CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9771 RON DOWN | 1 USD = 4.6069 RON DOWN | 1 GBP = 5.8086 RON DOWN

Mungiu: Romania necivilizata se integreaza in UE doar cu serviciile secrete

9 comentarii / 3719 vizualizări / 23 februarie 2021

”Civilizația e facultativă la români. Competiția e între cine e mai vulgar, mai agresiv, mai lipsit de maniere, de vocabular și de gîndire logică și iată așa am dat drumul lumii cavernelor din nou peste noi, iată așa dna Șoșoacă a apărut, nu din neant. Nu e ultima apariție de acest gen cîtă vreme nu există nici un om politic care să propună măcar un minim program de redresare a civilizației la români și atîția oameni care nu se delimitează de aceste comportamente decît cînd sunt la tabăra adversă” remarcă politologul Alina Mungiu într-o analiză pentru siteul România curată.

”Să mai remarc la asta lipsa integrală de curaj a lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban, USR, PSD, etc în a curăța spațiul virtual românesc? Cum noi nu avem decît serviciile secrete ca să ne integrăm în Europa ne-am bătut să căpătăm o agenție de cybersecurity la noi, ce să vezi. Și cum trebuiau să ne dea și nouă ceva, ne-am ales cu ea, deși ar fi trebuit să ne refuze pur și simplu pentru că suntem cea mai murdară țară din Europa, nu mai există a doua unde spațiul virtual să fie mînjit de obscenități și porcării ca la noi, o mare de rahat din care se ridică insulele strălucitoare sponsorizate de servicii ale luptei cu fake newsul rusesc sau chinezesc.
Vorba e, în rahat se simt bine numai microbii și virușii, și dacă asta e ce cultivi, cam greu să mai crești acolo margarete, prima regulă ca să faci o agenție de sănătate e o să nu o pui într-o mlaștină nesănătoasă. Uitați-vă doar la cum sunt tratați medicii și persoanlul care luptă cu pandemia în orice țară europeană față de spațiul virtual românesc și v-ați lămurit. În vreme ce în țările civilizate se cere marilor companii de social media să facă ordine, vedeți aici un raport al parlamentului European, sau – cazul Germaniei – se investește enorm de către stat pentru a înlătura limbajul agresiv care promovează ura de pe Net, la noi guvernul Orban toarnă bani peste presă, dar nu îi cere să modereze forumurile pentru vulgarități și violențe de limbaj, deși există un cod etic sponsorizat de UE. Bine că avem zeci de parlamentari europeni, nici unul nu a observat și nu a propus ceva” mai scrie Mungiu. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

9 Comentarii

 1. Dosea cuvântează din nou! De ce nu faci un copil cu Marin Tivilic Morosanu? Tu ca malu ala ca plopi ar ieși niște copii minune!.Civilizați și aproape umanoizi!

 2. Astea nu sint servicii secrete, sint niste cacastoare unde vin cind ii scapa, ba americancii, ba nemtalaii, ba besleaga imputita soros
  Cit despre cine da cu piatra ? adica Galina Muci Lipidi? Imi vine sa vomit..

 3. Pai daca de la cel mai inalt nivel (ei, inalt, un fel de a spune), M..e PSD era o licenta politica, despre ce limbaj/ comportament civilizat vorbim in colonie? Si oricum in stadiul in care suntem, din toate punctele de vedere, limbajul urmeaza comportamentul. Asta este Romania educata, unul dintre proiectele de tara ale lui klaun.

  • România educată este un proiect reușit.

 4. In pizda ma-tii de scroafa sorosista, ba purceaua Dosia, pai de pe vremea lui Petrov Scarbashescu, care si-a angajat postaci sereimuisti care sa-i terorizeze , sa-i ameninte, sa-i umileasca pe cei care se opuneau dementului, a inceput propagarea urii in societatea romaneasca.

  besleaga imputita soros a crezut ca daca dezlantuie teroarea contra patriotilor si nationalistilor din intreaga lume, culminind cu anul 2020 cind scursurile subumane antifa si blm i-au atacat miseleste pe suporterii lui Trump, va avea cistig de cauza si omenirea se va prosterna la picioarele lui de shidov imputit.

  La fel se intimpla si in Romania, unde haite de sobolani neomarxisti si sereimuisti platiti, ascunsi ca gindaci in cele mai obscure sedii , s-au napustit asupra unor oameni nevinovati care s-au trezit tinte doar pentru ca nu s-au lasat calcati in picioare si nu s-au inchinat beslegei imputite soros si shidovimii internationale.

  Cum Karma is a Bitch, sau cum zic romanii, s-a intors roata, acum sorosimile imputite se trezesc pline de groaza ca vine ZIUA RAZBUNARII.

  Ce-au facut shungurii cu iudeo-bolsevicii in ’56 e floare la ureche cu ce veti pati voi ba leprelor sereimuisto-sorosiste.
  O SA VA DORITI SA NU VA FI NASCUT !!!

  URA ATI VRUT ? URA VETI PRIMI INAPOI, INSUTIT
  VIOLENTA VRETI? VIOLENTA VETI CAPATA, INMIIT !!!

 5. Tanti, cand ai deschis poarta progresismului sorosist prin atacaul la orice valoare nationala, nu te-ai gandit cine da buluc la sinecureala (!!!)?! Cand darami statuile sa le folosesti soclurile, ca n-ai nevoie de competitie si te incurca comparatia cu valorile reale credeai ca e un soi de mercurial cultural, care pune o limita mahalalei?! Cu cine, naiba, ati atacat voi, astia ¨deschisii¨ intelectualitatea reala, cine v-a furnizat informatiile (majoritatea ¨lucrate¨ in laboratoarele prerevolutionare) biografice pentru distrugerea oamenilor de cultura, daca nu amicii vostri securisti?!Ti se pare ca s-a coborat prea mult, te deranjeaza nivelul de mahala al politicii romanesti, ori, ca de obicei, in traditia sofismului de taraba, remarci o realitate (la care ai pus, din greu, bila demolarii), numai pentru a avertiza ca nu ti s-a mai platit tainul tradarii si n-ai uitat originile raului?! Pot sa-ti inteleg frustrarea trtzkista cand vezi epigonii cocotzati de progresismul global bolnav in copacul puterii si stii ca adevaratii neomarxisti si progresisti sunteti voi, sorosistii, ca astia mici sunt doar veleitari, saltati de tatii si bunicii securisti de rit vechi, fara doctrina, fara filozofie…doar ca, vezi tu, astia neganditori sunt cei mai ¨productivi¨…ii orientezi catre beneficiar si ei ¨livreaza¨…au si tarife mai mici, ca sunt invatati cu ciupeala si cerseala si-si completeaza veniturile mai pidosnic (!!!)…sunt, cum ar veni, ¨ucenicii vrajitori¨ ai ctitorilor de societati deschise…Sa ne fereasca Dumnezeu, pe noi, ca, voi, sorosisti si daca va certati, impartasiti (iar!!!!) acelasi ateism!

 6. De madam pippidi, așa e in colonie…
  Tu și alții că tine, văzuți cu sacii în căruță va erijați in telectualii neamului…Ai uitat pe la ce mese ai cantat!?

 7. Propun sa înlocuim cuvintul „neomarxust” cu „neo maoist”, e mult mai sugestiv.

 8. […] ”Să mai remarc la asta lipsa integrală de curaj a lui Klaus Iohannis, Ludovic Orban, USR, PSD, etc în a curăța spațiul virtual românesc? Cum noi nu avem decît serviciile secrete ca să ne integrăm în Europa ne-am bătut să căpătăm o agenție de cybersecurity la noi, ce să vezi. Și cum trebuiau să ne dea și nouă ceva, ne-am ales cu ea, deși ar fi trebuit să ne refuze pur și simplu pentru că suntem cea mai murdară țară din Europa, nu mai există a doua unde spațiul virtual să fie mînjit de obscenități și porcării ca la noi, o mare de rahat din care se ridică insulele strălucitoare sponsorizate de servicii ale luptei cu fake newsul rusesc sau chinezesc.Vorba e, în rahat se simt bine numai microbii și virușii, și dacă asta e ce cultivi, cam greu să mai crești acolo margarete, prima regulă ca să faci o agenție de sănătate e o să nu o pui într-o mlaștină nesănătoasă. Uitați-vă doar la cum sunt tratați medicii și persoanlul care luptă cu pandemia în orice țară europeană față de spațiul virtual românesc și v-ați lămurit. În vreme ce în țările civilizate se cere marilor companii de social media să facă ordine, vedeți aici un raport al parlamentului European, sau – cazul Germaniei – se investește enorm de către stat pentru a înlătura limbajul agresiv care promovează ura de pe Net, la noi guvernul Orban toarnă bani peste presă, dar nu îi cere să modereze forumurile pentru vulgarități și violențe de limbaj, deși există un cod etic sponsorizat de UE. Bine că avem zeci de parlamentari europeni, nici unul nu a observat și nu a propus ceva” mai scrie Mungiu. (B.T.I.) […]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998