CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Moisescu: ”PNL s-a transformat într-o structură de tip stalinist”

0 comentarii / 2378 vizualizări / 23 mai 2013

Preşedintele Consiliului Director al Iniţiativei România Liberală, Vlad Moisescu, a catalogat drept ridicole motivele excluderii din PNL a sa şi a altor 11 persoane, adăugând că cei excluşi nu au avut posibilitatea de a-şi susţine punctul de vedere, deoarece nu au fost invitaţi la şedinţa PNL sector 1.
Acesta l-a criticat dur pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, spunând că aceste excluderi reprezintă încă „o dovadă că PNL s-a transformat într-o structură de tip stalinist”. „Nici mie şi nici celor 11 colegi, alături de care am construit cea mai puternică organizaţie PNL din România, nu ni s-a dat şansa de a ne apăra şi de a ne susţine punctul de vedere. Am fost excluşi tâlhăreşte, fără să fim anunţaţi. Această încălcare a celor mai elementare reguli ale democraţiei şi ale libertăţii este îngrijorătoare în virtutea unui singur fapt: a fost executată la ordinul unui om care conduce Comisia de revizuire a Constituţiei democratice a României”, precizează Vlad Moisescu, într-un comunicat transmis Agerpres.
„Eu am aderat, în februarie 1990, la doctrina liberalismului clasic, pe care o susţin şi acum. Această doctrină nu are nicio legătură cu doctrina oportunismului politicianist la care aderă Crin Antonescu. Regret însă faptul că partidul din care am făcut parte timp de 23 de ani a ajuns prizonierul ‘liniei doctrinare’ Crin Antonescu-Sorin Roşca Stănescu-Gigi Becali”, spune Moisescu.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998