CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mister elucidat: de ce are nevoie familia regala de bani de la bugetul statului

2 comentarii / 8062 vizualizări / 11 octombrie 2016

În luna mai, un consilier prezidențial apropiat Casei Regale, Alexandru Muraru, a lansat ideea finanțării de la bugetul statului cu cel puțin 4,5 milioane de euro anual a familiei regale, ulterior guvernul Cioloș elaborînd un proiect de lege care să fie votat de parlament. Aflăm în aceste zile și pentru ce ar trebui să-și rupă românii de la gură în favoarea Casei Regale, în condițiile în care Regele Mihai deja se numără printre cei mai bogați români, grație restituirilor numeroase.

Astfel, potrivit siteului romaniaregala.ro, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, și Principele Radu s-au aflat în week-end într-o vizită de două zile în Albania pe motiv de mare nuntă mare: s-au căsătorit Altețele Lor Regale Principele Moștenitor Leka al II-lea și Principesa Moștenitoare Elia. Principesa Moștenitoare și Principele Radu au luat parte la ceremonia de căsătorie, la Palatul Regal, apoi la o recepție găzduită la reședința regală din Tirana.

Aflăm, de asemenea, că aceasta a fost a douăsprezecea vizită publică peste hotare a Familiei Regale a României în anul 2016, între destinații numărîndu-se Turcia, Suedia, Germania, Elveția, Belgia, Marea Britanie, Bulgaria, Moldova șamd.

Ori, cu atîtea deplasări peste hotare și cu atîtea cheltuieli de protocol, există riscul ca, fără susținere de la bugetul statului, familia ”regală” Duda & Margareta să poată onora, în viitor, nunțile roiale, dar nu și botezurile. O pată de neșters, nu-i așa?, pe obrazul României. (B.T.I.)

 

foto: romaniaregala.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. Unde in lumea asta s-a mai pomenit ca un stat, republica parlamentara sa finanteze cheltuielle unor „familii regale”. Milogii astia alde „principele” duda si margareta au un tupeu si-o nesimtire cum rar intalnesti. niste paraziti ordinari, ce mai…

  2. Cand Mihai a abdicat a renuntat de buna voie la tot, pentru el si urmasi. Astia ce mai vor? Au primit destule fara sa merite. le ajunge, nu este nevoie de rege in republica.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998