CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mugurel Surupaceanu acuza guvernul de furt intelectual

0 comentarii / 1335 vizualizări / 22 martie 2011

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a declarat, ieri, că Executivul i-a furat o inițiativă legislativă privitoare la eşalonarea datoriilor către stat a firmelor private.

”În urmă cu circa două luni, împreună cu patronatele COMPIROM şi UGIR- 1903, am lansat o iniţiativă similară cu OUG privitoare la eşalonarea datoriilor către stat a firmelor private. La momentul respectiv, eu, împreună cu preşedinţii celor două patronate, am precizat care sunt motivele pentru care am lansat această iniţiativă, ea de fapt poartă denumirea de ”reglementări fiscale pentru sprijinirea mediului de afaceri” şi are două părţi. O parte se referă la eşalonarea datoriilor companiilor private către bugetul de stat, iar a doua parte se referă la acordarea unor bonificaţii pentru cei care sunt buni platnici”, a precizat Mugurel Surupăceanu, într-o declarație de presă, conform e-politic.ro.
Surupăceanu a afirmat că Guvernul este vinovat de ”furt intelectual” continuat pentru că i-a mai preluat și alte acte normative, precum inițiativa privitoare la impozitarea averilor și Legea Antidrog.
Executivul a adoptat, duminică, o Ordonanţă de Urgenţă prin care firmele private să poată beneficia de eşalonarea datoriilor la stat, cu condiţia să nu fie în insolvenţă şi să constituie o garanţie.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998