CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

MRU, votat la sefia SIE

3 comentarii / 2615 vizualizări / 30 iunie 2015

Plenul reunit al Parlamentului l-a votat azi, cu 278 voturi „pentru”, 6 voturi „împotrivă”, iar 5 parlamentari nu au votat, pe senatorul PNL Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de director al SIE.

La vot au fost prezenţi 289 de parlamentari din care şi-au exercitat votul 284 de membri ai Legislativului. După anunţarea votului, Ungureanu a depus jurământul în faţa Parlamentului, în calitate de director al Serviciului de Informaţii Externe. ”Vă mulţumesc pentru încredere şi mulţumesc din nou preşedintelui Klaus Iohannis pentru nominalizarea făcută. Este o misiune care mă onorează, pe care cred că am ştiinţa să o fac, să o duc la bun sfârşit şi pentru îndeplinirea căreia nu voi precupeţi niciun efort”, a declarat Ungureanu, conform Mediafax. El a mulţumit grupului parlamentar PNL pentru modul în care ”a susţinut” această nominalizare a sa, precum şi parlamentarilor de la UNPR, care ”au înţeles să facă distincţia între politica de partid şi politica naţională”, precum şi UDMR, pentru seriozitate.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. Iohannis a castigat sau a pierdut in ochii electoratului prin sustinerea si promovarea fostului prim-ministru basist?

  2. Mai apartine Romania romanilor?
    Presedinte: Iohannis, sas
    Guvern: Ponta, evreu
    SRI: Heving, evreu
    SIE: M.R.Unguent, evreu

  3. Liberali de tot rahatu,fara coloana vertebrala,lingai pana la Dumnezeu,niste RAME,s-au molipsit de la PDL-isti,daca le propunea johanis(RATA MECANICA) sa voteze un maimutoi la SIE,asa faceau.Sunt gretosi d-ea Dreptul.Iar COTOFANA de Gorghiu,penibila.Am ajuns sa apreciez inteligenta Udrei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998