CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Monica Pop, dezvaluire-soc: Ministerul lui Voiculescu a impus spitalelor mastile scumpe ale anumitei firme

5 comentarii / 4351 vizualizări / 6 ianuarie 2022

Fostul manager al spitalului de urgențe oftalmologice din București, dr.Monica Pop, face o dezvăluire cu iz de DNA, în direct la emisiunea Evz.play, într-un interviu acordat medicului moderator Lucian Duță, conform căreia ministerul Sănătății condus de Vlad Voiculescu a impus spitalelor din subordine achiziția de măști anti-Covid de un anumit tip și de la o anumită firmă, la prețuri mai mari decît ale pieței.

”Cînd era domnul (Vlad) Voiculescu ministru ni s-a impus să cumpărăm anumite măști care erau și foarte scumpe. Eu vorbesc de spitale, nu de persoane, adică trebuia să cumpărăm măști numai dintr-un anumit loc și numai de un anumit tip. Dar n-are nimeni curajul să vorbească despre lucrurile astea. Ni s-a impus. Erau niște măști care costau mai mult…Și nu este nimeni să vorbească. Eu nu mai sunt director, sunt șef de secție acolo, și așa am spus foarte multe și spun în continuare tot ce consider că nu e corect. Dar este e foarte greu să ții piept unor lucruri de unul singur, pentru că sunt foarte puțini colegi care au curajul să vorbească, deși să știți un lucru că cei mai mulți sunt de acord cu ce am spus” a mai punctat medicul. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Dr. Pop spune mai multe lucruri. Pentru propagandiștii prostiei, probabile victime ale valului 5 din România, cu 2000 decedați/zi, ar fi mai greu de digerat spusele d-nei.

  • In tine se vede o dorinta mare de a vedea cat mai multi morti (de orice si trecuti la morti de covid) doar ca sa incerci sa dovedesti ca doamna dr. a gresit in afimatiile ei anterioare. Si chiar daca ar fi mii de morti, asa cum iti doresti, nu este de vina doamna doctor ci guwernerul si toti cei care au interzis orice tratament pana la asa zisul serul minune. Tu cand te uiti in oglinda nu te minunezi de cat de prost, idiot si vierme esti?

 2. Eh, parca numai Voicurulescu are interese sa iasa mormanu’

  Si „gomandant de la agtiune” cum stralucit l-a etichetat domnul Avocat Piperea are interese financiare.

  Doar curistu a’rahat nu e tinut in brate degeaba doar pentru buzele lui vinetii obisnuite cu suptu

  Protectie contra bani e o chestie veche, ce importanta mai are faptul ca porcariile alea de botnite distrug sanatatea romanilor ??

 3. Le plac mastile tip „rat de porc” fiindca ei insisi sunt niste porci in frunte cu Arafat.

 4. Doamna Monica Pop sa se ia de mina cu actrița Carmen Tănase și sa-si ducă viata pe mai departe la balamuc.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998