CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9744 RON DOWN | 1 USD = 4.7191 RON DOWN | 1 GBP = 5.7415 RON DOWN

Misterul familiei Iohannis

7 comentarii / 5789 vizualizări / 9 mai 2022

La începutul lunii decembrie a anului trecut, PSD a adresat o interpelare parlamentară Autorității Naționale pentru Cetățenie, prin deputatul Daniel Ghiță, în care solicită informații despre cetățenia membrilor familiei președintelui Klaus Iohannis. Jumătate de an mai tîrziu, ANC, instituție ținînd de ministerul Justiției, tace mîlc, în mod ilegal și neuzual.

”Părinții actualului președinte al României, Gustav Heinz și Susanna Johannis, precum și sora sa Krista, s-au stabilit în Germania în anii 90 și au dobândit ulterior cetățenia germană, pierzând cetățenia română, conform legii în vigoare în această țară, care nu permitea dubla cetățenie. Legislația germană a fost modificată în anul 2007, începând de când a fost permisă deținerea și a altei cetățenii. Vă solicit să-mi comunicați dacă tatăl, mama și sora președintelui Klaus Iohannis au cerut redobândirea cetățeniei române după anul 2007” se arăta în interpelarea social-democratului, depus pe 13 decembrie.

Șase luni mai tîrziu, el nu a primit niciun răspuns din partea instituției conduse de Gabriela Lenghel, deși Constituția și regulamentele parlamentare prevăd expresă obligativitatea răspunsurilor la întrebările și interpelările parlamentare. Termenul legal de livrare a răspunsului la interpelare a expirat la 5 ianuarie a.c. ANC nu a catadicsit nici măcar să transmită un punct de vedere către parlament din care să rezulte, eventual, că datele solicitate de PSD nu sunt acoperite de transparența informațională, așa cum se întîmplă în multe alte cazuri.
O tăcere deplină, care lasă loc la numeroase speculații, începînd cu aceea că președintele care vorbește des despre nevoia revenirii românilor din diaspora în patrie are o familie care nici măcar nu deține cetățenia română. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. ???

 2. Ce conteaza daca cele mai inalte functii in statul roman sunt detinute de cetateni straini gen Iohannis, Ciolos, Kelemen, Orban, Ciuca, etc ? Nicaieri in Europa nu exista asa ceva.
  Si armata de birocrati din spatele lor, cu cetateni straini pe fata sau pe neve, cu limba romana trecuta „limba straina” in C.V. =))))), unii nici nu stii daca sunt sau nu cetateni…
  cea mai odioasa colonie este colonia romania, africa europei

 3. Klaus Iohannis s-a intersectat cu fostul sef al DGIA, Ilie Botos, pe cand era profesor in zona natala a lui Botos. Cu timpul, Botos a ajuns scula ticaloasa a lui Basescu si executorul lui de serviciu asupra adversarilor. A facut niste cursuri de securitate in SUA, DELTA FORCE, cam cum facem si noi prin Marea Britanie, o pregatire cam de paznici, de care e plina tara. Retineti, Ilie Botos si-a facut mana in procuratura la Cluj sub bagheta generalului Ciceo, tucalarul lui Basescu din SRI. Betia le-a spalat constiinta si patriotismul. DELTA FORCE a inspirat numirea firmei de dat tunuri a lui Raed Arafat…DELTA MED…Ilie Botos a ajuns seful DGIA unde au curs banii cu nemiluita si cresteau spionii ca buruienile in solar. Apropo de faptul ca actualul sef al DGIA a continuat practica bani pentru spioni inexistenti…pentru ca procurorii militari nu au curaj sa isi apere tara, fire nevazute ii tin pe post de protectori ai hotiei. Raed Arafat a fost monitorizat la Tg. Mures atat de mult pana sa inceapa a fi umflat, ca a fost nevoie ca ofiterul care se ocupa, sa fie distrus si aruncat in puscarie, apoi la cimitir…sa se stearga urma documentarii. DELTA MED …ARE CA UMBRELA PROTECTIA ACESTUI NENE CU DIPLOMA DE DELTA FORCE…CARMEN IOHANNIS E DIN TG. MURES…SI DOMNUL PROFESOR A FOST CULES SI A CRESCUT SUB BAGHETA LUI DELTA BOTOS…ARDELENII RAMAN CEI MAI TRADATORI SI VANDUTI DINTRE ROMANI! SA NU UITAM NICIODATA! CLOACA DE LA CLUJ INCEPE CU EI…CAT AU PUTUT FURA JAVRELE ASTEA!!!

  • Ar trebui să faceți mai vizibilă această descriere cred eu destul de amănunțită, altfel se tace la deasa umbră a minciunii și mușamalizării.

 4. […] Sursa: inpolitics.ro […]

 5. daca le fredonezi un cantecel nazist
  ai batrani incept sa tremure,sa pishe ochii si sa dea cu mana de heil
  (ca in tineretzile lor).

 6. intrebati la herta muller…..

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998