CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mister: cine a fost iubirea secreta a Madalinei Manole?

0 comentarii / 4176 vizualizări / 14 iulie 2010

Îndrăgita cîntăreață Mădălina Manole nu mai este, dar semnele de întrebare privind motivele reale ale dispariției sale se înmulțesc vertigions, pe fondul vehiculării unor informații contradictorii despre starea de spirit care a împins-o la sinucidere. O informație care ar putea arunca povestea într-o lumină aparte este, însă, cea potrivit căreia solista a avut o mare iubire pe cît de secretă, pe atît de neîmplinită.

După cum se știe deja, Mădălina Manole (Magdalena Mircea, numele real n.n.) a fost găsită azi dimineață moartă, într-o baltă de sânge, având capul spart, după ce a ingerat pastile care i-au provocat moartea. Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37 pentru o femeie pe numele de Mădălina Petru, de către soţul artistei, Mircea Petru, spunând că artistei i s-a făcut rău. Cea mai apropiată ambulanţă a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardioprespiratior, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare, iar apoi fiind chemat medicul, care a ajuns în trei minute. Mădălina Manole a fost găsită lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru Mediafax. Lângă ea s-a găsit un bidon cu o substanţă chimică, pe hol mirosind puternic a această substanţă, din care se pare că ea a băut. În urmă cu trei săptămâni Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

În locuinţa respectivă locuiesc soţul Mădălinei şi soacra acesteia. Mădălina Manole a fi împlinit azi 43 de ani şi avea un băieţel de 2 ani. Purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, a declarat că la ora 6.30, serviciul unic de urgenţă a fost anunţat că o femeie de 43 de ani a fost găsită decedată la locuinţa sa din localitatea Otopeni, confirmând că este vorba de cântăreaţă. Soţul artistei a declarat autorităţilor că aceasta ar fi luat medicamente, însă până la efectuarea necropsiei nu poate exista o pronunţare asupra cauzei decesului.

Declarațiile artiștilor care au cunoscut-o pe Mădălina curg de azi dimineață pe toate posturile TV și sunt destul de contradictorii. Unii susțin că solista era fericită și împlinită, alții că, dimpotrivă, resimțea o mare nefericire și neîmplinire.

O informație fierbinte, deși insuficient dezvoltată ulterior, a fost oferită de Corina Chiriac la Antena 3: potrivit artistei, Mădălina Manole era extrem de nefericită în ultima vreme, pentru că iubea un bărbat care îi respinsese dragostea. Contactată de Inpolitics, Corina Chiriac a refuzat să dezvăluie numele acestuia, dar a spus că e vorba de un coleg de breaslă, deci tot un artist, care ”nu a vrut-o!”. Cîntăreața a mai dezvăluit că a asistat, personal, la două scene de dragoste între Mădălina și bărbatul în cauză, ”care m-au emoționat pînă la lacrimi”.

Varianta unei iubiri neîmplinite ar putea explica gestul radical al artistei dar, mai ales, ciudățenia legată de momentul și felul în care a ales să își ia viața. În majoritatea zdrobitoare a cazurilor, sinucigașii fac gesturi extreme pe fondul singurătății, atunci cînd se află despărțiți de cei dragi ori cînd aceștia lipsesc complet din viața lor. Din informațiile existente în acest moment, Mădălina Manole, în schimb, s-a sinucis fiind în pat cu soțul, în casă flocuind și soacra și copilul ei. În plus, a ales să îi dea acestuia un mesaj de adio nu printr-o scrisoare, cum se întîmplă în asemenea cazuri, ci printr-un banal SMS: „Ştiu că sunt iubită! Îmi pare rău, dar nu mă mai simt frumoasă”. De asemenea, marți seara, artista cîntase la o petrecere, a cărei atmosferă specifică înlătură, de asemenea, ipoteza unei crize de singurătate de moment, care să fi dus la gestul fatal. S-ar putea ca ultimele convorbiri telefonice ale artistei sau poate tocmai absența vreunui telefon mult așteptat, dat fiind că era ziua ei, să conțină cheia misterului. Oare Mădălina ”nu se mai simțea frumoasă” în general, sau pentru cineva anume?

Reamintim că viața sentimentală a artistei a fost una destul de controversată, în condițiile în care căsnicia ei anterioară cu Șerban Georgescu a fost considerată de multe persoane, inclusiv din familia ei, drept una din interes, dată fiind calitatea de compozitor și șef la radio a acestuia. De altfel, și divorțul celor doi a fost destul de urît, a doua soție a compozitorului acuzînd-o pe Mădălina că le-a făcut șicane după despărțire, dar tot ea a recunoscut că Șerban ”a murit iubind-o pe Mădălina”. Georgescu a mai dezvăluit presei că, în timpul căsniciei lor, Mădălina își cumpărase în secret un apartament. (Cumva era cadrul necesar unei vieți paralele?) Compozitorul a murit acum trei ani, în urma unui infarct. De la înmormîntarea lui, Mădălina a lipsit.(Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998