CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Miron Cozma are piciorul in ghips dupa ce s-a apucat de karate

0 comentarii / 2436 vizualizări / 18 mai 2010

Liderul de altadata al minerilor, l-am numit pe Miron Cozma, crede ca a inmagazinat, gratie “nedreptilor ani de inchisoare”, o cantitate considerabila de “energie negativa”, pe care el trebuie sa o elimine, printr-o serie de indeletniciri speciale: karate, muzica si gradinarit. In exclusivitate pentru Inpolitics, fostul lider sindical dezvaluie cum a reusit el sa isi rupa piciorul, zilele trecute, in timpul unui primejdios antrenament de arte martiale, desfasurat in aer liber.

Inchisoarea, energia negativa si criza financiara
“Din pacate, am inmagazinat multa energie negativa in cei 11 ani nedrepti de inchisoare. E greu sa fi inchis fara a avea o vina. Eu am suportat detentia pentru oameni. De aceea m-au si inchis. Si am multa energie negativa. Si trebuie sa o elimini cumva, altfel, este grav. Trebuie sa elimini stresul si problemele astea. Mai ales ca traiul meu e greu. Am mari probleme financiare. Traiesc de azi pe maine”, ne-a explicat Luceafarul Huilei.

Accident grav de karate
Totodata, Miron Cozma ne-a marturisit ca are niste tehnici de-a dreptul speciale prin care se descarca, zilnic sau saptamanal, de energia negativa acumulata in spatele gratiilor: artele martiale, muzica rock si gradinaritul. Cum vom vedea, insa, in cele ce urmeaza, eliberarea de demonii interiori poate reprezenta un sport extrem, din cale afara de primejdios. “Eu fac karate. Am facut si in tinerete si ma pricep destul de bine. Fac antrenamente pe cont propriu, nu am nevoie de instructor. Prefer sa practic karate in aer liber. Uneori, trebuie sa lovesti puternic, decisiv, cu picioarele si mainile. Acum cateva zile, ma antrenam in aer liber si, in momentul in care am dat o puternica lovitura de picior am simtit o durere acuta. Fiindca sunt un om puternic nu m-am dus la doctor. Dupa opt zile, sotia a vazut ca am piciorul tumefiat, umflat si foarte vanat. Datorita ei am fost la doctor si, acolo, am aflat ca mi-am fracturat piciorul. Acum, mi-au pus piciorul in gips si stau mai mult in pat”, ne-a povestit Miron Cozma care si-a manifestat speranta ca se va pune curnad pe picioare, la propriu.

Muzica rock si gradinaritul
Deoarece problemele locomotorii nu ii mai permit sa practice jujitu, Luceafarul Huilei scapa de energia negativa prin terapie muzicala. “Eu ascult foarte multa muzica. Ce rocker am fost eu de cand eram tanar! Mereu am ascultat muzica rock, si pe vremea lui Ceausescu. Asta fac si acum. Muzica ma relaxeaza, imi permite sa imi pun gandurile in ordine. O alta indeletnicire relaxanta este sa ma ocup de flori. Iubesc florile. Imi place sa am grija de flori”, dezvaluie Miron Cozma. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998