CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Miscari grele: presa lui Voiculescu da atacul la Oprescu si-l pune in garda pe Crin

0 comentarii / 1336 vizualizări / 1 aprilie 2013

Trustul de presă al lui Dan Voiculescu dă semne de apropiat război contra lui Sorin Oprescu, pe care îl suspectează drept armă anti-Crin a lui Victor Ponta.

Într-un material apărut azi în publicația ”Ghimpele”, se afirmă că ”Victor Ponta face un joc extrem de complex, fiind prins între presiunile puternicului centru de putere ocultă coordonat, teoretic, de Traian Băsescu, influenţa ce nu trebuie subestimată în PSD a aşa-numitului grup de la Cluj (suprapus parţial peste primul) şi nucleul dur de 7.000.000 de alegători anti-Băsescu. De aceea, în situaţia în care Bruxelles-ul şi Băsescu îi forţează mâna pentru numirea Codruţei Kovesi la DNA, şi în care se va confrunta cu un cert recul de imagine, Victor Ponta e nevoit şi sfătuit să inoveze, găsind alternative aparent surprinzătoare. Cum ar fi Sorin Oprescu. Sorin Oprescu devine, gradual, o vedetă a televiziunilor şi a presei anti-Crin Antonescu. Stimularea imagologică a lui Sorin Oprescu era de prevăzut, în situaţia în care Victor Ponta anticipează o severă scădere de popularitate ca urmare a interimatului său, supus presiunilor, la Justiţie. De aceea premierul mizează public pe Crin Antonescu, repetând zgomotos declaraţiile de loialitate, şi subteran pe Sorin Oprescu.

Crin Antonescu se află, fără sprijinul lui Victor Ponta, în cea mai dificilă situaţie a unui candidat la prezidenţie cu şanse de la Emil Constantinescu în 1992, şi Vadim Tudor în 2000.
Dacă se va delimita credibil de numirea Codruţei Kovesi la DNA, va pierde încrederea lui Victor Ponta. Dacă nu o va face, se va decredibiliza cel puţin în ochii votanţilor fideli PNL, anti-Băsescu din 2005. Felul în care va rezolva această ecuaţie imposibilă va determina întreg viitorul său politic” avertizează ziarul lui Voiculescu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998