CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

MRU vrea la presedintie in tandem cu Diaconescu

3 comentarii / 2331 vizualizări / 5 iunie 2014

Liderul Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, susţine că, începând de azi, a intrat în campania prezidenţială, el afirmând că „un tandem Ungureanu – Cristian Diaconescu sună bine”, deşi nu exclude nici varianta tandemului Ungureanu – Iohannis.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că nu a renunţat la candidatura pentru prezidenţiale şi că a intrat deja în campania electorală. El a precizat, conform Mediafax, că priveşte cu interes congresul PMP, programat sâmbătă, adăugând că nu exclude un tandem cu Cristian Diaconescu pentru alegerile prezidenţiale. „Un tandem Ungureanu – Diaconescu sună bine. Cum sună bine şi un Papahagi în fruntea PMP. Nu scot din calcul nici tandemul Ungureanu – Iohannis”, a afirmat liderul Forţei Civice.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

  1. unguent soodge pwoolah

  2. Asta, ca si Geoana, nu are simtul penibilului. Desi nimeni nu-l vrea, se baga singur in seama, doar doar se va gasi cineva sa-i acorde atentie. S-a vazut la europarlamentare ce valoare are.

  3. Iubiti gazetari DEMOCRATI de la IMPOLITICS CORECTI si LIBERI de orice, mai putin liberi de CONSTIINTA indeplinirii misiunii de a fi corecti, vevin cu textul trimis cu cateva minute mai inainte, pe care probabil l-ati pierdut prin stergere (!?)Io zic ca un mare partid de stanga, numit MAREA UNIUNE POPULARA poate uni fortele iubitoare de romanism stramosesc, de umanism ortodox, de dorinta de libertate si demnitate in lume. Lipsit de pofte si farafastacuri in imbracaminte si hrana, in grai si viata de familie poporul mare si sanatos la minte va discerne atent si hotarat la cine sa duca mai departe steagul glorios al Musatinilor,Basarabilor, al boierimii iubitoare de neam si tara, al tuturor celor ce, din dragoste de neam si tara au facut jertfe memorabile pentru eternitate intru libertatea si propasirea sa. Se resimte si se accentuiaza tot mai evident gandul apelarii la straini ca „izbavitori” ai neamului romanesc. Tolerant cu alte natii conlocuitoare, frate cu codrul (glia strabuna) poporul roman are nevoie de CONDUCATORI ROMANI prin sange si gandire. Asa sa ne ajute Dumnezeu !

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998