CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Multimilionara Ana Birchall se bate in avere cu Hagi si Prigoana

8 comentarii / 3943 vizualizări / 13 februarie 2021

În ultima ediție a Top 300 Capital, fosta pesedistă Ana Birchall, cea care ”trage” în prezent, conform relatărilor presei, pentru ambasada României la Washington ori măcar pentru șefia Avocatului Poporului, este în urcare accentuată în materie de avere.

Fosta deputată, de profesie avocat, care l-a sponsorizat cîndva pe Mircea Geoană cu teancuri de bani, are o avere estimată la 25-27 de milioane de euro, aproape la egalitate cu celebrul afacerist Silviu Prigoană (27-30 de milioane), Gheorghe Hagi (27-29 de milioane) ori alt afacerist celebru, Ștefan Mandachi, creatorului metrului de autostradă (25-29 de milioane). (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

8 Comentarii

 1. E ea fata de securist? Securistii sint buni daca merg cu amerlocii? Sint corespunzatori? Doamna,era scula lui Mircea Geoana sau a lui Liviu Dragnea?Ca sa stim si noi, nu numai Patapievici si Basescu-Petrov URSS!… Rahatul asta cu ochi a fost Ministrul Justitiei in Romania ? Romania, ce mai e azi Romania??!!

  • Doamna e o sugătoare infiltrată.

   Să ne aducem aminte cu plăcere orgasmică în ce hal o lingeau în cur pe Birchall toți jurnaliștii SRI, toată dreapta unită-n pulă, cu Franklin în gură.

 2. Dar cum a facut tovarasa sugatoare banii ? Ca sa stim si noi…

 3. Adica ideea e cit se plateste pentru un supt calificat, profi?

  • Politic, social-democrat,tovarase!

   • Înaintea tânărului MUIST Stelian Ion, sugătoarea de pule a salvat justiț’ea SRI, JAPIȚĂ SECURISTĂ PROASTĂ CE EȘTI!!!

    Tu singur ai venit pe aici s-o lingi în cur cu public, BOULE!!!

 4. Eu cred ca DNA incepuse cercetarea, in rem, a traficului de influenta prestat de familia Birchal in anticamera lui Trump, chestie devoalata de inalti functionari americani, mai ales ca, in ciuda legalitatii lobiului la ei, au descoperit mari incalcari de lege…e cu increngaturi mafiote, cu functionari americani la Bruxelles…dar, ce sa vezi, tocmai se apropia termenul eliberarii lui Dragnea si era musai sa se serveasca un motiv de mentinere in arest…pe modelul patentat al cercetarilor si condamnarilor in cascada a lui Miron Cosma…cine zicea ca „justitea” romana nu functioneaza pe precedente?! Poate nu pe alea juridice, dar, precedentele staliniste se predau de-acasa, odata cu laptele de la Gospodaria de partid….Asa ca eliberata de-o grija, Ana lui Birchal face ce stie ea mai bine, sosocheaza politica romanesca si presteaza pana la pensie, cand o sa ramana „cu suta-n mana” (pentru „miticii” cunoscatori!)…in legatura cu averea, poate ca n-ar strica o reluare a articolelor din presa vremii cand s-a inmilionat domnul (ex)sot britanic cu interese americane dupa ce s-a incuscrit la Bucuresti…

 5. Poate o fac securistii presedinta dupa 2024 ca are fata resurse.Financiare si corporale.Cat priveste romanacii cu ei o rezolvati usor,o aratati 3 luni la televizor si treaba e ca si facuta.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998