CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Misiune grea: Orban – guvern cu ”furunculi”, ”hemoroizi” si ”masele stricate”

7 comentarii / 5926 vizualizări / 15 octombrie 2019

Pe 20 decembrie 2010, la dezbaterea moțiunii de cenzură intitulate «Legea privind salarizarea în anul 2011 – ultima „ţeapă” trasă românilor de guvernarea Băsescu-Udrea-Boc», deputatul PNL Ludovic Orban ținea un discurs furibund în care spunea despre guvernul Boc și susținătorii săi politici vorbe extrem de grele. Aceștia erau, în viziunea lui Orban, un ”furuncul” și o adunătură de ”hemoroizi” care trebuie extirpați urgent, spre binele nației. Acum, ghinion, premierul desemnat Orban va veni în fața nației, întru salvarea ei, cu un guvern alcătuit și susținut de ”furunculii” și ”hemoroizii” de odinioară, inclusiv Raluca Turcan, despre care a mai informat acum cîțiva ani România și că a făcut carieră trecînd prin patul politicienilor.

”Națiunea română să-și taie hemoroizii din guvernul Boc”

”Ce face un om atunci când îl doare măseaua? Ce face un om atunci când are un furuncul pe faţă? Ce face un om atunci când are hemoroizi? Ce ar trebui să facă un corp social cum este naţiunea română, atunci când în loc de Guvern are şi furuncul, şi o măsea stricată, are şi hemoroizi? Ar trebui să facă un singur lucru, ceea ce face un om normal: îşi scoate măseaua, îşi operează furunculul şi îşi taie hemoroizii. Ca atare, stimaţi colegi, dacă vă place în continuare să trăiţi cu o durere permanentă în corp, dacă vă place în continuare să nu puteţi să mâncaţi, să nu puteţi să vă bucuraţi de sărbătorile de iarnă, ţineţi-vă în corpul social furunculul, măseaua stricată, hemoroizii şi aşa mai departe, care astăzi nu sunt altceva decât o suferinţă nenecesară, o suferinţă gratuită pe care o provocaţi fiecărui român” a decretat Orban, în discursul de atunci.

”După atmosfera din sală am senzaţia că nu se dezbate o moţiune de cenzură, ci parcă Parlamentul României ar fi o sală de elevi corigenţi şi repetenţi care au venit să primească note de la profesorul Emil Boc şi practic nu îşi dau seama că astăzi România are ocazia de a face un cadou fiecărui român, în pragul Crăciunului, un cadou pe care şi-l doresc aproape toţi românii, şi anume, să scape ţara de Guvernul Boc.
Astăzi, parlamentarii care sprijină Guvernul, o majoritate sui generis, au anunţat că nu votează.
În mod evident acest act arată faptul că Guvernul actual nu are încredere în parlamentarii săi, arată faptul că orice om care este nemulţumit în Parlamentul României şi care ar vrea să voteze altfel decât cum ordonă Traian Băsescu, Elena Udrea sau Emil Boc, este împiedicat să-şi exercite dreptul de vot fundamental, pe care îl are, ca urmare a votului cetăţenilor” mai spunea actualul premier desemnat.

Reamintim, în treacăt, că între ”furunculii”, ”hemoroizii” și ”măselele stricate” din guvernul Boc și din rîndul sprijinitorilor săi politici se numărau Raluca Turcan, Cătălin Predoiu, Vasile Blaga, Anca Boagiu, Sulfina Barbu, Adriean Videanu, Traian Igaș și mulți alți liberali de frunte, azi. Plus Traian Băsescu, pe al cărui sprijin parlamentar mizează acum Orban.
Ceea ce înseamnă că, pentru a evita orice risc de epidemie, premierul Orban va trebui să facă un veritabil slalom medical printre ”hemoroizi”(vezi foto) la alcătuirea noului guvern, în zilele care urmează. (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

  1. Cel mai mare hemoroid e Lorban. Asteptam extirparea lui. Si ar trebui la fiecare aparitie publica sa sufle in fiola

  2. E adevarat ca fuzioneaza PNL cu PMP, cu Traian Basescu presdinte de onoare ? Cumva cum a fost Ion Iliescu la PSD ?

    • Asa este! Prezenta lui Petrov garanteaza nemurirea liberalismului!

  3. Ce nu stiti cum este politica romaneasca !? Cate „broaste” trebuie sa inghiti pe langa „cuvintele” scoase de-a lungul timpului pentru a ajunge la masa bogatilor !? Sa nu va mire daca maine poimaine il vezi pe Barna in alianta cu Fifor……

  4. eu zic urmatoarele: guvernul actual e de ‘sacrificiu’ pt a face loc adevaratilor ‘placuti’ fortelor din afara, adica usr, ma refer la 2020.Actualul guvern daca va fi ,va fi de tot rahatul, aproape garantez!!

  5. Bă, da când îi vezi pe Blaga, pe Boc și pe Flutur liberali, de parcă galbenul s-ar fi făcut ,,”maro””, sau, portocaliu, sau ,,viceversa”, cum mai ,,spunea” domnul Boc?
    Remarcați deci, că și domnul Boc a zis , ,,”maro””, ,,viceversa”, ,,spunea”, ,,subliniat”, ceea ce probabil că trebuie ,,subliniat” prin semnele distinctive ale citării de autori importanți, ?

  6. ,,Autori importanți” a mai zis și domnul Boc, în dezbateruile publice la care a participat, și probabil că și domnul Blaga, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998