CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mister: Vadim, promovat asiduu de doi ”maimutoi travestiti”: ”tuciuriul” Voiculescu si ”curva” Gidea

0 comentarii / 1623 vizualizări / 26 ianuarie 2012

Un caz ieșit din comun: izolat aproape complet în media autohtonă, de ceva vreme liderul PRM, Vadim Tudor, își găsește refugiu călduros în brațele primitoare ale Antenei 3 ori de cîte ori are chef, aproape fiecare apariție a sa pe post generînd amenzi uriașe de la CNA pentru postul amintit.

Asta ar mai fi cum ar mai fi, dar faptul că Antena 3 îl plimbă pe tribun prin fața camerelor ca pe Sfintele Moaște, iar el, în contrapartidă, îi dă cu capul de toți pereții gazetelor sale, e peste măsură de înțeles.

Iată acest text, de pildă, apărut în Tricolorul nu din deceniul trecut, ci de azi:

”Manipularea populaţiei făcută de Antene, la ordinul patronului tuciuriu, Dan Voiculescu, întrece orice închipuire. Ultima porcărie, dată pe post marţi seara, la emisiunea lui Mihai Gâdea, este rezultatul unui aşa-zis sondaj de opinie, din care reieşea că USL a depăşit 60% (?!). Pe lîngă faptul că datele sondajului indicau faptul că, numai în două zile, ar fi fost intervievate peste 1.000 de persoane la nivel naţional (?!), gogoaşă chiar mai toxică decît numărătoarea Robertei Anastase sau cea a lui Teodor Baconschi, cifrele arătau ca şi cum USL ar cîştiga şi mîine alegerile, în condiţiile în care, de mai bine de o săptămînă, cei doi maimuţoi travestiţi nu mai ştiu ce să inventeze în încercarea, penibilă, de a se aşeza în fruntea protestatarilor din Piaţa Universităţii tentativă eşuată pînă acum. Prestaţia clingonianului Mihai Gâdea a fost jalnică: el minţea şi ştia bine că minte, prostituîndu-se pe bani, ca o curvă”.

Probabil că mîine, poimîine, cel tîrziu, ”curva” și ”tuciuriul” îl vor aștepta iar, cu brațele deschise pe Tribun că, vorba aia, nimeni nu i le zice ca el lui Băsescu, să crape CNA de ciudă. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998