CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Miscarea # Rezist face noi achizitii: Maresalul Antonescu

3 comentarii / 4088 vizualizări / 22 ianuarie 2018

Sub pulpana Facebook și a mișcărilor de protest din ultimul an și-a făcut loc, mai nou, o grupare care vizează lansarea unui partid politic, sub numele Partidul #Rezist – Alternativa pentru România Naționalist-Reformator, cu sloganul ”Purificăm România!” și cu poza mareșalului Ion Antonescu, în uniformă militară și cu simbolurile naziste atîrnate de ea.

Ultima postare, cu două zile înaintea mitingului de duminică, e favorabilă președintelui Klaus Iohannis și deciziei acestuia de a desemna premier de la PSD:

”Nu va grabiti sa dati cu piatra, nu va isterizati precum altii !
Noi, cei de aici, stim sa discernem ce e bine si ce e rau pentru tara asta. Presedintele Klaus Iohannis a procedat ca un președinte care respectă Constituția, ca un politician care a avut de ales dintre doua rele ! Constitutional, a ales raul cel mai putin rau, cel care mentine cat de cat stabilitatea acestei tari, rau generat de gasca PSD.
NU a aruncat tara in aer, nu a dus Romania intr-o agonie apropiata de dezastru, respingand propunerea PSD pentru sefia Guvernului.
Ganditi-va: cu aproape 65 la sută susținere în Parlament pe care o are blonda Viorica Dăncilă de Teleorman, Iohannis ar fi dus tara țara într-o criză de amploare cu urmari greu de anticipat, riscand in acelasi timp declansarea procedurii de suspendare a sa.
Nu preluati si aderati la ideile falsei Opozitii care s-au apucat sa il injure pe presedinte dar care nu au oferit, in afara de vorbe-n vant, NIMIC. Vaietele lor nu sunt si vaietele voastre !
Haideti sa fim rationali, buni romani ! Blonda lui Dragnea nu va face altceva decat sa mentina o oarecare stabilitate politica in tara, NU si in PSD, partid care a pornit ireversibil pe calea autodistrugerii.
Mai au doi ani de stat in fruntea tarii ! Timp prea scurt pentru a mai remedia ce au distrus in ultima perioada. Pentru noi, insa, e timp suficient sa ne pregatim si sa decidem de pe acum cui dam votul data viitoare. Asta este solutia democratica pentru a schimba oranduirea PSD, o data pentru totdeauna!
Peste numai doi ani, avem iar alegeri si sansa de a penaliza democratic gasca de penali aflati in fruntea tarii, de a schimba oranduirea PSD. Trebuie doar ca, peste scurt timp, actualele like-urile de pe FB la postarile anti PSD sau emoticoanele de ura la postarile postacilor PSD, sa le transformam in vot la urne. E simplu, e usor si sanatos pentru democratie, pentru viitorul nostru si al copiilor nostri!
PURIFICAM ROMANIA !” se mai arată în final.

Demersului Inpolitics de a suna la unicul număr de telefon afișat pe pagina partidului (siteul oficial fiind în lucru) i-a răspuns Iulian Uță, argeșeanul devenit celebru anul trecut tocmai în urma înregistrării la OSIM a numelui ”#Rezist!” cu scopul de a face un partid cu acest nume.
Uță a declarat că se lucrează de zor la constituirea noului partid, care nu va fi lansat în competiții electorale, însă, mai devreme de alegerile locale. Cît despre actualele mișcări de protest, Uță spune că lasă la alegerea colaboratorilor săi implicarea sau nu în ele, dar consideră că în ultimele 5-6 luni au apărut niște protestatari de conjunctură, precum Mălin Bot, iar unele dintre manifestații nu se justifică.
Cît despre figura mareșalului Antonescu, liderul partidului spune că nu se va regăsi în simbolul PAR-NR și că e folosită doar în scopuri de imagine, pentru că foarte mulți români au o părere bună despre acesta: ”Mareșalul a crescut în notorietate pînă în 2002, cînd s-a dat o ordonanță de interzicere a sa, dar o bună parte din țară, sunt studii făcute, aderă la ideile lui Antonescu pentru că știe foarte bine istoria; mizăm și pe cei care îl admiră și pe cei care vor să citească mai bine istoria, să nu o ia din auzite; noi avem un fake de istorie, ce se predă acum în școli e un fake” mai spune Uță. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. va fi un esec si partidul asta

  2. asta e o facatura

  3. # seamana mult cu semnul Garzii de Fier…extremisti de dreapta de trista amintire care s-au legitimat cu Generalul Antonescu…noroc cu reactua prompta a armatei in ian.1941 cand a inabusit rebeliunea legionara…
    Acum chiar daca kwi are legaturi cu Grupul Etnic German, transformat in FDG , nu cred ca se simte confortabil in postura asta …aviz amatorilor!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998