CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mugurel Surupaceanu a demisionat din PSD si din Parlament

0 comentarii / 1683 vizualizări / 15 octombrie 2012

Deputatul PSD de Gorj, Mugurel Surupăceanu, a demisionat azi din PSD și din Parlament, solicitările fiind transmise oficial secretariatelor generale ale partidului și ale Camerei Deputaților.

”Plec din PSD după 15 ani de acivitate cu un gust amar, și renunț, totodată, și la mandatul de parlamentar, pentru că acesta mi-a fost încredințat de partid și nu mi s-ar părea corect să părăsesc partidul cu mandatul după mine. Am luat decizia să mă retrag o perioadă din politică, nu am de gînd, în consecință, să mă înscriu în alt partid pentru a candida din nou la apropiatele alegeri” a declarat fostul deputat pentru Inpolitics.
Unul dintre cei mai activi deputați ai PSD, în media ori în legislativ, autor al mai multor proiecte de lege extrem de apreciate, precum cel împotriva comercializării de etnobotanice ori cel privind impozitarea suplimentară a marilor averi – copiată ulterior de UNPR –, critic acerb al președintelui Băsescu, în fața căruia a cîștigat și un proces de răsunet, Surupăceanu a avut surpriza neplăcută de a se vedea scos de pe listele electorale în ultima clipă, în urma a ceea ce el a denunțat a fi o lucrătură a conducerii centrale, a liderului Victor Ponta în special. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998