CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Miron Cozma ameninta: ”Am casete si fotografii compromitatoare cu ministrul Gabriel Oprea!”

0 comentarii / 3488 vizualizări / 8 noiembrie 2011

”Am casete și fotografii compromițătoare cu ministrul Gabriel Oprea, din anii ’90, pe când era maior, și mergea cu mine la fotbal și la petreceri”, susține liderul minerilor de altădată, Miron Cozma, într-un interviu acordat ziarului Ghimpele. El îi transmite lui Oprea că probele pe care le deține ”îl poat duce într-o situație penală, primejdiaosă” și povestește cum l-a uns el pe actualul ministru vicepreședinte la echipa de fotbal Jiul Petroșani, la rugămințile ”profesorului universitar Neagu”.

”L-am angajat vicepreședinte la Jiul Petroșani”
”Domnul ministru Gabriel Oprea era, sa zic, copilul de suflet al profesorului universitar Neagu, pe care il respect, profesor la Facultatea de Drept, avocat si care urma sa devina avocatul meu, dar, subit, a renuntat si el. Probabil ca la indicatiile tovarasului presedinte Iliescu. Domnul profesor universitar Neagu m-a chemat odata la el si mi l-a prezentat, mi-a zis: “Uite, iti prezint si eu un tanar de perspectiva – era maior la vremea aceea – si ia-l pe langa dumneata, da-i si lui sa faca ceva.” Bineinteles ca l-am angajat la Clubul “Jiul Petrosani”, vicepresedinte la momentul ala, si uite-asa, din aproape in aproape, cu mine s-a lansat ba la un fotbal, ba la o petrecere. Am poze si am si casete video daca vrea sa-i arat. Era angajatul meu la Clubul “Jiul”. Hai sa zic ca accept si ideea de prieten, cu toate ca, repet, n-am avut niciodata incredere in el. S-a dovedit ca am dreptate.

”Îl pot duce într-o situație penală, periculoasă”
Sa stiti ca tot circul de la Ziua Marinei din cauza lui s-a intamplat. Eu nici macar cea mai mica intentie n-aveam de a merge sa fac scandal. Vorbisem cu sotia mea sa mergem acolo, era si ziua ei de nume. Eu am vazut din start ce se-ntampla. A pus o gramada de soldatei din astia de plus, pe care i-a imbracat in uniforme de primavara si-i plimba printre oameni si, dupa aceea, a dat dispozitie fortelor de ordine sa intervina si in zona mea. Pe Gabi Oprea probabil ca l-au deranjat anumite lucruri din relatia noastra, pentru ca am spus adevarul si il spun in continuare. Daca continua sa mai zica un singur cuvant despre Miron Cozma, am sa fac publice fotografiile si casetele video. Nu mai zic de oamenii care erau, la momentul ala, in jurul lui, cine sunt. Daca o sa vorbesc, o sa-l duc intr-o situatie penala, periculoasa”, amenință Miron Cozam. (R.Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998