CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Mungiu: ”Pina la alegeri am putea avea razboi civil sau regional”

15 comentarii / 25768 vizualizări / 28 septembrie 2016

Politologul Alina Mungiu livrează vești proaste pentru români. Pe de-o parte, ea susține, într-un material publicat azi, că societatea română nu mai poate produce mișcări politice noi, pe de alta, că pînă la finele anului am putea avea parte de un conflict regional sau civil.

”Nu mai poate ieşi nimic la capitolul partide noi, pentru că în societate nu mai există potenţial. Nu există vreun cerc privat de oameni care să dezbată educaţia şi problemele ei şi care să producă nişte idei, nu există un cerc la sănătate, apărare, dezvoltare rurală etc. Societatea e vlăguită de impostură şi dezertări, şi victimă uşoară a securiştilor de şcoală veche şi nouă şi a proiectului lor de ţară. Problema e că sunt aşa cretini că până la alegeri pot provoca un război, măcar civil dacă nu regional, în ritmul în care văd că pedalează” scrie politologul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

15 Comentarii

 1. pai oare cine-s securistii aia madam? nu prietenii matale, tehnocratii. va ganditi sa puneti de-un razboi civil acuma? n-o sa va iasa dar macar o sa iesiti la lumina cu totii, sa va stie toata lumea.

 2. Stie ce spune, ca, doar, a lucrat intens la asta si se pare si-a meritat banii multi incasati de la Soros…Asta cu securistii vechi ar trebui sa ne dea de gandit… Asa s-ar explica luptele pe viata si pe moarte din spatiul politic in ultima vreme. Si asa se explica si vechile aspiratii politice ale doamnei Mungiu. Cum ziceam: stie ce spune. Ar putea, insa sa si-o ia din nou peste bot, pentru ca romanul e mult mai destept decat il crede dansa si oricum are mai mult bun simt decat ea.

  • Dl. cpt. Grigore de la Comanesti,mi-a retinut Buletinul la Politia Tg. Ocna,din nov.1985 pina-n iun. 1986 !

 3. Atata va trebuie sa mai declasati si razboi civil ,voi. ONG-sitii cu bani din afara..Desi parca vad ca nu lasati bugetul din mana de buna voie ,conform alegerilor..o sa va buluciti sa furati alegerile romanilor..dar s-ar putea sa fie ultima buluceala pentru voi..

 4. Dacă aceasta creatură pe care trebuie sa scrie ca e femeie este si analist politic eu personal declar kktu o delicatesa de post! Asemenea jeguri nu au legătură cu realitatea cu România și romanii.

 5. Iertati-o fiindca este un om bolnav, cu mari dereglari care, de regula, afecteaza si ratiunea !

 6. Singura solutie, Soros, dupa capul ei . Maldarul asta de grasime, nu poate gandi. Iertati-o, sau trimiteti-o unde ii este locul.

 7. Prin traditie cine provoaca un razboi civil intra la ratiuni de stat. Adica vine unul imbracat in negru, scoate o Bereta si ii baga un glont in cap cucoanei sa-i iasa talentele pe nas.

 8. Fiinta asta ori e nebuna ori a tras pe nas. Nici o minte sanatoasa n-ar putea gandi si cu-atat mai putin scrie asta. De-acum e vb de disperare si dementa. Bolnavii astia vor sa faca ca in Ucraina. sa ia puterea prin forta si eventual sa rupa Transilvania.

 9. Mungiu are dreptate ! Comentariile o confirma !

 10. Necazul este ca actualmente nici în domeniul intelectualități ,România nu mai produce nimic. Autointitulați intelectuali gen Mungiu Pipidi,Patapievici,Liiceanu,Monica Macovei și multi alți care sunt plimbați ca moaștele de sfinți pe la diverse posturi de televiziune fac deservicii enorme României după opinia mea. Cum ei au dreptul la opinie,așa are orice cetățean al acestei țări. Că partidele politice actuale sunt formate din infractori în ceea mai mare majoritate,din persoane fără moralitate(lăsând la o parte declarațiile sforăitoare și mincinoase din campaniile electorale în care fiecare promit marea cu sarea),vândute intereselor străine,care renega conceptul de patriotism și naționalism ca fiind cele mai rele concepte in numele unei îndoielnice integrări europene(vor să ne integrăm ca sclavi ,ca simpla mână de lucru ieftină pentru multinaționale)Este adevarat că actuali politicieni sunt capabili din prostie,lașitate și interese mărunte să dezmembreze țara asta,să o ofere pe tava unuia sau altuia. Oricum economic și politic suntem deja aserviți intereselor altora. Dobitoci de politicieni și politologi români să ia exemplu de la Victor Orban ce înseamnă o guvernare pentru țara care i-a acordat încrederea. Atunci când nenorociti de la FMI au vrut să impună condiții înjositoare Ungariei in numele unui ajutor otrăvit au fost poftiți să plimbe ursul . Atunci când guvernul Orban a luat anumite măsuri pe care le-au crezut necesare pentru interesul poporului ungar,indiferent de ceea ce au zis orbi de la Bruxel,de amenințările proferate de aceștia,guvernul lui Orban a fost consecvent și a dovedit ca apară înainte de toate interesele Ungariei,ca Ungaria este cu adevarat un stat suveran cu un guvern care da dovada de demnitate,și că înainte de a fi europeni sunt unguri care î-și cunosc interesele. Nu sunt de origine maghiara,sunt oltean și în general nu-i iubesc pe unguri ,dar le recunosc meritele!! A-ți auzit de un europarlamentar maghiar să î-și critice țara la Bruxel așa cum a făcut oligofrena de Macovei?

 11. Are dreptate C.N ! ,,liberi , tineri, frumoși și ….c-am atît”

 12. Gheorghe din pacate are dreptate.Majoritatea dintre voi nu pot sa scrie 2-3 cuvinte fara sa jigneasca!Oare chiar nimeni nu poate sa scrie o opinie asa cum vede el lucrurile fara sa fie jignit ,injurat? Asta inseamna educatia unui om.

 13. ce scenariu apocaliptic monser, vine lovilutia sau razbelul civil, din cauza securistilor ciocoi vechi si noi, care fac proiecte de tara la Cotrocelu si sunt niste cretini ce pedaleaza in gol, adanci reflectii monser, telectualii elitisti anunta sfarsitul tehnocretinismului in romanica!

 14. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998