CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9700 RON UP | 1 USD = 4.5955 RON UP | 1 GBP = 5.8118 RON UP

MRU, acuzatii grave: ”PNL da senzatia dezarticularii interne. E carnaval politic, tara arde si baba se piaptana”

6 comentarii / 4828 vizualizări / 14 octombrie 2021

Fostul premier liberal Mihai Răzvan Ungureanu dă de pămînt cu PNL într-un interviu luat de Liviu Mihaiu la Radio Guerrilla, afirmînd că partidul e în curs de dezarticulare și că a înregistrat la guvernare mult mai multe eșecuri decît succese. De vină ar fi, în opinia sa, nu doar membrii partidului, ci și clientela sa politică. PNL nu a rezolvat nici măcar parțial crizele din țară, mai spune fostul liberal.

”Ceea ce este pentru mine surprinzător, cînd trag linia dedesubtul guvernelor pe care PNL le-a condus, e ceea ce văd astăzi în România. Nu se poate să ajungi în situația asta, care este infernală, de a fi a doua țară din lume într-un clasament al groazei, ca număr de morți la milionul de locuitori.
Mă indignez pe bună măsură, pentru că dacă existau datorii adevărate nu doar de ordin politic, ci de ori administrativ guvernamental, datorii ale acestor executive care s-au perindat în ultimii 2 ani, acestea erau: 1) rezolvarea măcar parțială a crizelor de sistem sanitar din România, lucruri care s-au strâns între timp, azi nu mai e nici personal, poți să pui mii de paturi la ATI, dar nu mai e personalul care să le deservească și 2) criza de sistem din educație.
Astea sunt lucruri pe care trebuie să le acopere un partid aflat la guvernare.

Nu au fost nici măcar parțial soluționate. Ce impresie îți poate face un partid care a fost la guvernare, care strînge mult mai multe eșecuri decât reușite și în același timp dă senzația dezarticulării interne?

Sunt foarte mulți vinovați aici, e o lista lungă pe care intră și clienți ai partidelor, intră și membrii mai vechi ai partidelor, fiecare judecându-și interesele personale prin asimilarea lor cu interesele partidului, iar ceea ce s-a întâmplat…. carnavalul acesta politic din ultimele 3 luni, este, cum să vă spun…”Surprinzător” e cuvîntul cel mai blînd pe care îl găsesc. Țara arde și baba se piaptănă. Efectul, însă, se vede în scăderea dramatică în sondaje a partidului, lucru pe care îl spun cu mare supărare” mai afirmă fostul premier. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

6 Comentarii

 1. ….hai sictir golanule !

  • https://youtu.be/Bo-cBbFeCjU?t=32

   „Mă indignez pe bună măsură” hahahahahaha exact ca un copil retardat crescut într-o familie de intelectuali, potrivește și el ce aude prin casă. :))))))))))))))))))))))))))))

 2. […] Sunt foarte mulți vinovați aici, e o lista lungă pe care intră și clienți ai partidelor, intră și membrii mai vechi ai partidelor, fiecare judecându-și interesele personale prin asimilarea lor cu interesele partidului, iar ceea ce s-a întâmplat…. carnavalul acesta politic din ultimele 3 luni, este, cum să vă spun…”Surprinzător” e cuvântul cel mai blând pe care îl găsesc. Țara arde și baba se piaptănă. Efectul, însă, se vede în scăderea dramatică în sondaje a partidului, lucru pe care îl spun cu mare supărare” mai afirmă fostul premier, conform inpolitics.ro. […]

 3. e doar zdreantza de servicii(reamintim:pe orbita l-a bagat iosif sava melomanu din trv,”tanar de speranta”)
  „Certificatul interoperabil de vindecare este necesar întrucât, potrivit informațiilor
  actuale, persoanele care s-au vindecat de COVID-19 continuă să obțină rezultate pozitive la testele
  pentru SARS-CoV-2, cu toate că acestea nu mai sunt contagioase.”
  document evropean,disponibil si la camera deputatilor,cautati.

 4. Asa da.MR Ungureanu isi spala ticalosiile si ale lui si ale lui taica-sau.

 5. & Prin faptul că institutele românești de cercetare și producere a vaccinurilor nu au fost implicate în campania de vaccinare despre COVID , iar la unele chiar au fost închise laboratoarele de producere a vaccinurilor cu ani în urmă, ar putea arăta că medicii au ajuns la un alt nivel de imunizare a populației, eventual prin terapii informaționale precum cu ceva vreme mai în urmă ceva mai empiricele descântece, vrăji, etc., ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998