil s-ar fi luat cu mîinile de cap.
Colac peste pupăză, ori Mircea Geoană și-a ales prost vrăjitoarele, ori nu respectă ritualurile ca la carte. Așa se face că a pierdut șefia PSD la un congres în care vrăjitoarele descîntau la ușă, a pierdut șefia Senatului deși un grup de vrăjitoare a descîntat palatul parlamentului nouă zile încheiate după ce fusese ”dat prin stol de păsări negre” șamd.
Adevărata problemă e altă: cum își va închega fostul pesedist partidul anunțat cu surle și trîmbițe în condițiile în care două vrăjitoare de bază sunt date în urmărire generală, iar restul precis vor sta pe tușă o perioadă, măcar pînă își fac efectul ultimele serii de blesteme la adresa DNA? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998