CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mitocania deceniului: Ioan Rus despre copii golani si neveste curve

1 comentariu / 2666 vizualizări / 11 iunie 2015

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a declarat, la o emisiune la Digi 24, în contextul în care vorbea despre românii din străinătate şi despre cât câştigă aceştia muncind în construcţii, de exemplu, cu un salariu de 1.500 de euro, că ”de banii ăştia copiii se fac golani acasă, iar nevasta curvă”.

”România are trei milioane de oameni, să zicem, din forţa activă, în acest moment, în occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi, prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia, copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus, miercuri seară, la o emisiune a postului Digi 24, conform Mediafax.

O declarație stupefiantă din orice capăt am apuca-o, și care nu prea lasă loc pe mai departe, în guvern, ministrului Transporturilor, cel pe care C.T.POpescu îl numea, cîndva, ”un cosmos de prostie”.
Într-o declarație ulterioară, Ioan Rus și-a manifestat, vag, disponibilitatea de a demisiona, prezentîndu-și scuze, totodată, celor jigniți de afirmațiile sale.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Ioan Rus are vocatia tradarii. Trebuie sa se inscrie in PNL (mai exact, in „Noul PNL”).

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998