CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Misterul lipsei unei transmisii și un Oscar care i-ar strica primavara lui Iohannis

3 comentarii / 2870 vizualizări / 25 aprilie 2021

Se petrece ceva foarte ciudat ceva: este pentru prima oară după foarte mulți ani cînd nicio televiziune de la noi nu transmite Oscarurile. În alți ani, ne amintim că multe organe de presă, televiziuni, radiouri, ziare, reviste aveau chiar reporteri trimiși special la fața locului, transmițînd ori relatînd din Los Angeles.

2021 e lipsă la apel.
Singurul an din istoria României cînd avem un film nominalizat, și nu la o categorie, ci chiar la două. Mai pe scurt, la noapte, România ar putea obține primul său Oscar. Sau chiar două.
De ce nu se transmite nicăieri ceremonia, cu excepția unei platforme on-line? E vorba de platforma online voyo.ro, deținută de Pro TV. În promo-ul care rulează pe ProTV, după cum informează Libertatea, nu apare nicio referire la România sau la primul film românesc care prinde „finala Oscarurilor”.
Nu avem un răspuns limpede.

Dar e greu de alungat gîndul că, dacă filmul ”Colectiv”, în care e glorificat Vlad Voiculescu, ia Oscarul, la Cotroceni se instituie doliu. Și ne mai întrebăm, legitim, cum ar fi dacă regizorul Alexandru Nanău, care tocmai l-a înțepat serios pe Iohannis într-un interviu în presa germană, ar spune lumii întregi, în dezirabilul discurs rostit pe scenă pentru sute de milioane de telespectatori din întreaga lume, că eroul filmului premiat tocmai a fost aruncat de la putere în țara lui? Nu de alta, dar tribună politică precum Oscarurile mai greu de găsit pe altundeva. Să nu fi avut chiar niciun post TV din România bani pentru transmisia Oscarurilor, ori se dorește menajarea sentimentelor sensibilului Klaus Iohannis? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. De o lună de zile GSP și Tolontan ne-au relatat de la firul ierbii politizarea Colectiv, misterul ascensiunii unor loaze proaste de ciobani securiști.

    România rămâne cu… loazele proaste de ciobani securiști.

  2. De ce este glorificat vladut in film? Ce a facut? Eu stiu ca dupa, ca ministru al sanatatii a facut praf sistemul de transplant pulmonar si probabil ar mai fi facut si altele daca tehnocacatii nu ar fi fost maturati de la putere.

  3. vina apartine marelui actor Antony Hopkins!, suparati si cei de la BLM, Nomadeland…musai de vizionat poate or sa priceapa si smecherii/smecherele autohtoni , stiu ei de ce…….

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998