CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Mungiu: ”Romania educata” a lui Iohannis desfiinteaza repetentia

7 comentarii / 1652 vizualizări / 14 iunie 2021

”Se zice că noua lege a educației, care s-ar scrie de echipa ”România educată” va desființa repetenția la primele șapte clase, pe motiv că e de datoria școlii să aducă toți copiii la absolvire, nu vrem să lăsăm pe nimeni în urmă. Ideea e bună. Numai că are aerul că proiectul pilot l-au realizat echipa Ghinea &co, cu planul lor național pe metoda trial and error, fraze începute ca să le termine profesorul la corijență, care știe că nu are de ales, potențialul repetent trebuie promovat eventual, și transformat într-un rezilient, bun de expediat mai departe” scrie politologul Alina Mungiu într-o analiză publicată pe siteul România curată.
”Dacă aflați cum o să scăpăm de școlile fără WC, să îmi trimiteți și mie referința. Totul e cam așa. Mă consolez cu ideea că un consultant de PR va ajunge la Greta T și după ce îi va explica ce e o toaletă în curte se va constata că e mai verde și rezilientă decît să tragem țevi de plastic prin pămîntul strămoșesc. Și atunci putem abandona acest deziderat, punînd o plasă de salvare pentru cei sub opt ani.” mai comenteazăă politologul. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

7 Comentarii

 1. Așa s-a ajuns la situația actuală, absolvenți de facultate cu handicap mintal. Cu niște ani în urmă era un articol emoțional despre un tânăr cu sindrom Down care le-a dat tuturor peste nas cu diploma de licență.

  În România președintele țării însuși are retard mintal, former inspector școlar, deci este absolut normal să nu existe repetenți. Curat de dreapta, PCR like, izacly!!!

 2. Ati ajuns la vorba Alinutei Mungiu Pipilidi, asistatilor. Cum o mai faceati de porc pe vremea lui Milica si Basea vol I, acuma va place de ea, tinerica, nemtoaica zvelta, inteligenta si vizionara, este? Jigodii mici ce sunteti

  • Securist prostovan, Pipilidi se făcea singură de porc.
   Jeg ratat, Pipilidi s-a pus pe slăbit după ce i s-a descris situația în detaliu. S-a lăsat și de pupinbăsismul securist când a văzut ce fac ciobanii Securității pentru care s-a luptat în coteț.

 3. Creiere spălate și puse pe bigudiuri…
  Se va alege praful de țară și națiune…
  Fără cultură și educație …fara identitate …o prada ușoară în mainile progresiștilor neomarxisti…

 4. Vorba lui Creangă, oricâte pule ai arunca în sus, se găsește un securist prostovan norocos s-o privească cu gura căscată.

  • Si tot un citat din capodopera lui Ion Creanga, Dragnila Perpeleac:
   „Ii mai da drumul prin curte, iar il prinde, iar il fu…te”. Morala, nu sunt toate pe sus, oricat te-ai uita tu dupa ele, Parpanghele.

   • Ție nu ți-au dat drumul niciodată de la UM Sugipula!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998