CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Misterioasa tacere a lui Ion Iliescu

5 comentarii / 3635 vizualizări / 6 mai 2015

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, tace de ceva vreme, în mod misterios, deși mai toată lumea se aștepta să reacționeze, și încă vehement. A trecut aproape o săptămînă de la un incident cel puțin surprinzător, care ar fi impus o replică promptă – ba poate chiar un răsunător proces în justiție – și totuși, fostul șef al statului tace mîlc.

Poate pentru prima dată în ultimii 25 de ani, săracul și cinstitul Ion Iliescu a fost acuzat, acum o săptămînă, de corupție, și încă în formă extrem de gravă. De șpagă babană, mai pe românește. Sub forma unei vile pe malul unui lac din frumoasa și costisitoarea Elveția, ba chiar a unor conturi grase, în aceeași țară, la schimb pentru autorizarea unor facilități pentru CIA.
Acuzația nu a venit de la Vadim Tudor, nici de la timesnewroman.ro, ci de la un fost analist al CIA, Raymond McGovern, și a fost formulată într-un ziar străin, în contextul scandalului tot mai aprins al închisorilor ilegale ale serviciului american de informații.

„Banii proveniți din impozitele plătite de mine se duc către un individ precum Iliescu și oamenii lui din serviciile secrete. Și ce obținem noi, SUA, din asta? Primim un loc unde să torturăm oameni”, a spus McGovern, pentru publicația ”Sputnik International”.
Ar fi interesant de investigat contul din Elveția al lui Iliescu și cum fostul președinte a obținut casa de lângă lac, a mai spus fostul analist al CIA.

De zile bune, Iliescu refuză să comenteze acuzația gravă, în ciuda faptului că blogul său e dovada clară că fostul președinte se apără prompt în fața mai tuturor atacurilor din presă. El a reacționat rapid după ce recentul său interviu în ”Der Spiegel” a primit anumite interpretări; la fel de prompt a reacționat, recent, și după o așa-zisă dezvăluire despre un eveniment nebulos din anii 60 care l-ar fi implicat.

E cu atît mai ciudată tăcerea respectivă cu cît acuzația reprezintă, practic, o premieră: Iliescu a fost învinuit de patronarea corupților, de morții revoluției, de mineriade șamd, dar niciodată de corupție. Ideea că fostul președinte ar putea avea conturi dosite în străinătate e șocantă chiar și pentru cei mai înrăiți adversari ai săi.

Și totuși, Iliescu tace, lăsînd șarpele îndoielii să se descolăcească în voie. De ce oare? (Bogdan Tiberiu Iacob)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

  1. De prost ce esti! Ce nevoie are Iliescu de vila si de conturi in Elvetia??? Ce sa faca cu ele,mai ales ca,ateu fiind,nici nu crede ca are viata viitoare…
    Cum poti sa fii atat de prost ca sa nu vezi ca sunt si altii,mai prosti ca tine,cum ar fi acel analist de kkt???

  2. […] sursa: inpolitics.ro […]

  3. Sarpele e el insusi, judanul care face orice pentru ai lui: cand spre est, cand spre vest cum bate vantul turbat al judanismului nazist care aduce bisnita si marirea natiei lui( si distrugerea totala a restului lumii) Astia sunt capabili de orice cum scrie la protocoalele zionistilor, doar ca e mai greu de ascuns cu internetulsi desteptarea oamenilor.

  4. Judanistii deghizati in victime istorice de serviciu si aliati a celor oprimati de pretutindeni, saraci lipiti dar care manevreaza gherila politica si actiuniile de strada,, razboaiele mondiale (folosind pe altii,mai ales natiuni infratite:crestini contra crestini, musulmani contra musulmani, etc… ) stau la cotitura si sug economic pe oricine si la orice ocazie.Nazismul militar, economic,acapararea administratiei statale in Europa, SUA, distrugerea religilor, tiparirea de dolari si euro fara acoperire paralel cu inbogatirea individuala prin orice mijloace,spionarea tuturor,tot felul de inginerii speculative criminale de furat resursele crestinilor si statelor,astea sunt obiectivele la care lucra toata suflarea izraleilor inhamati in mod fanatic.Migratorii izraleii cu aliatii lor tziganii nu se pot lega de glie decat in calitatea de stapani de sclavi .

  5. Orice nou imperiu,cum este si asta al judanistilor,se ridica numai pe ruinele altor imperii:atentie amercanilor,natoistilor ca veti face munca murdara in favoarea izraleilor pana cand o sa fiti epuizati si atunici o sa fiti acuzati ca si nemtii de genocid si taxati cu despagubiri de razboi de catre aceeasi judanisti.O sa zica ca ati produs extremism arabesc care le pune securitatea lor in pericol>Nu le e frica de nimic (cine e capabil sa ii pedepseasca pe ei?) si mint cu nerusinare chiar si acuma cand au bomba nucleara.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998