CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Momentul adevarului: de ce i-a scos din minti Geoana pe Ponta & Crin

0 comentarii / 1568 vizualizări / 10 noiembrie 2011

Ceea ce se vehicula neoficial prin mediile de presă în ultimele săptămîni a devenit realitate, prin gura lui Liviu Dragnea, secretarul general al PSD: adevăratul motiv al enervării liderilor USL pe Geoană, care a culminat cu decizia debarcării de la șefia Senatului.

Dragnea a dezvăluit, azi, pentru Europa FM, cum i-a sabotat Geoană pe liderii USL. El a relatat că aceștia își aranjaseră, printr-o întrevedere cu Mark Gitenstein, ambasadorul SUA la București, o vizită oficială peste ocean, în această toamnă, unde ar fi urmat să se întîlnească cu diverși oficiali americani, în calitate de lideri legitimi ai opoziției. Prinzînd de veste, Geoană a contactat ambasada română de la Washington, pentru a-și aranja ”o vizită cvasi-privată, în aceleași zile, la aceleași ore și cu aceiași oficiali. Sigur că a apărut o situașie destul de jenantă pentru opoziție. În aceste condiții, Victor Ponta și Crin Antonescu au contactat ambasada SUA și au transmis că vizita se contramandează pentru atunci cînd vor putea vorbi singuri”a spus Dragnea. El a dat de înțeles că Geoană ar fi fost ajutat în acest demers și de actuala putere: ”Sunați la ambasadă și cereți să vi se aranjeze o vizită!” a provocat el, ironic, moderatorul.

Dragnea a mai spus că Geoană a avut în permanență o agendă diferită de cea a partidului, programînd intenționat anumite evenimente să se deruleze exact cînd partidul organiza un eveniment similar, în alt loc. ”Lui Mircea Geoană îi lipsește o calitate, să înțeleagă că el poate să și piardă, singura lui țintă a fost permanent ca autoritatea lui Ponta să fie slăbită, iar partidul să vină la el la un moment dat și să îi spună că e cel mai bun”. ”PSD e în ape tulburi și trebuie să le limpezească” a conchis secretarul general al PSD. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998