CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Miron Cozma despre Dan Diaconescu: “Un escroc de cea mai joasa speta!”

0 comentarii / 2432 vizualizări / 23 august 2010

Liderul de altadata al minerilor, Miron Cozma, exclude orice apropiere de mult trambitatul Partid al Poporului deoarece il considera pe magnatul otevist Dan Diaconescu “un escroc de cea mai joasa speta” caruia autoritatile ar trebui sa ii ia la bani marunti intreaga avere stransa prin metode ilegale.

OTV, Cozma si “cartea mincinoasa”
“Cand eram lider sindical, Dan Diaconescu trecea pe la mine sa ii dau sa manance, fiindca era amarat. Acum, este magnat! Autoritatile trebuie sa ia la puricat averea asta a lui Diaconescu, facuta prin escrocherii si santaj”, sustine Cozma, in exclusivitate pentru Inpolitics. Luceafarul Huilei ne-a dezvaluit si motivele pentru care nu mai vrea sa auda niciodata de seful OTV. “In 2003, Dan Diaconescu a publicat o carte despre mine intitulata “Vreau sa fiu gratiat”. A mintit ca a venit la mine la puscarie si ca mi-a luat interviu si ca a vorbit cu mine. Nimic mai fals! La puscarie, la mine, abia intra familia. El insa a scris o carte si a mintit cu nesimitire ca ce a inventat el acolo este si punctul meu de vedere. Diaconescu este un escroc de cea mai joasa speta. Cred ca a facut, atunci cand a scos cartea, o combinatie cu fostul meu avocat, Viorel Dumitrescu, care mai stia cateva lucruri despre mine. Cu el, probabil, a impartit si banii scosi de pe urma acestei carti mincinoase”, a povestit Miron Cozma.

“Diaconescu o sa infunde puscaria!”
In ceea ce priveste viitorul politic al lui Diaconescu, fostul lider al minerilor crede ca acesta este ca si inexistent, otevistul riscand puscaria in viitorul foarte apropiat. “Este un interlop si exista dosare groase, la politicieni, in ce-l priveste. O sa infunde puscaria in viitorul cel mai apropiat. Este un traficant de sentimente care nu va candida niciodata la presedintie. Partidul lui este asemanator Elodiei, adica nu exista”, preconizeaza Cozma. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998