CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9752 RON UP | 1 USD = 4.7387 RON UP | 1 GBP = 5.7500 RON UP

Motiunea liberalilor – un esec de proportii

6 comentarii / 3412 vizualizări / 29 septembrie 2015

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, az, pentru a dezbate a patra moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Moţiunea a fost respinsă, fiind exprimate 207 opţiuni „pentru” şi opt „împotrivă”. În paralel, liberalii au organizat un miting în Parcul Izvor, în condiţii de ploaie, majoritatea participanţilor purtând umbrele.

Premierul Victor Ponta a declarat, după ce moţiunea de cenzură iniţiată de PNL a fost respinsă, că aceasta a fost „un eşec din toate punctele de vedere”, precizând că a decis să nu mai participe la „bătălii politice inutile” şi să se concentreze pe „actul de guvernare”.

„Nu aveau cum să fie probleme, a fost un eşec din toate punctele de vedere pentru PNL-PDL, ziceau că aduc 15 mii de oameni, au adus o mie, erau mai mulţi jandarmi şi elevi, ziceau că au voturi pentru guvernare, evident că nu au, dar nu asta e marea problemă, marea problemă e că astăzi nu s-a discutat despre ce trebuie să facă Guvernul zi de zi pentru viaţa oamenilor, şi anume cred că azi trebuia să discutăm cum facem cu salariile, cum facem cu încălzirea pentru iarnă, cum facem cu proiectele europene, care-s efectele reducerii TVA, astea erau subiectele normale pentru moţiune”, a declarat premierul Victor Ponta, conform Mediafax, după ce moţiunea de cenzură a fost respinsă.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. Daca „justitia independenta” nu ar fi intrat in jocul politic, „Noul PNL” era istorie.

 2. Distrugerea elitei politice nationale in Romania tine de implicarea directa a Amasadei Americane prin „justitia independenta”.

  In fapt, ca intotdeauna, istoria se repeta: in anii ’50, eroii „democratiei” cu pumnul in gura erau Ambasada Sovietica si „securitata poporului”.

  Lupta impotriva coruptiei este o smecherie prin care sunt eliminati politicienii romani care par prea puternici, cu simpatii cam prea mari din partea electoratului.

  Desi, in prezent, nu se mai lasa cu „canal”, implicarea celor doua ambasade dealungul timpului a avut cam acelasi scop si rezultat: distrugerea ,pana la anulare,, a clasei politice romanesti, nationale.

  P.S. Daca ar fi functionat „justitia independenta” de la noi in America, cel mai probabil orice presedinte american era in arest preventiv sau, cu putin noroc, sub control judiciar, pentru prezumtia de fapte de coruptie comise in scoala primara, iar familia Rockefeller era deja cu averea sub sechestru.

  • baiete, polticienii patrioti de care zici tu au furat tara, si-au facut vile de lux in caraibe sau brazilia. mai bine ne conduce direct americanul decat talharul roman

 3. Un alt scop al „justitiei independente” si profund partinitoare este eliminarea capitalului romanesc de pe piata pentru ca RO sa devina o colonie deselata de investitorii straini, exclusiv!

 4. @ICBM
  tataie,de gitenstain ai auzit ?era mare bos pe la astra …sint unii care tot ii pupa_n fund pe straini…,,stalin si poporul rus libertate ne_au adus!,,strigau unii cind <<tribunalul poporului<
  .

 5. de ce mi-ati ciuntit comentariul ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998