CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mitrea: Se lucrează în laboratoare la crearea unui nou UNPR

2 comentarii / 2308 vizualizări / 3 octombrie 2021

Fostul greu pesedist Miron Mitrea livrează o informație fierbinte, în direct la Realitatea TV, afirmînd că ”deja se lucrează în laboratoare la crearea unui nou UNPR, din parlamentari racolați de la PSD, de la AUR, de la PNL, nemulțumiți, ca împreună să facă un nou grup”.

”Eu nu cred că vom vedea într-o perioadă scurtă de timp o soluționare a acestei crize, una serioasă, pentru trei-patru ani. Cred că anul viitor, undeva prin vară, vom avea alegeri anticipate. Sau poate vor face un nou UNPR, cum a făcut Băsescu, și să țină un guvern Boc 2” a mai spus Mitrea.

Reamintim că la 48 de ore după turul doi al prezidențialelor din 20009, Gabriel Oprea a lansat UNPR, partid format în principal din membri ai PSD, care și-a anunțat susținerea, în numele ”interesului național”, pentru guvernul Boc. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

2 Comentarii

  1. UNPR, PRO România și lista va continua. In fiecare ciclu parlamentar apare un nou partid format din politicieni intrați in Parlament pe listele altui partid. Nu e vorba de ,,laboratoare”, cum zice Mitrea. E vorba de un regim politic în care marea majoritate a populatiei e lipsita de putere politica si-atunci se modifica sistematic ce-au dorit votanții. In conditiile astea, n-ai nevoie de ,,laboratoare” sau de creier. E nevoie de ce are din plin elita politica din Romania: nesimțire și ticăloșie.

  2. Cel mai probabil laboratorul de ”aparare a constitutiei” – o structura a SRI-va creea noul UNPR.iar cel mai bine ar fi sa-l denumeasca UNSI,adica uniunea nationala a serviciilor de informatt din romania,iar membrii se vor gasi cu duiumul,cum sant si pe fata aia ce au facut scoala de la Baneasa,gen colacu,tudose,grindeanu,precum si cei infiltrati cu duiumul in toate partidele de la infiintare pana in prezent,hamesiti dupa avere cat mai mult, atat pentru propriile buzunare cat pentru ”servicii” in ansamblu.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998