CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Misterul unei disparitii: Sf.Bonifaciu – ultima speranta a lui Iohannis

2 comentarii / 4529 vizualizări / 5 iunie 2016

E duminică, e ziua alegerilor locale, e trecut de prînz și președintele Klaus Iohannis continuă să fie missing in action, fiind semnalat ba la Sibiu, ba la București, ba pe drumul dintre cele două orașe. Situație fără precedent în politica autohtonă, știut fiind că toți președinți se prezintă la urne încă de la primă oră, însoțiți de neveste. Pentru că mai toată presa caută explicații, furnizăm și noi una: disperat de căderea PNL, Iohannis așteaptă o minune de la ultima lui speranță: Sf.Bonifaciu.

Presa centrală scrie că președintele ar fi mers la Sibiu ca să își însoțească nevasta la vot, numai că presa locală contrazice teza. Potrivit publicației ”Turnul sfatului”, Carmen Iohannis a votat astăzi la ora 12 la Școala nr. 4, secția de votare nr. 68, de pe strada Spartacus, singură, fără soțul ei, Klaus Iohannis. Dealtfel, ea nu a vrut să spună nimic cu privire la locul și ora la care președintele României va vota astăzi. A spus totuși că a votat pentru continuitate și a îndemnat toți cetățenii să meargă la vot, deoarece este o datorie de onoare. ”Am votat pentru ca în Sibiu să fie continuitate, să ne bucurăm în continuare de orașul nostru frumos, să fie în continuare căutat de turiști. Îndemn toți cetățenii să se prezinte la vot, deoarece este o datorie de onoare”.

Unde să se fi dus, totuși, președintele, la Sibiu?

Ne lămurește tot presa locală, potrivit stiridesibiu.ro el participînd, de dimineață, la slujba religioasă.

De ce s-ar fi dus Iohannis special la Sibiu pentru o slujbă religioasă – dacă tot nu i-a fost alături soției – fix în ziua alegerilor?

Vă lămurim noi, de data asta: pe 5 iunie este ziua celui mai important sfînt neamț, supranumit ”Apostolul germanilor”, anume Sf.Bonifaciu(Bonifatie), cel care a avut un rol major în creștinarea Germaniei, după căderea Imperiului Roman de Apus și a murit ca un martir, ucis de păgîni. (Legendele îi atribuie inclusiv inventarea bradului de Crăciun).

Cum președintele Klaus Iohannis, se știe, e un om profund religios, era firesc să nu rateze ocazia de a apela la ajutorul divin, ultima speranță într-un scor rezonabil pentru ”partidul lui”.
Cum va fi recepționat Sf.Bonifaciu rugăciunea președintelui, vom afla din exit-poll-urile de la ora 21,00.(Bogdan Tiberiu Iacob)

 

foto:sursazilei.ro

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. […] sursa: inpolitics.ro […]

  2. dimpotriva , eu cred ca prin neimplicarea lui a prabusit pnl in sondaje. nu mai zic de impunerea unei imbecile in fruntea pnl si bazarea in combinatii pe un gunoi uman ca teodor satanasiu. iohannis trebuia sa il calce in picioare pe ponta inca din prima zi de mandat. s-a complacut.

    s-a trezit tarziu sa mizeze pe america. pana acum cateva luni a mizat pe pipidi si pe germani. s-a vazut rezultatul in alegerile de azi

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998