CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mitrache ”Caine” – agent electoral pentru candidatul Nicusor Dan

7 comentarii / 3703 vizualizări / 16 septembrie 2020

Afaceristul Mihai Mitrache ”Cîine”, unul dintre subiectele momentului în presă, pare extrem de mulțumit de ajutorul primit de la deputatul Nicușor Dan în scandalul restaurantului din Orășelul Copiilor. Atît de mulțumit încît prestează vîrtos în această perioadă ca agent electoral pentru candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei, prin intermediul paginii sale de Facebook.

Mitrache se prezintă, de altfel, ca un personaj profund implicat civic, fiind un mare critic al ”Ciumei roșii” pesediste și la fel de mare susținător al dreptei. În calitate de #Rezistent, el a fost unul dintre stîlpii protestelor din Piața Victoriei în ultimii ani – inclusiv celebrul miting din 10 august -, postînd nenumărate imagini de acolo. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. De astfel de oameni are nevoie Bucurestiul ! Vai de capul nostru unde am ajuns cu astfel de specimente ! Dupa sac si petec !

 2. Sirena SRI Matei spune că pe înregistrările lui Zărescu nu există suma de bani pe care a încasat-o Plicușor Muculeț pentru trafic de influență.
  Traficul de influență din rațiuni de apartenență la Securitate comună este OK. :)))))))))))))) Câine se supune muii online din plăcere, se dedică trup și suflet armatei de lăbari USRI pentru că vrea o țară ca afară. Mai întâi construiești fără autorizație, iar apoi se pun avocații tăi de acord cu avocații lui Plicușor Muculeț. :))))))))))))))))

  • “Nicusor Dan blocheaza proiectele imobiliare ale mai multor investitori pentru ca ulterior sa-si retraga actiunile, in schimbul unor sume de bani care intra in patrimoniul acestuia cu titlu de donatie”

 3. Bah prostime, daca unul singur sesizeaza DNA luati fuie mirea mintenas. Ca aia or sa spun in termen ca fapta nu exista bolovanilor. Patiti la fel cum ati patit cu Puie Monta

  • Securiste, prostovane, avocații lui Plicușor și avocații la țâganul imobiliar au căzut de acord conform înregistrării electorale.
   Nu ne interesează labele securiste de la DNA care numără câte pizza mănâncă polițiștii de la rutieră. :))))))))))

 4. Ne-ar putea spune intelectualul Securității pulii Franklin, de ce postează doar în variațiuni de Muie?
  Este vreo trăsătură specifică lui Andrei Caramitru?

 5. Cine se aeamana se aduna. Doar nu vreti ca mucea asta de plicusor sa fie sustinuti de oameni de stiinta.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998