CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Miron Mitrea, declaratie-soc: PSD nu mai are loc pe piata

2 comentarii / 2611 vizualizări / 27 septembrie 2021

Fostul supergreu pesedist Miron Mitrea aruncă în spațiul public o afirmație explozivă, conform căreia zilele PSD ar fi numărate.

Comenîtnd ieri, în emisiunea ”Culisele puterii” de la Realitatea Plus, situația gravă în care a ajuns PNL-ul din cauza premierului Florin Cîțu, Miron Mitrea a afirmat că PNL nu mai are șanse să-și revină pe scena politică și că războiul ar putea fi câștigat de USR-PLUS dacă rămâne în opoziție.

”Nu cred că PNL mai are șanse să-și revină. Domnul Șora a avut dreptate: a murit un partid istoric. Nu cred că va rezista la următoarele alegeri. Dacă va trece de peste 10%, va fi o surpriză mare. Cred că este și un lucru pe care cei care au creat această situație l-au dorit. Cîțu nu înțelege nimic din punct de vedere politic, Iohannis nu este un politician talentat”.

Și a urmat declarația zilei:

”Cred că PNL nu mai are loc pe scena politică, PSD este mai degrabă un partid conservator, care, la fel, nu mai are loc pe piață. Până la urmă, cred că acest război va fi câștigat de USR-PLUS, dacă nu se rupe. La PNL ne putem uita ca la istorie. Dacă trece în opoziție, USR-PLUS are șanse să facă cel puțin cât a făcut până acum și e posibil să ia locul PNL”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Miron Mitrea e Franklin, vede PNL sub 10%, iar PSD out, adică estimează USRI-PLUȘ la 70%. Cu Barna, 74%, cu Cioloș, 74,1%.

  2. Alt fost care-si injura partidul si colegii dupa ce i-au murit toate caprele din ograda.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998