CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9726 RON DOWN | 1 USD = 4.5313 RON DOWN | 1 GBP = 5.7463 RON DOWN

Muraru – acuzatii grave si o posibila premiera: discurs parlamentar sub influenta drogurilor

12 comentarii / 3671 vizualizări / 19 aprilie 2022

Bețiveală, pileală, matoleală, țucsuială, udătură, țuicăreală, udeală, bulearcă, vurt, poșircă, țîșpoacă, mișmaș, carcalete, basamac, holercă, molan, baștină, trăscău, tizană, răchie, vinaț, tulburel, șnaps, prăștină etc. O listă lungă, asigurată de limba română, de denumiri pentru alcool și alcoolism, din care deputatul PNL Alexandru Muraru se putea servi la adresa useristului Filip Havârneanu, după ciudatul discurs rostit în parlament. Și totuși, Muraru, care cere retragerea sprijinului politic pentru colegul său, a insistat suspect pe ”substanțe interzise”, într-un comunicat remis ieri presei. Să știe liberalul ceva mai multe despre practicile din interiorul USR?

”Am asistat intrigaţi cu toţii la discursul aproape incredibil, ezitant şi absolut straniu al deputatului USR Filip Havârneanu la tribuna Camerei Deputaţilor din data de 13 aprilie 2022(…) În ciuda stării în care se afla şi spre stupoarea colegilor, dl. Havârneanu a mers totuşi la tribună pentru a face o declaraţie politică. Acest moment a trezit tuturor suspiciuni rezonabile privind consumul de alcool sau a unor substanţe interzise ce provoacă un comportament nefiresc” afirmă Muraru în comunicat, cu referire la bizarul discurs rostit de userist în plen, pe 13 aprilie.

”Deputatul Filip Havârneanu nu se află la prima scenă de acest fel, au mai circulat imagini filmate în spaţii publice cu momente în care se află „la înălţime” în urma consumului unor substanţe specifice. Asta arată că nu vorbim despre un accident sau de o întâmplare nefericită care ar putea fi trecute cu vederea, ci este vorba despre un comportament devenit obişnuinţă(…)
Dl preşedinte Cătălin Drulă trebuie să ia măsuri fără echivoc şi să nu contribuie la decredibilizarea acestei instituţii, să sancţioneze discursul public sub influenţa unor substanţe dubioase.
Este un caz clar în care, dacă ar fi fost surprins în trafic, domnului Havârneanu i-ar fi fost pusă fiola de către echipaje de poliţie sau ar fi fost condus la cel mai apropiat spital pentru a i se lua probe de sânge prin care să se certifice dacă a consumat sau nu substanţe interzise.
Votanţii USR nu vor să vadă pe cineva în stare de ebrietate sau tulburat de alte substanţe care ţine discursuri în Parlament şi este ulterior acoperit de conducerea proprie a partidului. Dacă aşa ceva ar fi acceptabil pentru USR, care ar putea fi pretenţiile ca ceilalţi să nu facă la fel?
În acelaşi timp, mă aştept că cei de la USR Iaşi, colegii domniei sale, în special deputaţii şi senatorii USR, să reacţioneze şi să se dezică de un asemenea comportament, ferind organizaţia USR Iaşi de imaginea unui club unde se consumă frecvent alcool şi substanţe interzise” mai afirmă Muraru.

În cîteva fraze, deputatul PNL face de șase ori referire la altceva decît la alcool, ca explicație a comportamentului useristului, mai precis la substanțe interzise, adică clar droguri, iar referirea la organizația USR Iași e și mai gravă.
Să știe fratele ambasadorului României în SUA mai multe decît spune în materie de obiceiuri ale politicienilor USR?
Să fi marcat România recent o premieră absolută, adică primul discurs parlamentar sub influența drogurilor? (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. Parcă deputatul Muraru era expert în vânarea antisemiților și a negaționaliștilor holocaustului. Acum s-a specializat pe postul de înlocuitor de test antidrog.
  Păi, în comparație cu alți drogați care circulă prin Parlamentul României, Havârneanu pare un copil inofensiv. Poate omul era copleșit de ororile comise de ortodocșii ruși conduși de prvoslavnicul Putin!
  De remarcat faptul că USR a fost ales țapul ispășitor al politicii românești. Dar ca și cu drogurile, nu este vreun partid mai bun decât celelalte.

  • Scoţi numai prostii din tine, doar să mănânci un… Unul mare. „De remarcat…“. Remarcă că tu eşti praf la cap şi fără droguri. Ai mai găsit şi în asta un prilej să ataci viclean credinţa creştină ortodoxă şi să faci pe deşteptul, lighioană:
   https://ioncoja.ro/vasilica-militaru-nu-este-ceea-ce-pare/

  • Tovarăşe Militaru, aceşti ruşi nu seamănă cu tovarăşii sovietici. Se gândesc numai la binele lor, nu la globul pământesc al popoarelor socialiste. Adevărata Uniune Sovietică, devotată Internaţionalei socialiste (globalismul neo-marxist, cum în ziceţi acuma), a rămas doar Ucraina tovarăşului Zelensky, cel mai iubit fiu al poporului internaţionalist, un bun ateu, ca noi. Tovarăşul Zelensky conduce lupta popoarelor pentru victoria socialismului multilateral dezvoltat înfrăţit cu tovarăşii din USA, Uniunea Sovietică Aialaltă.
   Cu salutări tovărăşeşti din iad, unde te aştept cu nerăbdare, cât mai curând – Ceauşescu!

   • Tovarăşe Ceauşescu, greşeşti în privinţa dragului nostru tovarăş Zelensky. El nu mai este ateu, ci spune că a redescoperit iudaismul, religia din care am venit şi noi, cei mai destoinici comunişti (vezi că „Zelensky invokes judaism to rally support for ukrainian cause“). Doar tovarăşul Militaru Vasilică a rămas un veritabil luptător comunist în viaţă, împotriva religiilor retrograde, opiumul popoarelor.
    În ceea ce îl priveşte pe tovarăşul Zelensky, acesta promite mari fapte sovietice şi iudaice, un Israel sovietic chiar („Zelensky says ‘Big Israel’ a model for post-war Ukraine“), unde e draga noastră Ucraină acum, pe care noi tovarăşi am construit-o, ca revoluţionari, din 1917.

    • Tovarăşul Lenin nu ştie ce spune. Eu am cerut evreilor din toată lumea să mă ajute uniţi, căci, după războiul cu ruşii trădători ai internaţionalismul, vreau să fac o Ucraină precum un Mare Israel, pentru că eu sunt noul David, iar Rusia e Goliat cel rău, urât şi filistin (palestinian), care merită ucis de un nou erou, eu. Noi suntem seminţia lui David. Noi suntem chiar David tovarăşi. Întreg pământul trebuie să fie moşia noastră de fapt şi de drept. Am zis! (Salvatorul Volodimir)

     • Rusia rămâne o adunătură de flămânzi proști și e cel bun exemplu pentru amatorii guvernărilor securiste cu prostovani pentru prostovani.

      Blocarea puțoilor desemnați de Pulin să joace roluri de oameni de afaceri echivalează cu blocarea economiei sovietice. Deși ea merge foarte bine și blocată, clasa mijlocie s-a trezit luni dimineață în șomaj.

     • Ţoapa şi inteligenţa, porcul şi candoarea, cioara şi muzica, bubosul şi dragostea. Aşa eşti tu de departe de realitate în haznaliza ta de canal privind Rusia şi Ucraina. Marş potaie râioasă.

     • Aștept victoria armatei eliberatoare. Să vezi tu când se apropie camionul cu ceapă și cartofi cum vor arde puțoii ruși ca candela.

      „Cum poate fi armata bună, dacă totul în țară este un rahat înfundat în nepotism și servilism?” Oleg Tinkov

      Cam atât poate Securitatea. :))))))))))))))

      P.S. Du-te-n pizda mă-tii, otreapă sovietică, să-ți iau neamul în pulă!!!

     • Neamul Românesc ţi-o trage ţie, bolşevicule ucrainean, pui de năpârcă!
      Vezi că ai caca şi la bot. N-ai ştiut să papi mumos, mucosule.

    • Ca președinte fondator din anul 2011 al Asociației Neamul Românesc am dreptul legal să reprezint acest neam şi, prin puterea mea, îl condamn pe „Pulin“ la oprobriu în primă instanţă. El nu are dreptul să ia neamul în …. bataie de joc.

 2. Activitatea paduchilor este trepidanta. Cu asta se ocupa, sa i puna placute lui Goga sa i depisteze pe drogatii de la usr.. In ministerul lui Bode ar fi buni, pe post de sergenti responsabili cu becurile si steagurile..

 3. dupa cum vorbea si-si rupea mainile-de mila, de empatie debordanta
  e caz de GHB,
  „drogul violului” hetero sau homo-secsual…..

  (gen. coldea clipocea din ochi,avea spasme pe facies,
  batzia din incheieturi
  -cocaina!
  grindeanu e mai tzumpiloi de la natura,
  doar defect)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998