CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mungiu, despre acoperitii SRI din guvern si cei ai SIE de la TV

1 comentariu / 4086 vizualizări / 20 noiembrie 2017

Politologul Alina Mungiu susține, într-o analiză publicată azi pe siteul ”România curată”, că SRI are miniștri în actualul guvern, iar analiștii din talk-showurile TV de politică externă aparțin, fără excepție SIE. Aceste constatări s-ar număra printre motivele pentru care, afirmă ea, președintele Iohannis nu ar fi trebuit să se grăbească să afirme că nu există stat paralel.

”De asta faptul că președintele ar fi ținut un discurs în care a afirmat că nu există nici un stat paralel cred că e o știre falsă. Că orice sfătuitor cu capul pe umeri care nu e din statul palalel i-ar fi spus că niciodată nu trebuie să spui că albul e negru, mai ales dacă nu ești acuzat direct, că acuși iese soarele și o să vadă toată lumea ceea ce e deja clar doar pentru cine e informat. Sigur, e ușor să le amesteci pe toate, conspirații sorosiste, putiniste și să le arunci pe toate la coș. Hai să fim serioși. Faptul că Soros nu are miniștri în România nu înseamnă că SRI nu are (ghici, ciupercă, cine-i). Sau că la orice talk show de politică externă la TV deschid cînd vin pe acasă nu reușesc să depistez pe nimeni care nu e de la SIE. Dacă e vreunul totuși, să se identifice nu numele și gradul, sau- pardon- e invers” scrie Mungiu. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Doamna Mungiu are dreptate, dar sunt si „analisti” de politica interna sau de probleme economice care fac parte din alte UM, nu din SIE.Problema e ca toti acesti acoperiti, impreuna cu tovarasii lor din guvern si admnistratie, ne duc pe undrum gresit!Nu numai ca au vandut (pe nimic) tara si ca distrug capitalul romanesc, dar ne vor arunca si intr-un conflict serios cu „vecinii” de la Est.Pe ei ii doare la basca, fiindca vor spala putina la timp!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998