CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Monica, ah, Monica! Sulfina, ah, Sulfina!

0 comentarii / 1689 vizualizări / 21 februarie 2011

Cele doua proeminente personalitati PD-L, fiecare detinand, pe langa importante functii in partid, si roluri la fel de importante in Guvern, au inceput o mica paruiala. Este o rafuiala de tip sectant. Pentru ca ele fac parte dintr-un microunivers PD-L cu totul si cu totul special. Atat Sulfina Barbu, cat si Monica Iacob-Ridzi sunt, sau cel putin au fost, printre cele mai apropiate personaje ale clanului Traian Basescu. Ma refer acum chiar la clanul de familie. Si de cate ori deschid gura, o fac pentru a-l apara pe seful statului sau, in alte situatii, pentru a-i acuza pe criticii acestuia. Si una si alta sunt promovate de presedintele-jucator. Inca de pe vremea cand nu era jucator. Si chiar de cand nu era nici macar presedinte. Povestea incaierarii dintre Monica si Sulfina merita toata atentia.
Cei doi oameni politici PD-L lasa impresia ca duc o polemica publica din motive principiale. Ele se bat, vezi Doamne, pentru salvarea Justitiei romane. Atat Sulfina Barbu, cat si Monica Iacob-Ridzi au niscaiva dosare penale. Si, probabil, ar mai putea avea, in masura in care DNA ar fi condus de altcineva decat de Daniel Morar, alt om de casa al Presedintelui Traian Basescu, cel care, printr-un truc ilegal si imoral, a blocat cercetarea dosarului “Flota”. Dupa care si-a primit rasplata, fiind instalat in aceasta importanta functie. Paranteza inchisa.
Sulfina Barbu se intreaba, pe cat de public, pe atat de retoric, de ce Monica Iacob-Ridzi, cercetata penal pentru prezumtive ilegalitati din vremea cand era ministru al Tineretului si Sportului, nu se autosuspenda din PD-L. La randul ei, Monica Iacob-Ridzi, la fel de public si retoric, isi pune intrebarea de ce nu a facut acelasi lucru si Suflina Barbu, tot din motive de cercetari penale. Este un fel de sah etern intre cele doua doamne.
Conflictul dintre Monica si Sulfina nu duce nicaieri. E o cearta in familie care, doar din motive de topism, a ajuns sa fie purtata in strada. Tema, insa, tema ca atare se cuvine a fi analizata.

Cititi mai mult pe CorectNews – http://news.corect.com/politics/monica-ah-monica-sulfina-ah-sulfina

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998