CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9769 RON UP | 1 USD = 4.5843 RON UP | 1 GBP = 5.8121 RON DOWN

Mungiu, despre cum i-a fabricat statul-paralel lui Ciuca reputatia de erou

33 comentarii / 6953 vizualizări / 22 octombrie 2021

”Conform biografiei sale oficiale, generalul Ciucă a condus soldaţii români în prima bătălie în care am fost combatanţi activi după al doilea război Mondial, bătălia de la Nassiria (Irak, mai 2004), în al doilea război din Golf. Acesta e principalul merit al generalului din Balotești, în afară de opțiunea sa politică pentru PNL după ce Klaus Iohannis a ajuns președinte” scrie politologul Alina Mungiu într-un editorial pentru ”România curată”.

”Înțeleg că la Muzeul Național Militar chiar la intrare există o magnifică comemorare a acestei bătălii și a generalului erou, dar, după cum remarcă vizitatorul, e vorba de o bătălie din anul 2004, în vreme ce pe Wikipedia ca și în toate sursele militare și jurnalistice bătălia de la Nassiria a avut loc în anul 2003. Nu a fost chiar o victorie, ci unul din acele locuri superficial cucerite de americani după o primă ambuscadă, după care au ales să treacă mai departe, lăsînd în urmă un oraș în care insurgenții s-au camuflat pentru atacuri viitoare. Un asemenea atac asupra unei patrule de noapte românești în 2004 devine, în relatări ulterioare de pe Hotnews, Romania Actualitati, Magazin Istoric, ”bătălia de la Nassiria” o poveste spusă de o mînă de jurnaliști obscuri care devine o bătălie și un mit fără nici un fel de dovezi (cum ar fi un extras dintr-un jurnal de luptă). Nici o coroborare, de nicăieri, și mai sunt oameni în armată și familii care jelesc pe cei căzuți în Iraq și Afghanistan care nu au loc în Muzeul Militar.

Dar așa fabrică Statul Paralel reputațiile. Și iată una care ajunge la maturitate, la momentul pentru care a fost pregătită, adică momentul în care singura entitate capabilă să construiască o majoritate e chiar SP, că nimic altceva nu taie prin toate partidele. Politica a eșuat, așa infiltrată cum era. Hai cu gradul mai pe față” mai scrie politologul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

33 Comentarii

 1. Oooh.
  Muzeul militar are cumva și o placa unde se explica cum nevasta eroului popotelor a fost pensionata plutonier major și rechemata în același zi cu funcția de colonel?

 2. Imi este tot mai greu sa urmaresc doctrina, ideologia pe care o urmeaza AMP. Pe de o parte acum critica omul sistemului, pe Ciuca. Dar acum cateva zile cerea ca un alt om cu grade sa devina Dictatorul Arafat Intaiul. Propunea o dictatura sanitaro-financiara, cu Arafat si BNR in pozitii de forta, fara dialog si proteste (ca spunea ca ii apara ea cu onegistii ei).
  Daca cineva se mai indoieste ca Arafat este securist, cand toti in jurul lui pica, doar el ramane, ba chiar capata mai multa putere,…. atunci este cazut in cap.

  In acel articol despre Dictatura lui Arafat, am incercat sa indic faptul ca simpla vaccinare nu ajuta prea mult. Si m-am folosit de cazul Letoniei dar si al Lituaniei. A cenzurat sistematic aceasta opinie. Pentru ca asa se obtine consensul stiintific intr-o dictatura.

  Dragi Letoni, nu va mai cereti scuze vaccinatilor pentru starea epidemiologica. Sunt in egala masura responsabili pentru transmiterea comunitara (sunt studii dar chiar si sefa CDC a recunoscut acest lucru pentru CNN). Vaccinatii (dupa 4 luni de la vaccinare) se infecteaza si transmit in aceeasi masura ca si nevaccinatii. Uitati-va la vecinii din Lituania. Ei stau mult mai bine la capitolul vaccinare dau au aceleasi rezultate.

  Lituania: 28 decese zilnice deci 10 la milion
  Letonia: 13 decese zilnice deci 7 la milion

  MISTERIOSUL CAZ AL LITUANIEI

  Cel mai vaccinat stat baltic, cel mai draconic stat care impune restrictii bazate pe certificatul verde similar cu China si Australia, in care nu ai voie AZI sa intri fara certificat verde in magazine mai mari de 1500 mp si care vand doar lucruri de baza (nu haine, mobilier, materiale de constructii, etc), si alte restrictii

  …. Acest stat minunat …. sa citam Reuters

  „COVID-19 infections are increasing in Lithuania, with 2,316 new infections reported on average each day. That’s 78% of the peak — the highest daily average reported on December 24.”

  Astazi media la 7 zile a depasit 2400 cazuri / zi.

  Poftim? Dupa o campanie de vaccinare de mult succes pentru estul Europei, Lituania se apropie de recordul de infectari de anul trecut, fiind cel mai mare numar de infectari din 24 dec. Este la 78% din varful iernii trecute. Deci efect minimal al vaccinarii asupra infectarilor. Sper ca nu mai vine cineva sa ne spuna ca nu vedem bine ceea ce vedem.

  Vor veni promotorii imunizarii de turma si ai vaccinarii si ne vor spune, „da, dar nu mor oameni”… Chiar asa stau lucrurile?

  Pe 31 dec 2020, media la 7 zile a fost de 47 de decese (asa cum afiseaza Google folosind datele de la JHU CSSE COVID-19 Data). Iar acum media este de 30 de decese. Lituania nu este o tara mare, este de 8 ori mai mica decat Romania. Ar fi echivalent cu 240 de decese in Romania, daca nu am aplica alti coeficienti de densitate urbana, poluare, stare de sanatate publica.

  Lituania are peste 57% vaccinati complet si respectiv, la adultii peste 18 ani, aproape 72% sunt vaccinati complet. Iar rezultatul este departe de cel promis. Cum? Vaccinam 72% dintre adulti si rezultatul este ca vom avea 240 in loc de 350 de decese? Asta fara sa mai includem pe cei afectati din cauza vaccinului.

  • Comentariu de imbecil jegos și criminal!!!

   Românii stau acum la rând la vaccinat, în plin val pandemic, din cauza unor imbecili ca tine!!!

   • Trei membri ai unei familii din Calafat au decedat de Covid-19. Toți din familie erau vaccinați, mai puțin soțul în vârstă de 43 de ani, care a fost, de altfel, singurul fără comorbidități, potrivit Adevărul.

    Soții Barbu locuiau împreună cu părinții din partea bărbatului și administrau o firmă de pompe funebre. Tatiana Barbu, în vârstă de 45 de ani, a fost prima care a aflat că are Covid-19. Apoi, și-au făcut testele și ceilalți membri ai familiei și au ieșit pozitivi, amintește sursa citată.

    Tatiana suferea de o boală autoimună și a fost internată la Spitalul Leamna de lângă Craiova, unde a și decedat. În schimb, Claudiu, soțul rămăsese acasă, în izolare. El s-a stins a doua zi după decesul femeii.

    Apoi, a ajuns la spital și tatăl bărbatului, care a murit la câteva zile după nora și fiul său.

    DSP Dolj a transmis că femeia, care a și transmis virusul familie sale, era vacccinată cu ambele doze de la Pfizer, în timp ce soțul ei nu era vaccinat. Și socrul femeii, în vârstă de 69 de ani, era vaccinat cu schema „completă”.

   • Redfield, care a supervizat anterior CDC în timpul administrației Trump și care acum este consilierul principal al guvernatorului republican din Maryland, Larry Hogan, în lupta cu COVID-19, a făcut aceste afirmații în timpul unei apariții la Fox News la începutul acestei săptămâni.

    „De multe ori, oamenii pot crede că este un eveniment rar ca oamenii complet vaccinați să moară”, a declarat Redfield. „Se întâmplă ca eu să fiu consilierul principal al guvernatorului Hogan în statul Maryland. În ultimele șase-opt săptămâni, peste 40% dintre persoanele care au murit în Maryland au fost complet vaccinate”, a declarat Redfield în timp ce discuta despre moartea fostului secretar de stat Colin Powell.

   • Cu tot renumele pe care mi l-am creat, am prevăzut tot ce urma să se întâmple și vă spun și asta acum.
    Că băgați sau nu în voi serul experimental, o faceți pentru că este ALEGEREA VOASTRĂ. Nimeni nu vă va ajuta în caz de deznodământ nefericit. Vă credeți feriți doar fiindcă sunteți vaccinațî? Greșiți.
    Tot ce rezolvă într-un mod destul de convingător serurile anti-covid este forma acută de răspuns, furtuna de citokine. Adică actul de sinucidere al corpului, comandat de sistemul imunitar.

    Insă, așa cum eu am prevăzut tot ce putea fi prevăzut pe acest forum, eu vă zic că nu rezolvă nimic. Știati că în Germania în luna septembrie au fost 7300 decese în exces din cauze cardio-vasculare față de media anilor anteriori? Același lucru se întâmplă și în Anglia, în Scoția.

    Vă previn pe toți. Bagați sau nu vaccin în voi, nu vă salvează de efectele macabre ale virusului. Faceți prevenție prin masca, distantare, igiena fetei, a mâinilor, clătiți-vă mucoasele, nasul și gura.

    Vaccinul nu previne infectarea, nu previne ca un vaccinat să vă infecteze, nu aveți incredere în vaccinați să vă apropiați de ei fără protecție. Vaccinul nu previne ca după câteva luni, să vi se reducă titrul de anticorpi și să permită creșterea încărcării virale în caz de infecție. Iar problemele cardio-vasculare vă vor termina.

    Gândiți-vă… dacă în Germania într-o lună au fost 7300 de decese în exces, într-un an se poate ajunge la peste 80 000. De Covid în forma acută, au murit 95 000. De Covid în forma „long Covid” vor muri încă pe atât. Depinde doar de voi să băgați la cap ce vă spun. Vaccinurile nu vă vor ajuta prea mult. Tot voi trebuie să învățați să vă feriți de virus pe cont propriu. Sunteți pe cont propriu. Și nu este complicat, dar trebuie să fiți riguroși.

   • „M-am vaccinat fără ezitare. Mai întîi cu Pfizer (cu rapel cu tot) și, de curînd, cu a treia doză (tot Pfizer). Între timp (după rapel) am făcut și boala (patru zile de spitalizare) și mi-am întrebat prietenii doctori de ce m-am mai vaccinat, dacă tot am luat virusul. O fi avînd dreptate madam Șoșoacă?! Nu! – mi-au spus ei. Dacă nu erai vaccinat, făceai o formă mult mai gravă a infecției. Oricum, acum sînt bine. Și precaut în continuare”, scrie Pleșu într-un articol.

    Nu știu cine îl va regreta, dar infectarea (care aparent a dus la o spitalizare de patru zile, cam ca a lui Caramitru Sr) va declanșa drumul către neființă pentru Pleșu, agravându-i afecțiunle.

   • Mergi și te vaccinează, I N F E C T U L E !!!

    • Pe cine crezi tu ca păcălești?
     Pentru doza booster, să știți că PFIZER a testat pe doar 11 subiecți sub 65 de ani și 12 subiecți peste 65 de ani. Unul dintre aceștia 12 a murit în perioada de observare de 2 luni.

     Atâta lipsă de respect pentru sănătatea publică din partea Pfizer nu s-a pomenit pe planeta giganților. Nu, nu este greșeală de tipar. 12, Douăsprezece, UNU urmat de DOI. Atât au fost testați pentru booster. Nu uitați, este ALEGEREA voastră să vă vaccinați și sa fiți apoi subiect de studiu statistic, pentru că autopsii nu se vor face. Efectele secundare există, sunt multe, cele grave sunt de 43 de ori mai mult decât la vaccinul antigripal. Iar de luat SARS-CoV-2 , tot îl veți lua. Și veți ucide cu el pe proștii care se cred protejați de vaccin pe termen lung.
     Ai auzit tu nespălatule de la 17:54 care nu ai curajul să îți semnezi aberațiile, cel care crede că vaccinul îl scutește de igienă și prevenție. Du-te și spală-te, maimuțoiule.

    • Antivacciniștii sunt apărați juridic de libertatea opiniei, dar pe nevaccinați nu-i mai poate apăra nimeni și nimic dacă vor deveni ținta furiei oarbe. Și sunt pe cale de a deveni (asa cum este martafoiul de la 17:54)

     Suntem la un pas de marcarea nevaccinaților cu o stea galbenă. Crește muntele convingerilor, mediatic induse, că din pricina nevaccinaților am ajuns la catastrofă și că din cauza lor există riscul să apară pe teren românesc o nouă variantă a virusului.

     Ipoteza acestui risc a fost adusă de inspectorul ONU care a venit în România pentru o cercetare de două luni. O asemenea ipoteză poate cataliza fapte violente cum a fost vânătoarea de „teroriști” în decembrie 1989.

    • Din cauza guvernului securist și a populației imbecile s-a ajung la statisticile de azi din România.

     Untold, începutul școlii, congresul PNL organizat ostentativ pe fondul nevaccinării idioților care citesc prostii despre libertate au făcut posibil scenariul ciumei lui Iohannis.

     Și la 500 de morți pe zi apare idiotul Charlie să speculeze cucuri statistice.

     E simplu, dacă românii nu se vaccinează, urmează lockdown și prăbușire economică. Vă veți păstra stelele galbene prin casă. Bani de utilități să aveți!!!

  • Foarte interesanta analiza. Da, Lituania rezista eroic fara lockdown ca vecina Letonia. Azi aproape au egalat recordul valului anterior la infectari.
   Si Cacamicu are dreptate. Am verificat si informatiile date de el.
   https://www.destatis.de/EN/Press/2021/10/PE21_481_12.html
   Din cele 7300 de decese in exces din septembrie doar 1500 sunt cauzate de coronavirus. Doar feb si martie au fost luni fara decese in exces. Ceva se intampla in fundal si trebuie sa fim atenti.

   • Întorci statisticile pe toate fețele doar pentru că ai puța mică și nu vrei să te vaccinezi că-ți cade cucul.

    Imbecilule, Europa de Est nu s-a vaccinat în măsura în care să-și permită luxul de a renunța la restricții. Letonia și Lituania au rate considerabile de vaccinare, dar nu a fost de ajuns.

    În rest, ai cucul mic și de vaccin nu scapi decât dacă vrei neapărat să crapi atât de prost pe cât ești.

   • Pentru ca exista un cetatean care ma injura in mod constant, ii recunosc acest drept. Charlie este un mare personaj online, foarte bine documentat. Iar limbricul care ma injura merita sa fie informat.
    Pe de alta parte, ar putea fi un las precum Bogdan Chireac care se ascunde in casa si urla sa fie arestati nevaccinatii. Ii este frica de face pe el. Mai uitati care este starea de fapt. La razboi se ia cu arcanul o masa de oameni si trimisa sa se lupte, unii vor muri. Cei destepti stau in spate. Daca voi credeti ca Biden chiar si-a facut boosterul primul, dupa ce Pfizer a testat PE DOAR 12 seniori, inseamna ca sunteti tampiti si va meritati soarta. Biden nu si-a facut boosterul. Biden are la dispozitie alte terapii, anticorpi creati in vitro, nu prin injectii cu risc.

    OMS si UNICEF nu au date suficiente despre siguranta vaccinului pentru a-l recomanda copiilor. Multe tari vestice (scandinave) au suspendat sau oprit definitiv rapelul cu Moderna. Sunteti participanti intr-un experiment global al vaccinarii. Tineti un calendar pentru a va observa efectele secundare.

    Scotia a ramas socata.
    Covid in Scotland: Doctors urge return of restrictions to protect
    acum 2 ore — Doctors have said that pandemic restrictions should be reintroduced to help quell surging cases of coronavirus as hospitals warn of delaying ..

    Mystery rise in heart attacks from blocked arteries
    30 sept. 2021 — Mitchell Lindsay, lead consultant cardiologist at the Golden Jubilee, … Emergency departments around Scotland have reported a surge in ..

    Cum o dai, tot nu-i bine. S-au vaccinat cu hoardele in Scotia, au INVINS PANDEMIA si rezultatul este o crestere fara precedent a infarcturilor provocate de cheaguri de sange de se formau COZI DE AMBULANTE la spitalul de cardiologie. Dupa ce protectia vaccinului scade, acum urla medicii la politicieni sa impuna restrictii pentru ca sistemul de sanatate este in pericol. Dar analfabetul care ma injura nu poate analiza critic. El este o insecta, un parazit din spate, care indeamna romanii sa mearga la razboi in timp ce el sta la caldurica.

    Romanilor, in fata acestui virus, armele promovate acum NU SUNT SUFICIENTE pentru a ii salva pe toti. Si cu vaccin, vor muri multi. As indrazni o predictie in stilul renumitului Cacamicu. Vor muri in exces un numar comparabil cu decesele directe de Covid. Mai ales naivii care se cred imunizati.
    Partea trista este ca nu exista O SINGURA solutie. Sunt multe si fiecare contribuie cu ceva. Purtatul mastii il impiedica pe vaccinatul care s-a infectat noaptea intr-un bar sa mai raspandeasca virusul in zilele urmatoare. Puteti fi invatati de catre pediatrii ORL sa spalati nasucurile copiilor cand vin de la gradinita sau scoala. Aerul poate fi sterilizat cu lampi UVC fara generare de ozon. Nu va faceti iluzii ca virusul dispare. Niciun expert nu mai crede in teoria imunizarii de turma. Este foarte limitat in timp acest efect (doar 4-5 luni).

    • Nu interesează nimeni monitoarele umplute cu prostiile tale, imbecilule!!!

     A crăpat de COVID mama doctorului imbecile de la Iași, Răzvan Constantinescu.
     Vaca de Șoșoacă este vaccinată și o arde cu tupeu pe lângă cadavrele de covidați.

     Se moare, boule care ești… D E G E A B A !!!!

     • De ce uiti sa mentionezi ca acea persoana a fost infectata si omorata de o vaccinata? Cum ramane cu dosar penal pentru combaterea zadarnicirii bolilor? Datele sunt concrete si dovedite, o vaccinata a omorat o persoana vulnerabila care probabil avea sanse putine sa scape si cu vaccin. De ce minti imbecilule? De ce nu spui precum directorul CDC?
      https://twitter.com/cnnsitroom/status/1423422301882748929
      „They continue to work well for Delta with regard to severe illness and death – they prevent it, but what they can’t do anymore is prevent transmission,” she told CNN’s Wolf Blitzer.”
      VACCINUL NU PREVINE TRANSMITEREA. O spune directoarea CDC.

      Cine este criminalul? Cine tainuieste acest lucru vaccinatilor? De ce nu le spui vaccinatilor sa ii protejeze pe ceilalti? Vaccinatii care infecteaza pe altcineva poate ar trebui sa infunde puscaria pentru cel putin 20 de ani.

     • Nu ma intereseaza ce spune acel doctor si nici Sosoaca. Ce spui tu la fel de putin, insa analizele cu putere predictiva sunt utile societatii ca sa nu dea cu capul in gard. Cum nu ai nimic util a spune, isteria ta este ridicola.

  • în urmă cu niște ani un om mi-a spus că românul nu ascultă pînă nu îi pui jar sub cur..astăzi oamenii ascultă pentru că viața însăși le-a pus o tonă de jar sub cur

 3. In 2015, toamna, un alt izmenar spera sa ajunga Premierul Romaniei, probabil Oprea i-a predat stafeta lui Ciuca….dar ca si in 2015 tot Iohanis apasa pe butoane.

 4. Are perfecta dreptate d-na MUNGIU.Chiar aseara am vazut la Antena 3,cum Mihai Gadea ii facea o propaganda nerusinata satrapului din armata,ce va conduce guvernul asa zisului stat de drept romanesc.De fapt chiar ”marile democratii” SUA si Franta au avut sefi la fel de ”democratici”,cum ar fi blestematii de genetali tip gen.Eisenhover,Bush senior si junior-de la FBI,ori generalul De Gaul.

 5. Bre, generalii Eisenhower și de Gaulle s-au luptat cu un băiat mic de înălțime, cu mustata, căruia ii plăcea arta, si care i-a făcut pe evrei țapi ispășitori pentru orice. Si care comanda cea mai tehnologizata și disciplinata armata pe care o văzuse lumea pana atunci. Sunt convins ca și generalul Ciuca s-a luptat cu niște mustăciosi la Nassiria, conduși de cel mai mare mustacios pe care l-a produs pana acum Irakul. Dar diferenta dintre Germania lui Hitler și Irakul lui Saddam e mai mare decât aia dintre un F22 Raptor și un MIG 21 Lancer. Mi-as dori ca generalul Ciuca sa ne atragă atenția, ca Eisenhower, asupra pericolului unui sistem militar-industrial prea puternic. Sau, ca de Gaulle, asupra faptului ca o tara trebuie sa aibă o minima autonomie strategica in orice alianta de securitate. Si ca daca vrei o minima autonomie, nu trebuie sa defilezi cu nationalismul daco-vadimo-becalian, da’ nici sa faci 1000 de flotări când partenerul strategic iti zice sa faci una singura. Ci doar sa ai un pic de demnitate, adica exact ce nu servesc tovarasii care ne conduc.

 6. @ Luând în considerare faptul că la organizarea vaccinări este un militar , vaccinarea este despre COVID sau despre „cocârț”, în vremurile guvernărilor de dreapta de după Traian Băsescu și țânând cont și de faptul că nu cu mulți ani în urmă cârciumile erau populate pe timp de zi de multe din cadrele militare active, dintre militari fiind și antreprenori, finanțatori și în domeniul cârciumilor, ?

 7. @ Bă fir-ar mama voastră a dracu dă bețivi, în SUA prohibiția a dura 13 ani bă bețivilor cu restricțiile și vaccinarea voastră „anticocârț ” , ?

 8. & Îi vedeți bă p’ăștia, ? Vor „să se reproducă” prin „vaccinare”, ? Cine dracu mai are bă nevoie și de soldați cărora să le plătească și solde , în secolul XXI, când s-au făcut atâtea tipuri de arme, ? Ai bă, fir-ar mama voastră a dracu dă bețivi n-ați mai vrea nici alegeri la care să nu vă declare câștigători, ?

 9. @ Fira-ți ai dracu să fiți cu condiționările voastre de vaccinare și loteria voastră de bețivi ai vaccinării, ai dracu de îngâmfați cu bolta de stele pe umeri, ?

 10. @ Ai dracu să fiți vreți vaccinări impuse pentru solde dă nivel european, de luptători pentru cocîrț, ?

 11. & Nicolae Ceaușescu mai făcea realizări mărețe cu d’ăștia, că nici muncă fără bani nici bani fără muncă, ? Iohannis zise că să le acorde și funcții civile ca să le considere și lor ceva la realizări, ?

 12. @ Despre vaccinare și decembrie 1989 , ?
  antivacciniștii- populația ce strigă împotriva sistemului și cere libertate,
  Klaua Iohannis – imperialismul occidental și monarhia,
  Raed Arafat- arabii, unii veniți ca studenți să apere puterea din acea vreme,
  Valeriu Gheorghiță – armata care trage în populație cu seringi,
  UDMR-ungurii care îi susțin pe imperialiștii occidentali,
  PNL-susținători ai imperialismului occidental care dorește să „corupă” tinerii cu câțuri ca ]n occident,
  Obiective, să fie câțuri ca în occident și să guverneze și Nicolae Ciucă ,măciucaru forțosu’ la vaccinarea populație de la MAPN , ?
  Principele Nicolae a cîștigat un proces cu mătușa Margareta, ?
  În decembrie 1989 dintre cei ce strigau pentru libertate au dispărut și cu Nicolae Ceaușescu și după aceea cu Nicolae Militaru, ?

 13. Cine vrea sa se delecteze cu datele statistice, este invitat sa o faca.
  https://www.publichealthscotland.scot/media/9821/21-10-20-covid19-publication_report.pdf

  TLDR: Cine se vaccineaza cu J&J este clar un om prost informat. O face doar sa obtina un certificat, sa il lase naiba in pace statul si organele lui, sa poata merge in mall si la petreceri, etc, etc. Dar in mod clar NU O FACE PENTRU SANATATE. Daca aveti persoane pe care le cunoasteti si vor sa faca J&J pentru sanatate, spuneti-le ca o fac degeaba.

  Statistica PHS (Serviciului Public de Sanatate din Scotia)
  Rata spitalizarilor la cei cu o doza (se stie ca eficienta J&J este echivalenta cu cea a primei doze de AstraZeneca) fata de cei nevaccinati (cei nevaccinati sunt in prima coloana). Dar trebuie tinut cont si de faptul ca cei cu o singura doza de AZ/Pf sunt relativ mai bine protejati decat cei cu J&J facut in urma cu 4-5 luni.
  18 – 24 sep: 0,063% vs 0,040%
  25 – 01 oct: 0,049% vs 0,014%
  02 – 08 oct: 0,039% vs 0,035%
  09 – 15 oct: 0,039% vs 0,036%
  Ce ne spune asta? Cine este in varsta si se vaccineaza cu J&J este clar un om prost informat pentru ca va ajunge in spital cu aceeasi rata ca si nevaccinatii. Dar cum stam cu rata deceselor la 100 000 de subiecti (nevaccinatii sunt in prima coloana)?
  Table 20: Number of confirmed COVID-19 related deaths by vaccination status at time of test and age-standardised mortality rate per 100,000, 11 September 2021 to 08 October 2021
  18 – 24 sep: 7,73 vs 5,13
  25 – 01 oct: 8,63 vs 14,72
  02 – 08 oct: 6,87 vs 8,88
  09 – 15 oct: 5,29 vs 0 (probabil o anomalie statistica)

  • Mai mult, va rog mult, daca stiti persoane vaccinate cu J&J, spuneti-le sa se fereasca bine de tot de SARS-CoV-2. Profilaxie non-farmaceutica (cum zice CNCAV): adica masca, igiena, distantare, igiena mucoaselor din nas si gura (asa cum recomanda medicii ORL).

 14. & Gheorghe Trosca nu a murit, veghează și sunteți sub sas, ?
  Gheorghe Trosca nu a murit, veghează și o să vă ia și mama dracu, ?

 15. @ Dacă băiețașii ăștia cărora le face plăcere să se joace de-a, corupția, teroriștii lui Băsescu, „certificat verde înrourat”, restricții, „se străduiesc să interiorizeze corupția” , prin „vaccinare, ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998