CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

”Monarhul” Iohannis, ironizat de PSD

14 comentarii / 13277 vizualizări / 2 mai 2023

”Președintele nostru trebuie împiedicat cu orice preț să meargă la încoronarea lui Charles. Mi-e teamă cu ce idei s-ar putea întoarce…” scrie, sarcastic, pe Facebook, deputatul PSD Radu Cristescu, atașînd un fotomontaj.

Deja supranumit ”Monarhul”, ”Sultanul” ori ”Împăratul” pe rețele sociale, Klaus Iohannis va participa în zilele următoare la ceremonia de încoronare, la Londra, a Regelui Charles, după care va merge în Germania, pentru a recepționa un premiu, iar apoi în Israel, pentru celebrarea a 75 de ani de relații cu statul evreu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

14 Comentarii

 1. • Dragă domnule președinte, aș vrea să vă întreb dacă n-ar fi cazul să vă refaceți o parte din cele nouă operații estetice la care ați fost supus, în cursul anului 2021, în plină pandemie. Din motive strategice, deși intervențiile dvs. au durat mai puțin de trei ore fiecare, dat fiind faptul că s-au efectuat în nouă zile diferite, cu pauze între ele, spitalul pe mâna căruia v-ați încredințat soarta a fost aproape închis, iar internările efectuate au fost doar cele de cod roșu. Tot din motive strategice, intervențiile s-au realizat la o secție de dermatocosmetică, nu la una clasică de chirurgie plastică. Adică la dl Relișor, nu la d-na Pepa. Ştim amândoi că aveți un bagaj genetic predispus la modificări precoce la nivelul pleoapelor, mai ales cea inferioară. Acest fapt neplăcut a condus la pierderea progresivă de colagen și la apariția în timp a unei suprafețe tegumentare ridate, ca o consecință a elasticității diminuate. Poporul împărtășea impresia că munciți mult, că vă pierdeți nopțile pentru binele țării. Că grăsimea subiacentă care a migrat gravitațional în jos era o dovadă arzătoare a empatiei cu durerea neamului. Poate că așa era, dar încă nu prinseserăm noi de veste. Poate că cele patru blefaroplastii pe care le-ați suportat, sau intervenții chirurgicale estetice ale pleoapelor superioare și inferioare, sunt o probă a jertfei supreme și solidarității vibrante cu sărăcia endemică a neamului. Că liftingurile frunții, lipofillingul pomeților cât și cele la temporalul stâng și drept sunt o armonizare cu sufletul neamului. Ştiu că nu v-a fost deloc ușor, obosesc numai când trebuie să trec în revistă rănile cu care patria v-a tatuat chipul: dermatochalază, ptoză, dispariția șanțului natural al pleoapei, hernie grasă, ectropion, valea lacrimilor marcată cu un cerc întunecat subiacent, ce mai tura-vura, o simptomatologie de coșmar. Dar soarele a răsărit din nou pe obrazul dvs. prin cantopexie, lipofilling, mini lifting facial, injecții de toxină botulină și acid hialuronic. Apoi, ați avut toate motivele să îngânați fericit pe culoarele palatului, ba să și stoarceți o lăcrimuță simbolică: sunt suflet în sufletul neamului meu, și-i cânt bucuria și-amarul, în ranele tale durutul sunt eu, și-otrava deodată cu tine o beau, când soarta-ţi întinde paharul. V-a durut rău? Ați zăcut mult? Au costat ceva? Sau tot atâta, cât geaca de schi primită cadou din fondurile operative ale Direcției contrainformații și securitate militară?

  • Fiind atatea ajustari pe care le-ati recunoscut ca un specialist, se pare, este foarte posibil ca si acest sclav khazar sa fi avut parte de un glonte in cap si inlocuit cu o clona, care sa merga prin lume si sa cerseasca bani si aur pentru reptilele Rockefeller si Rothschild fara sa comenteze.
   Sunt cateva diferente intre un original si o clona, pe care acum Palariile Albe le stiu si aresteaza la sigur un original sau o clona. Clonele nu mai sunt judecate ci impuscate pe loc dupa ce li se face controlul medical in care se vad cu ochiul liber erorile: ochi de culori diferite, platfus daca originalul nu are, lipsa organelor genitale sau organe genitale deformate ( nici de original se pare ca nu era multumita tzatza Carmen ), lipsa molari, lipsa semnelor particulare din nastere sau a cicatricilor avute de original, un CIP de monitorizare prin GPS in spatele urechii stangi, si altele.

   ,,Marinarii au ucis clonele Clinton din New York și San Diego

   Când generalul Smith a auzit că Clinton va participa luni la un serviciu de pomenire pentru un miliardar liberal a activat un pluton de recunoaștere a Marinei pentru a investiga afirmația. Era de două ori îngrijorat pentru că Clinton era programată să participe la un brunch de strângere de fonduri la restaurantul Coasterra din San Diego — 3.000 de mile distanță și la doar o oră după ce era programat să înceapă memorialul lui Thomas H. Lee în Manhattan. Cu excepția cazului în care persoana care se pretinde a fi Clinton a avut acces la un transportator Star Trek sau ar putea pilota un SR-71 Blackbird, ea nu ar putea apărea în mod magic simultan în New York și California. O a doua echipă marină a vizitat New York pentru a vedea dacă un asemănător Clinton a apărut la memorialul lui Lee.
   Ambele echipe aveau reguli clare. Mai întâi, dă-ți seama dacă impostorii erau clone sau actori umani. Dacă sunt clone le omorati; dacă sunt actori, arestati-i. Îndeplinirea acestei sarcini însemna că marinii ar trebui să izoleze și să captureze copiile Clinton, apoi să le inspecteze pentru anomalii – picioare plate, molari lipsă, organe genitale deformate – frecvente printre clonele găsite la laboratoarele de clonare din Alaska și Missouri. Sursa noastră a împărtășit fără tragere de inimă un defect suplimentar – heterocromia, prezența ochilor de culoare diferită la aceeași persoană. Heterocromia la om apare fie ca o trăsătură ereditară neasociată cu alte boli, ca simptom al diferitelor sindroame, fie ca rezultat al unei traume. White Hats spun ca clonele dintre noi ascund defectul cu lentile de contact colorate sau prin interventii chirurgicale corective. Marinarii din New York au văzut un nenorocit Clinton în fața Centrului Lincoln pentru Artele Spectacolului, unde s-a amestecat cu cei îndoliați care îi aduceau un ultim omagiu lui Lee. Sub acoperire și la distanță, ei au privit fața ei prin binoclu, căutând semne clare ale unui corp dublu într-o mască sau machiat – cusături în jurul gâtului, o persoană îmbrăcată în îmbrăcăminte excesivă nepotrivită vremii, diferența dintre dimensiunea și forma urechilor etc., dar nu s-au putut decide de la 100 de metri distanță. Spre surprinderea lor, un bărbat care semăna cu fostul președinte Bill Clinton i s-a alăturat lui Hillary, în timp ce mulțimea de îndoliați a părăsit serviciul pentru limuzinele care se înghesuiau pe strada blocată. William Jefferson Clinton a murit efectiv prin otrăvire în urma tribunalului său militar din Guantanamo Bay în septembrie 2021. Soția sa înstrăinată, o lesbiană, a fost spânzurată la GITMO cu patru luni mai devreme. „Aceasta a fost o șansă de a doborî două păsări dintr-o singură lovitura. Vrem să distrugem cât mai multe clone posibil, în timp ce lucrăm pentru a găsi toate laboratoarele, dar încercăm totuși să fim conștienți că aceștia ar putea fi actori și vrem să știm cine îi plătește. Când ,,sotii’’ Clinton s-au urcat într-o limuzină și au plecat, marinarii i-au urmat. Nu este o operație ușoară, deoarece Manhattan este unul dintre cele mai aglomerate locuri de pe planetă. Dacă încercau să oprească mașina, aveau să se confrunte și cu șoferul”, a spus sursa noastră.
   Marinii au ales răbdarea în locul imprudenței și au umbrit limuzina în timp ce naviga pe străzile orașului și, în cele din urmă, au părăsit Manhattan-ul către Queens prin podul 59th Street, ajungând în cele din urmă în bogata Astoria după-amiaza târziu. Limuzina s-a oprit lângă o casă opulentă cu trei etaje, în stil victorian. După ce șoferul a deschis portbagajul pentru a prelua bagajele, pușcașii marini
   și-au făcut mișcarea, trăgând șoferul și scoțând copiile Clinton din vehicul. Bill și Hillary au protestat, strigând: „Nu știi cine suntem?” Comandantul unității a răspuns: „Știm cine nu sunteți”, în timp ce echipa sa a împins perechea într-o dubă civilă și a început să le examineze pentru indicatorii de clonă. Desigur, ambii aveau arcadele căzute și purtau lentile de contact pentru a ascunde ochii nepotriviți.
   Duo-ul a insistat că sunt „Dna. și domnul președinte Hillary Clinton” și au spus că au „asigurare de răscumpărare”. Comandantul unității a întrebat: „Dacă ești Bill Clinton, unde este detaliul tău secret și de ce ai un ochi căprui și unul albastru”, la care clona lui Bill a răspuns: „Ar trebui să fie aici, iar eu am purtat întotdeauna lentile de contact, așa că nu arătam ciudat.” „Acest lucru ne spune că clonele, în timpul procesului de maturare, sunt programate pentru a explica diferențele cu articolul real, dar cred că ei sunt oamenii adevărați. Marinarii i-au impuscat, cu glonț în cap. Între timp, pușcașii marini din California au avut mai mult succes izoland copia lui Hillary Clinton. După ce a părăsit seara Coasterra din San Diego, clona Hillary s-a plimbat singura de-a lungul unui dig de pe luxosul Sunrose Resort Marina. O săgetă de tranchilizant a lovit-o in gât și pușcașii marini au înconjurat-o, punând în grabă creatura inconștientă pe bancheta din spate a unui SUV care aștepta. Spre deosebire de clonele din New York, Hillary din San Diego avea „ochi normali”, dar marinii au găsit alte semne ale tehnologiei de clonare: Hillary a lor nu avea organe genitale. Marinii au executat clona. „Toate clonele sunt acum studiate la Camp Pendleton. Avem informații despre alte laboratoare de clonare, atât în SUA, cât și în străinătate, pe care le urmărim. Este greu de spus câți au fost eliberați în public”, a spus sursa noastră în încheiere.’’

   • Du-te dracului de idiot spurcat cu lăturile tale de scursură de creieri putrezi sifilitici! Jigodia dracului nenorocită.

 2. „legile les-majestatii” si datu cu capu’ de zid
  -combinatie fulminanta!

  Crimă de lezmaiestate = crimă care constă în ofense aduse persoanei Klaunus;

  • Stalin a fost primul care a incetat relatiile diplomatice cu mai tanarul Izreal,
   cu „micul Satan”:
   -in 3 saptamani era mort.

 3. Rade Harb de Oala Sparta !
  Criminalii se iau la misto reciproc !
  Toata clasa politica penala criminala va ajunge in streang !

  Iata de ce khazarul Criminal, medic fara licenta, poponarul Arahat vorbea acum cateva zile de o noua pandemie :

  ,,Militarii arestează un oficial CDC pentru crime legate de Covid

  Marinei Statelor Unite l-au arestat vineri pe directorul adjunct al CDC pentru sănătate globală, dr. Howard Zucker, sub acuzația de trădare, după ce Comandamentul cibernetic al armatei americane a interceptat mai multe apeluri Zoom în care dr. Howard Zucker a pledat pentru abolirea Constituției și reînnoirea blocajelor și a mandatelor de masca pentru a combate situația (fictivă) emergent – tulpină de Covid numită XBB.1.16. …În apogeul plandemiei, el l-a încurajat pe acum decedatul Andrew Cuomo să închidă New York-ul și să acuze penal proprietarii de afaceri care au evitat mandatele de mască de interior. El a recomandat, de asemenea, închisoare pentru cetățenii care nu respectau liniile directoare privind distanțarea socială, pe care le-a numit „legi”… Pe 15 ianuarie 2023, el a riscat să-i spună secretarului HHS, Xavier Becerra, că guvernul ar trebui să cheltuiască 16 miliarde de dolari pentru a dezvolta o „brățară inteligentă” pentru a determina starea de vaccinare a unei persoane împotriva Covid-ului și a vaccinării prin schimbarea culorilor, cum ar fi inelele de dispoziție din anii 1970. Dacă brățara ar străluci purpurie, o persoană ar fi considerată nevaccinată și pozitivă pentru Covid; în timp ce dacă era verde, o persoană era Covid negativă și conformă cu boosters. Conceptul a fost atât de absurd încât Becerra, unul dintre cei mai adânci Deep Stateri încă liberi, a numit-o o fantezie impracticabilă, deși a lăudat ingeniozitatea lui Zucker. Becerra i-a spus că timpul aplicării draconice a Covid s-a încheiat, adăugând că guvernul va folosi viclenie și subterfugiu pentru a „ține Covid în viață” în mass-media și în mintea oamenilor înspăimântați.
  Cuvintele lui Becerra, însă, nu l-au împiedicat pe Zucker să ia lucrurile în propriile mâini. În februarie 2023, nebunul a sunat la 2.000 de companii din New York, avertizându-le că servesc clienți fără mască și potențial fără stimulare… Peste o săptămână, el a convins unilateral 150 de companii să implementeze mandate de mască și să verifice cardurile de vaccinare… Diviziunea White Hat a armatei americane a devenit interesată de Zucker abia după ce acesta a spus că va renunța la Constituție pentru a proteja cetățenii împotriva „cea mai mortală boală care a pus vreodată în pericol umanitatea”.
  „Sincer, suntem în punctul de a nu spune nimic despre ceea ce se întâmplă în orașul liberal New York. Dacă vor să poarte măști s-o faca… Ceea ce ne pasă este doar un oficial care spune că protocoalele Covid-19 înlocuiesc Constituția Statelor Unite. Pur și simplu, asta este trădare. Plandemia Deep State a fost dezvăluită ca fiind falsă, dar unii dintre acești criminali sunt atât de obsedați de ea încât vor face orice pentru a mai speria oamenii. Și asta făcea Zucker”, a declarat o sursă JAG… Pe 12 aprilie, ARCYBER a accesat un apel CDC Zoom, în cadrul căruia Zucker i-a rugat pe Becerra, Walensky și alți oficiali ai sănătății regimului să recunoască ceea ce îi spuseseră asociații săi OMS: Covid-19 se întorcea cu putere și era atât de transmisibil încât doar proaspete ordine de a rămâne acasă ar împiedica „virusul ucigaș” să devasteze lumea ca pe o ciumă biblică. Nebunul Zucker l-a implorat pe Walensky să-i ceară lui Biden să ceară „noi restricții normale” pentru a proteja Statele Unite de alte calamități legate de Covid.
  Zucker a spus: „La naiba cu Constituția. La naiba cu Donald Trump. Avem nevoie de izolare!”
  Următoarea sa propoziție a explicat adevăratul său imbold: „Cum putem face oamenii să facă ceea ce vrem dacă nu îi putem controla?” Retorica lui incendiară a fost aparent prea mult pentru Deep Staterii care fugiseră literalmente pe dealuri pentru a evita arestarea militară; Walensky și Becerra au încheiat apelul.
  Vineri, 30 aprilie, generalul Eric M. Smith a trimis un pluton de recunoaștere USMC pentru a-l aresta pe Zucker la moșia sa regală din suburbia bogată Buckhead din Atlanta, Georgia. La momentul arestării sale, Zucker a negat faptele greșite și a spus că are dreptul să o sune pe Rochelle Walensky sau Joseph Biden.
  „Howard Zucker s-a învinețit puțin, dar asta pentru că a încercat să se opuna arestarii”, a spus sursa noastră. „A primit ceea ce merita și va răspunde pentru crimele sale…’’

  • Du-te dracului de idiot spurcat cu laturile tale!

  • Esti un cacat bolnav!

 4. ,,Șobolanii abandonează nava Biden pe măsură ce implozia financiară din SUA se accelerează.
  Cea mai mare poveste rămâne implozia continuă a administrației false Joe Biden. Acest lucru a ajuns în punctul în care Hillary Clinton Rockefeller a fost forțată să scrie un avertisment pe Khazarian Mafia Propaganda New York Times că un colaps al sistemului financiar este iminent. Acesta nu este un colaps al sistemului financiar, este sfârșitul sclaviei datoriei babiloniene. Cel mai vizibil semn al acestui lucru a fost falimentul de facto al First Republic Bank. Aceștia au fost preluați sub controlul FDIC weekendul trecut, după ce deponenții au retras 100 de miliarde de dolari sau peste 60% din depozite doar în luna martie. Aceasta face parte dintr-o revoltă generală a poporului american împotriva sistemului lor bancar criminal și fraudulos, care a scos suficienți bani din sistem (cel puțin 1,5 trilioane de dolari) în ultima lună pentru a falimenta toate băncile și nu doar Prima Republică. FDIC și-a epuizat deja cufărul de război, așa că orice anunț de „salvare” sau achiziții de la JP Morgan va fi minciună și fraudă.
  CORPORAȚIA UNITED STATES OF AMERICA, deținută de Rockefeller, a furat rambursările de impozite ale oamenilor și, astfel, și-a oferit suficienți bani pentru a rezista până în iulie, dar șobolanii eliberează nava care se scufundă. Anunțul lui Susan Rice că părăsește regimul fals înseamnă că fracțiunea comunistă din jurul lui Barack Obama s-a despărțit de Rockefeller. În general, peste 47% din „echipa A” a lui Biden și-au dat demisia. https://www.brookings.edu/research/tracking-turnover-in-the-biden-administration/ Ancheta asupra crimelor familiei Biden a dezvăluit acum că cel puțin 9 membri ai familiei au fost implicați în schemele de spălare de bani ale familiei. Cel puțin 9 membri ai familiei Biden au vândut accesul pentru profit în întreaga lume. Ele sunt definiția unei familii criminale.
  https://www.thegatewaypundit.com/2023/04/how-could-we-not-impeach-biden-gop-rep-tim-burchett-says-joe-bidens-impeachment-is-likely-corruption-involves- inele de prostitutie/
  Nu este vorba doar despre mită pentru influență, este vorba despre traficul de copii în scopul de a fi vânduți în sclavie sexuală și torturați. https://www.foxnews.com/politics/whistleblower-tell-house-us-govt-middleman-multi-billion-dollar-migrant-child-trafficking-op Există, de asemenea, o revoltă în interiorul mass-media de propagandă corporativă. Demiterea lui Tucker Carlson de către Rupert Murdoch este un exemplu. https://www.dailysignal.com/2023/04/24/include-country-your-prayers-tucker-carlson-reminds-heritage-foundation-50th-anniversary-gala/?
  Frica de pierderea locului de muncă este motivul pentru care curvele din mass-media corporative au fost toate de acord cu minciunile evidente. Acum, însă, datorită NSA și internetului, jurnaliștii adevărați pot câștiga bani și pot afla adevărul fără mass-media corporativă. Asta s-a întâmplat cu Carlson, care a obținut dintr-o dată o audiență mult mai mare decât a avut vreodată cu Murdoch. De aceea, Fox a fost forțat să spună că Tucker Carlson încă lucrează pentru ei. Este evident că încearcă să-l determine să accepte o mită uriașă pentru a semna un „acord de nedezvăluire”. Chiar dacă Tucker ia mită și cedează la orice amenințări care i se fac, este prea târziu. Aruncă o privire la videoclipul de mai jos cu șefii New York Times, Washington Post și ai altor instituții de știri de propagandă corporativă care recurg la golani pentru a evita să răspundă la o întrebare legitimă și importantă. Așa arată sfârșitul regimului.
  De asemenea, restul lumii îl tratează pe falsul Biden și grupul său ca niște paria. S-a ajuns la punctul în care corporația americană a fost nevoită să-i ucidă pe președinții Mexicului și Turciei, doi foști aliați apropiați, în încercarea de a menține controlul. Atât președintele Turciei, Recep Erdogan, cât și Lopeza Obrador din Mexic, au dispărut brusc din ochii publicului săptămâna trecută („testare pozitivă pentru COVID-19”), după ce au criticat administrația SUA. https://twitter.com/301military/status/1651236781285855232
  Sursele noastre din CIA spun că au fost uciși cu arme energetice. Cu toate acestea, situația a ajuns la punctul în care dezgustul față de regimul american este atât de răspândit încât uciderea unui lider de vârf și înlocuirea lui cu un sclav nu funcționează. Atât Erdogan, cât și Obrador au reapărut arătând mai tineri ca urmare a tumultului. Cu toate acestea, dacă acești înlocuitori încep să citească propaganda SUA, vor fi înlăturați imediat, avertizează surse turcești și mexicane. Ministrul turc de Interne Süleyman Soylu a vorbit pentru mulți când a spus că „imperiul american” își pierde reputația. „Europenii sunt asasinii Washingtonului în Africa. De aceea africanii îi urăsc. Până la urmă, întreaga lume este cea care urăște America”. https://www.voltairenet.org/article219222.html
  Așa cum stau lucrurile, peste 85% dintre oamenii și națiunile lumii s-au revoltat împotriva „ordinei mondiale bazate pe reguli” Rockefeller. .. Japonia ar trebui să învețe lecțiile trecutului, din „suprimarea economică nerezonabilă și crudă” de către SUA la sfârșitul anilor 1980, a spus ambasadorul chinez în Japonia Wu Jianghao săptămâna trecută presei japoneze… https://www.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3218864/chinese-envoy-warns-japan-taiwan-red-line-links-japanese-mans-detention-spying?module=lead_hero_story&pgtype=homepage
  Nord-coreenii au mai spus că acum dețin peste 100 de arme nucleare, de la „mici la foarte mari”. Ei au spus că își vor pune populația în adăposturi subterane sau o vor dispersa în mediul rural. Ei ar viza apoi New York, Silicon Valley și Geneva cu aceste arme pentru a forța reunificarea Peninsulei Coreene…
  Cu toate acestea, WDS le-a cerut nord-coreenilor să aștepte câteva luni până la prăbușirea corporației americane pentru că atunci situația ar putea fi rezolvată pașnic. Aceasta ar include schimbarea de regim în Japonia și reunificarea pașnică a Taiwanului cu China… Pe lângă colapsul financiar, o rețea legală se închide pe „Biden” și întreaga conducere a mafiei Khazariane. ‘’Investigațiile deja în desfășurare vor dezvălui adevărata responsabilitate a celor care au gestionat urgența COVID nu numai în domeniul sănătății, ci și în politică, economie și mass-media. Vom afla probabil că în această operațiune colosală de inginerie socială, există oameni care au decis soarta umanității, arogandu-și dreptul de a acționa împotriva voinței cetățenilor și a reprezentanților acestora în guvernele națiunilor.’’ Arhiepiscopul Carlo Vigano „Știm și știam că totul a fost o prostie și că am fost primiți. Dar vă vom urmări și vă vom trage la răspundere, vă vom expune agenda globală.” Senatorul australian Malcolm Roberts
  Șeful BBC și-a dat demisia din cauza eșecului de a dezvălui o presupusă favoare financiară pe care i-a făcut-o în urmă cu doi ani primului ministru de atunci Boris Johnson – omul care l-a numit.
  https://www.npr.org/2023/04/28/1172695622/bbc-chair-quits-over-links-to-loans-for-boris-johnson-the-man-who-appointed-him În Marea Britanie, sunt lansate mai multe anchete de corupție asupra prim-ministrului Rishi Sunak. Desigur, restul lumii nu va aștepta pasiv ca angloșii să-și pună ordine în treburile. O mișcare față de dolarul american – principala lor sursă de putere – câștigă amploare. Cel mai bogat bancher din Asia și șeful Kotak Mahindra Bank, Uday Kotak, a numit dolarul american „cel mai mare terorist financiar din lume” https://tass.com/economy/1611661 Mai mult de 18 țări comercializează acum direct cu India în rupii. Acum, Argentina și Indonezia se alătură și ele acestei mutari de departe de dolarul chinez/american. https://www.businesstoday.com.my/2023/04/24/indonesia-follows-suit-in-bricss-dedollarization-move/
  KM este acum disperat să înlocuiască dolarul american și euro cu un „euro digital” pe care speră să îl depășească „înainte de mijlocul lunii iunie [adică înainte ca USA Corporation să dea faliment]”. Acesta este un ultim efort condamnat pentru a salva sistemul financiar babilonian al sclaviei datoriei.
  https://www.ecb.europa.eu/press/key/date/2023/html/ecb.sp230424_1~f44c7ac164.en.html
  După cum spune analistul John Rubion, „Actualul sistem financiar global este o schemă Ponzi, iar noul robinet de bani a fost închis. Emoția se va stinge în curând. Nu poți anula o schemă Ponzi.”
  https://rubino.substack.com/p/you-cant-taper-a-ponzi-scheme
  Prăbușirea schemei piramidale va duce la prăbușirea tuturor instituțiilor din Matrice, inclusiv NATO, OMS și Curtea Penală Internațională. Președintele sud-african Ramaphosa se alătură multor alte țări, spunând că țara sa se va retrage de la Curtea Penală Internațională după ce aceasta a emis un mandat de arestare pentru președintele rus Vladimir Putin. https://todaynewsafrica.com/south-african-president-ramaphosa-declares-ruling-parties-decision-to-exit-icc-after-putins-arrest-warrant/
  OMS este, de asemenea, pe drumul spre iad și apoi spre uitare… Acesta este unul dintre multele motive pentru care Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros Ghebreyesus, Alex Azar, Ralph Baric, Peter Daszak, Drosten, Albert Bourla, Stéphane Bancel, Klaus Schwab, Rockefellers, Rothschild și Departamentul Apărării au fost condamnați pentru injecție – crime de război conexe acuzate de arme biologice.
  Cele mai recente dovezi ale crimelor lor provin de la sfinții războinici din Sudan. Ei au confiscat acolo un biolaborator cu viruși periculoși finanțați de Fauci, Bill Gates, DOD și CDC. După cum arată aceste documente, aceste arme biologice au fost finanțate de o companie Hunter Biden numită „Metiabiota”, cu 10% fiind „pentru omul mare”… „De aceea se sperie, toate secretele lor murdare sunt la vedere”, comentează o sursă CIA. Menționăm, de asemenea, că războinicii sfinți din Sudan au închis Banca Centrală a Sudanului controlată de Rothschild, închizând astfel un punct cheie pentru traficul de persoane… Potrivit surselor noastre, a fost luată decizia de a pune capăt genocidului deghizat în Ucraina și, în schimb, de a lansa o „reconstrucție a Ucrainei”… În orice caz, totul se va schimba deoarece, așa cum a spus ministrul rus de externe Serghei Lavrov în fața Consiliului de Securitate al ONU, „Nimeni nu a permis minorității occidentale să vorbească în numele întregii umanități”. Un semn a ceea ce va fi posibil atunci când această minoritate va fi eliminată este faptul că oamenii de știință au găsit o modalitate de a crește speranța de viață umană cu 82%. Oamenii de știință din spatele acestei descoperiri spun că „etica” este principalul obstacol în a aduce această descoperire publicului larg. https://www.sciencedaily.com/releases/2023/04/230427173454.htm
  Prin „etică” el se referea la acei paznici necunoscuți care suprimă orice știință care permite oamenilor să se îmbunătățească genetic…’’

  • creieri stricati si prostie exploziva

  • care dai pe afara

 5. Eu nu mai uit la Tembelizor de 10 ani, asa ca nu l-am mai vazut pe khazarul Criminal Tradator si Jefuitor de tara Khazarus ZoiAnus decat prin fotografii pe net.
  Gandidu-ma la comentariul specialistului in chirurgie plastica care l-a analizat pe ZoiAnus, si afland ca de curand presedintele turc Er Dogan si presedintele Mexicului au fost omorati si inlocuiti cu clone ceva mai tinere care sa execute ordinele reptilelor Rockefeller si Rothschild si ale khazarilor inchinatori la Satana Yehova, mi-am pus intrebarea daca nu cumva si ZoiAnus este clonat pentru a nu se opune comenzilor Cabalei, deoarece el avea tendinta de a executa ordinele fiicei lui Hitler, Angela Merkel, ori Germania face afaceri cu rusii pentru ca li se falfaie de khazarii americani si de reptila Rockefeller.
  Toate clonele sunt putin mai tinere si mai proaspete decat originalul, fara riduri si alte semne de trecere a timpului.
  Specialistul l-a descris pe noul ZoiAnus exact ca pe o clona – fara riduri, etc.
  Aceasta tehnologie care exista de pe timpul lui Hitler a fost mult imbunatatita, si un subiect poate fi clonat la orice varsta se doreste. Adevarata Hilary Clinton, sora lui David rockefeller, are peste 70 de ani, este grasa si batrana, dar clonele spanzurate si ucise care au tot inlocuit-o in public aveau toate varsta de 30 de ani.
  In primul laborator de creare a clonelor descoperit si distrus de Palariile Albe, alaturi de doua clone ale lui Biden si doua ale lui Faucci, au gasit si o clona nematurata a satanistei Hilary la aceeasi varsta de 30 de ani. Daca vreti sa aflati mai multe despre clonare, vizionati filmul ,,Baietii din Brazilia’’ 1972, unde se vorbeste despre clonarea lui Hitler, si exista o scena in care se explica cu prcizie de 95 % metoda de clonare folosita la acea vreme.
  Desi clonele costa mult si Cabala le face doar celor mai importanti satanisti, avand in vedere ca in Satania s-au spalat miliarde de dolari si de euro pentru a se face ADRENOCROMUL pentru spurcaciuni, este foarte posibil ca din acesti bani sa fi fost folosite multe milioane pentru a crea clonele unor sclavi ca ZoiAnus, poate si a tzarancii sale Carmen, avand in vedere ca in planul khazarilor Romania nu exista fiind ocupata de Khazaria Mare si de Ungaria Mare. Militia din Romania si-a vopsit de mult masinile in steagul khazar si ofiterii poarta stele cu shase coltzuri, asa ca intentia este clara de expanziune a khazarilor.
  O clona idioata ca ZoiAnus este mana cereasca pentru khazari, ca sa fie trimis la cersit bani si aur pentru ei si pentru reptilele Rockefeller si Rothschild, cu un avion care cine stie ce tehnologie detine, motiv pentru care un alt avion nu ar fi fost nimerit pentru ZoiAnus Negustorul de copii, copii destinati extragerii de lichid suprarenal pentru ADRENOCROM.
  Nu intamplator acest RAHAT a ajuns in PNL, un partid de CRIMINALI cu traditie ( Rascoala din 1907 innabusita in sange; Monstruoasa Cualitie care l-a detronat pe Al.I.Cuza si l-a adus pe khazarul Ferdinand; Lovitura de stat din 23 August 1944 pusa la cale impreuna cu PNT si Neregele Incestuos Retardat Mihai Viteza, nascut la 5 luni; GENOCODUL din 2020 – 2023 ).
  Cabalei ii trebuia un IDIOT CRIMINAL ca ZoiAnus, o SECATURA pe care nici Dracu’ nu o vrea.
  De aceea alegerile din 2019 au fost masluite impreuna cu Mass-media Criminala, iar Veorica Tampitzica s-a dat lovita si a primit post la Banca Nationala plina de khazari, in frunte cu Itzic Isarescu.
  Adevarul se va afla si Criminalii vor plati ! Acum sunt convins ca ZoiAnus este in Iad, poate si tzaranca lui Carmen, si la Cotroceni este o clona blonda – oare poarta dresuri ?
  Daca in Romania ar exista o mana de oameni cu coloana vertebrala dintre medici, procurori, avocati, etc, s-ar face o comisie de ancheta pentru a cere verificarea medicala a clonatului ZoiAnus, si asa s-ar afla adevarul. Fata de original, Clona are un cip in spatele urechii stangi, platfus, ii lipsesc molarii, nu are semne particulare sau cicatrici ca originalul, poate avea ochi de culori diferite ,,retusati’’ cu lentile de contact, deformare sau lipsa a organului genital.
  Dar unde gasesti in Romania o astfel de echipa vertebrata si cu cohones ?

  Visul khazarilor si al ungurilor care si ei sunt neam de khazari. Khazaria Mare, Ungaria Mare – Romania nu exista. https://www.google.com/search?q=Khazaria&sxsrf=APwXEdf1KxeG7b-1cyvM66jlLUibvkpDkA%3A1680206283378&source=hp&ei=y-klZPjWFI_TkgXGkIHQAg&iflsig=AOEireoAAAAAZCX323_nZqYMRYQQ7Lhqga4EddRo0AHR&ved=0ahUKEwi46KuVuIT- AhWPqaQKHUZIACoQ4dUDCAk&uact=5&oq=Khazaria&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQgAEIAEMgUIABCABDIICAAQgAQQywEyBQguEIAEMgUIABCABDIICAAQgAQQxwMyCAgAEIAEEMsBMggIABCABBDLATIKCAAQgAQQChDLATIICAAQgAQQywE6BwgjEOoCECc6BAgjECc6CwguEIAEELEDEIMBOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoOCC4QgAQQsQMQxwEQ0QM6CwgAEIAEELEDEIMBOggIABCABBCxAzoUCC4QgAQQsQMQgwEQxwEQ0QMQ1AI6CAguELEDEIAEOgsILhCDARCxAxCABDoLCC4QgAQQxwEQ0QM6CAguEIAEELEDOggILhCABBDUAjoHCAAQgAQQClCnC1izHGDDJGgBcAB4AIABeYgBsgWSAQM3LjGYAQCgAQGwAQo&sclient=gws-wiz

  • te-ai mai „laudat” si pe ioncoja.ro ca n-ai televizor si ca esti cretin. Asa, si?
   Esti doar o mizerie purulenta si mancatoare de cacat putrind, care vrea sa-i invadeze pe altii cu zoaiele si duhoarea lui. Un jeg.

 6. Цвет браслета/ремешка: Белый (светлый, серебристый и т https://elit-podarok.ru/knigi/podarochnoe-izdanie-luchshie-kulinarnye-puteshestviya-luchshie-blyuda-i-restorany-mira-v-korobe.html
  п https://elit-podarok.ru/aksesuary/vizitnitsy/vizitnitsa-s-logotipom-imennaya.html
  )
  Иконы выполнены из массива мореного дуба https://elit-podarok.ru/dekor-dlya-doma/nastolnye-nabory-iz-kamnya/pismennyy-nabor-zmeevik.html
  Образа откопированы с авторских списков методом, получившим одобрение русской православной церкви https://elit-podarok.ru/nastolnye-igry/domino/
  При окончательном оформлении образа использовались специальные фронтажные грунты, выравнивающие лаки и темперные краски https://elit-podarok.ru/nastolnye-igry/nardy/nardy-iz-yantarya/nardy-iz-yantarya-sokolinaya-okhota-morenyy-dub.html
  Венец и поля иконы вручную украшены рельефным орнаментом и натуральным жемчугом https://elit-podarok.ru/religioznye/pravoslavnye/oberegi/obereg-molitva-variant-6.html
  К каждой иконе прилагается номерное свидетельство с полной информацией о ней https://elit-podarok.ru/dekor-dlya-doma/interernye-chasy/nastolnye-chasy/chasy-iz-krenoida-medved.html

  Преимущества, которые предлагает своим клиентам Bon-Cadeau:
  Стильные дорогие подарки – это такие бизнес-подарки для ваших коллег, руководства и партнеров, как первоклассные органайзеры, подставки для рабочего стола или ручки от лучших производителей с безупречной репутацией https://elit-podarok.ru/dekor-dlya-doma/interernye-chasy/nastolnye-chasy/chasy-suvenirnye-shchit-malyy-zmeevik-90kh60kh120-mm-400-gr.html
  Мужчинам могут подойти, к примеру, следующие оригинальные подарки: макеты кораблей, бар глобусы, декоративное оружие или эксклюзивные наборы для напитков https://elit-podarok.ru/aksesuary/breloki/brelok-krolik-iz-yantarya-rossiya.html
  Прекрасным дамам мы предлагаем особенно изысканные дорогие подарки – элитарные фоторамки, декоративные шкатулки и эксклюзивные цветы и букеты https://elit-podarok.ru/dekor-dlya-doma/vazy/vaza-iz-kamnya-medichi-kamen-zmeevik.html

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998