CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mister lamurit: de ce a ramas Crin repetent de doua ori in facultate

13 comentarii / 5154 vizualizări / 19 iulie 2021

Istoricul Marius Oprea lămurește azi, într-un material, unul dintre misterele anilor trecuți, care i-a creat o anume vulnerabilitate politică fostului președinte al PNL, Crin Antonescu, ne referim la informația că acesta ar fi rămas repetent de două ori în facultatea de istorie.

”A fost pe nedrept acuzat că ar fi fost un student ”repetent”: nu e aşa. Nu lipsa cunoştinţelor l-a făcut să repete doi ani de facultate, ci raţiuni personale. Voia să termine, pur şi simplu, studiile odată cu soţia sa Aurelia, pentru a prinde o ”repartiţie” împreună. Ceea ce ”acuzatorul” său I.T. Morar, care a dat publicităţii informaţia, ştia foarte bine, dar n-a spus-o – la fel din considerente subiective şi ”poliţe” de plătit: ”Biju” Morar era, în aceiaşi ani ’80, instructor UASCR la Casa de Cultură a Studenţilor ”Grigore Preoteasa”, iar Crin împătimit jucător de bridge – pasiunea sa mistuitoare, dintodeauna” scrie Oprea, pentru Mediafax. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

13 Comentarii

 1. Un impostor, un escroc, un cartofor jalnic, un turnator(apud Basescu) etc etc Toate calitatile… Presupus mare orator… In tara orbilor, chiorul…

 2. „Porumbacu” este numele cu care l-a indicat Traian Băsescu pe Crin Antonescu. Șeful statului a comentat alianța dintre Crin Antonescu și Dan Vociulescu, pe ultimul indicându-l prin numele de cod ”Felix”, din dosarul de la Securitate.
  „Felix cu Porumbacu, porumbelul, ăăă, domnul Crin Antonescu … Cred că ei procedează corect. Stânga trebuie să fie unită. Cred că e normală o consolidare a stângii. PNL este un partid de stânga. Alianţa PNL cu PC este un lucru bun pentru că va da coerenţă opoziţiei. România are nevoie de opoziţie care să vină cu soluţii alternative”, a spus Băsescu ieri seară într-o emisiune la TVR.

  • Securitatea n-a putut recruta decât labe triste precum Băsescu sau Iohannis.

   Porumbacu a fost un pic cam prea romantic. V-a trecut glonțul pe la ureche. Românii vor afla pe pielea lor unde va duce securismul ciobănesc.

   • „Labe triste” ca „Porumbacu” ?

    • V-a făcut Porumbacu câțiva ani de nopți albe. Numai voi știți prin ce pubele l-ați căutat pe Iohannis, propulsându-l ciobănește pe prostovan în fruntea statului.

 3. Cum s-a negociat postul de comisar european pentru nevasta Porumbacului ? Contra presedentiei lu Klaus Ficusul ?

 4. e jenant dar ai dreptate radu

  • Plus un apartament pentru porumbaci?

 5. Poeții ar trebui să cânte mai des doine despre viața de nesclav. :))))))

  Cobanii Securiății s-au obișnuit să suga pula, iar acum nu mai concep viața altfel. :))))))))))

 6. Crin Antonescu a ramas repetent de lenes si nu de dragul Aureliei, care a zburat de la balcon cu cancerul ei cu tot in zori de ziua. El fiind matol desigur. Profa care l-a ridicat in ochii lumii a fost raposata securista Zoe Petre, cea care organiza scenarii securiste direct din palatul Cotroceni, cu Dorin Marian, Minodora Ilie si Catalin Harnagea. Si, sa nu uitam pe tutarul gen Iulian Vlad, fost sef al SRI, Costin Georgescu. Cine l-a apucat de darlogi pe Crin Antonescu inca de cum a terminat liceul nr.4, actual „Grigore Moisil” din Tulcea? Nencu, Mauna, bazatii lui Sorin Ovidiu Vantu din Delta Dunarii. Nu renunta securistii tradatori de neam si tara la cartoforul Crin Antonescu. Aurelia Antonescu era inginer chimist cand Crin Antonescu era boschetar..iar Adina Valean venea in casa lor cand Aurelia era bolnava de cancer..pana sa zboare de la balconul apartamentului…SANTAJABIL TOTAL SI DEFINITIV..unde mai pui ca apartamentul cu Adina Valean vine de la familia lui Virgil Magureanu…ACEASTA ESTE A TREIA CALE A PNL?

 7. PL’93 a fost un partid de unde a rasarit Crin Antonescu. Unul din fondatorii filialei Tulcea a fost inginerul Emil Ciobanescu, coleg de serviciu cu Aurelia Antonescu, prima sotie a lui Crin Antonescu. Asa ca dupa ce Aura l-a facut om pe Crin George Laurentiu Antonescu, pentru ca ea lucra ca inginer chimist la o fabrica de mase plastice, cand el, cica, preda pe la tara. Poveste mare intre SRI si Crin Antonescu! Cine dreaku vrea sa il ridice iar pe tradatorul asta de neam si tara care a scos legea impotriva martirilor inchisorilor comuniste? Care a fost stindardul luptei anticrestine si care a facut cel mai mare bine tortionarilor care au facut experimente criminale pe elevi, studenti si clerul bisericesc?! Betiv, cartofor, stipendiat de evrei…pentru care A TRADAT tot ce a fost romanesc …

 8. Crin Antonescu a lucrat ca muzeograf o vreme la Tulcea, profesorul de istorie neiubind viata de profesor cam spre deloc. Acolo, in muzeu, au fost date disparute niste opere de arta. Ceva de acolo a fost valorificat de doamna Nani M. Drept recompensa ea s-a bucurat de o binemeritata vacanta in insulele Fiji. Relatia dintre Crin si M. N. data din vremea cand Crin era suplinitor prin Isaccea. Postul de muzeograf avea si avantajele lui. Cei doi protagonisti ai disparitiei unor lucruri valoroase mai au in comun ceva mult mai actual azi. Niste securisti de pe stil vechi trecuti pe stil nou
  Unul din ei a fost tutarul lui SOV dar si mana dreapta a lui Florian Coldea in Delta Dunarii si peste judet. Biografia tumultoasa a lui Crin Antonescu ascunde foarte multa coruptie ( procurorul Ghe. Popovici de la DNA a vegheat la firul rosu), multe tradari…si cu SRI si cu DIPI si cu SIE si cu STS si cu lumea interlopa( vezi Alin Simota din Valea Jiului cu al sau Litera) fiind un impatimit al cazinourilor si beuturii…SERVICIILE SECRETE ROMANESTI DOVEDINDU-SE TRADATOARE A INTERESULUI NATIONAL CUM O FAC SI ASTAZI…KLAUS IOHANNIS VREA O ROTATIE A CADRELOR…CRIN I-A CEDAT LOCUL IN FRUNTEA PNL, ACUM NU DE CATU ARE NEVOIE EL…CI DE CRIN…dar totul se va intoarce impotriva organizatorilor acestei rulete rusesti…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998