CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Muraru, luat la rost privind cheltuielile faraonice ale ambasadei de la Washington

22 comentarii / 3490 vizualizări / 20 septembrie 2023

Mega-evenimentul cultural de la Washington intitulat „Amazing Grace: Celebrating Religious Freedom”, dar și alte acțiuni ale ambasadei României în SUA stîrnește controverse și întrebări privind cheltuielile efectuate de ambasadorul Andrei Muraru. Deputatul AUR Dan Tănasă a adresat un set de întrebări oficiale MAE, cerând clarificări cu privire la aceste cheltuieli considerabile.

Între întrebările adresate MAE se numără:

”1. Care a fost costul total al concertului intitulat „Amazing Grace: Celebrating Religious Freedom. A Romanian Tribute to America” organizat în Washington D.C.? Vă rugăm să oferiți o prezentare exhaustivă a bugetului de venituri și cheltuieli.
2. Cine a asigurat finanțarea acestui eveniment cultural, care a fost procedura prin care au fost alocate sumele din fonduri publice?
3. Care este lista completă a invitațiilor trimise și care din aceste persoane au fost prezente, efectiv, în data de 10 septembrie, atât din România cât și din SUA?
4. Care sunt costurile acțiunii intitulate „50 de state, o comunitate” a dlui ambasador Andrei Muraru? Vă rugăm să ne comunicați un buget complet care să cuprindă costurile pentru fiecare deplasare și întâlnire.
5. Care sunt rezultatele efective ale acțiunii intitulate „50 de state, o comunitate”?
Câte acorduri, parteneriate sau programe de colaborare au fost încheiate în urma deplasărilor? Care este bilanțul rezultatelor concrete și obiective, în afara „dialogului și menținerii relațiilor”?
6. Cât costă chiria și întreținerea reședinței diplomatice a dlui ambasador Andrei Muraru? Unde este aceasta situată și care sunt motivele pentru care ambasadorul României în SUA necesită un asemenea imobil grandios pentru a-i servi drept reședință diplomatică?
7. Din ce motiv a fost încheiat un contract între Ambasada României și una dintre cele mai mari și scumpe case de avocatură din lume, firma americană Arnold & Porter Kaye Scholer LLP (″Arnold & Porter″)? Care este onorariul perceput de către această casă de avocatură? Care sunt obiectivele trasate și rezultatele așteptate în schimbul acestor sume?” mai solicită deputatul printr-o interpelare parlamentară. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

22 Comentarii

 1. Ambasadorul are un frate geaman, poreclit “ Paduche”.
  Asa ca Deputatul Tanasa are implicit si raspunsul.

  • Dar cine l-a inzestrat cu aceasta porecla?
   Eu stiu cine.

 2. Alege gAURa!

  • Ramai prost.

  • de la Maciuca

 3. … Însuși Centrele pentru Controlul Bolilor din SUA spun că un milion de vaccinuri cu ARNm Covid pentru adolescenți vor preveni decesele de la 0-1 Covid și vor PROVOCA 100.000-200.000 de efecte secundare severe. https://revolver.news/2023/09/before-you-get-your-teen-jabbed-you-need-to-see-what-the-cdc-just-admitted-to/ Studiile lor mai arată că riscul de miocardită, miocardită, o boală autoimună care provoacă inflamarea inimii, este cu 13.300% mai mare în rândul celor vaccinați decât în rândul celor nevaccinați. https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2788346 Când Carol Baker, oficial de top CDC, a fost întrebată cum să facă față celor nevaccinați, ea a spus: „Vom scăpa de toți albii din Statele Unite”.
  Chiar și șeful World Harm Organization, teroristul internațional Tedros, a recunoscut că personal nu este vaccinat. Așadar, cu armele biologice și campania de vaccinuri care le explodează în față, KM folosesc microunde și alte instrumente de război meteorologic pentru a încerca să folosească „schimbările climatice” pentru a teroriza lumea în supunere. Războiul meteo este și pentru spălarea banilor. De aceea, SUA s-au confruntat cu 23 de dezastre meteorologice și climatice separate de miliarde de dolari în primele opt luni ale anului 2023 – cel mai mare număr de la începutul înregistrărilor. Banii „se pierd” în mare parte în taxele administrative. … Prezentatorul Australian Sky News, Alan Jones, oferă dovezi suplimentare că „schimbările climatice” sunt un fals: „CO2 reprezintă 0,04% din atmosferă, iar oamenii sunt responsabili pentru 3% din acel 0,04%. Este ca și cum ai spune: „Este un grăunte de zahăr pe Harbour Bridge. Curățați podul, este murdar. Falsul Biden chiar spune lumii că administrația sa va „crește numărul și intensitatea evenimentelor meteorologice extreme”… Apoi, brusc, în Libia: „Oh, uite, mai multe schimbări climatice.” Inundația uriașă de acolo „NU a fost un dezastru natural, după cum știm”, spun sursele Mossad. Cele 2 baraje au fost prăbușite în mod deliberat de către KM ca un avertisment de a nu opri petrolul libian liber în Europa, explică aceștia.

  Moarte subită = Vaccinat https://vk.com/video629036819_456239972; Dacă vrei să enervezi Big Pharma vindecă oamenii de boli incurabile… https://vk.com/video629036819_456239957 ; Proteina spike din vaccinul covid se împrăștie în tot organismul https://vk.com/video629036819_456240506 ; Colonel al armatei spaniole- Fiolele conțin oxid de grafen https://vk.com/video629036819_456239739 ; Avertismentele specialiștilor la implementarea 5G https://vk.com/video629036819_456239974
  Vaccinul ARNm de la Pfizer, contaminat cu miliarde de fragmente mici de ADN, ”prezintă un pericol real de efecte adverse grave” – CANCERE și STOPURI CARDIACE
  https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Dezvaluire-bomba-a-unui-expert-in-genomica-bolii-canceroase-intr-o-audiere-senatoriala-din-SUA-Vaccinul-ARNm-de-la-Pfizer-contaminat-cu-miliarde-de-fragmente-mici-de-ADN-prezinta-un-pericol-real-de-efecte-adverse-grave-CANCERE-si-STOPURI-CARDIACE-184463
  https://youtu.be/IEWHhrHiiTY

  • si apoi se pisa cu bolta in gura ta

  • si nu te saturi niciodata

 4. „dezastre meteorologice și climatice ” esti tu, iar KM e Kakatul Ma-tii din care te indopi

 5. Il doare in pix pe Muraru de intrebarile lui Tanasa caruia nu-i va raspunde!
  Ca si celalalt paduche geaman care a decontat cheltuieli fictive ale deplasarilor nu va pati nimic; amandoi sub sub pulpana dulapului gangav!

  • Fratii Muraru s-au pus bine cu fratii evrei ai George Simion. Nu vor pati nimic si pot face tot ce doresc. Cine se pune bine cu „fratii nostri” duce viata usoara. Un mare rabin al Israelului spunea prin anii 2000: Cine este prieten cu SUA, este prieten cu Israelul.

   • Toţi oamenii sunt fraţi, dacă nu sunt smintiţi de jigodii murdare ca tine, pline de ură, care eşti egalul unui rabin rasist dement, bubosule la creieri.

 6. Si cine o sa-i raspunda la intrebari?

 7. Pentru dl. B.T.I., va rog investigati :https://www.puterea.ro/prima-localitate-care-se-incalzeste-cu-hidrogen-in-romania/ . O adevarata BOMBA CU HIDROGEN.

 8. E violator în paralel.

  • Mai mult pare ca Simi a fost violat.

  • Ferentariul, apoi a inceput sa alerge dupa sule si prin Rahova si tot Bucuestiul si nu s-a oprit decat in Pantelimon, dupa o partida cu Ramaru, care a si casapit-o.

   • Multe dintre comentarii par sa faca parte din propaganda AUR pentru violatori si infractori.

    • fiind un sobolan de vidanja

  • La alegeri vine Simi talpa iute, cum va prinde cum va Rutte.

   Vine epoca tribunalelor poporului cu sentinte anti-coruptie impotriva tradatorilor de stat.

   • Ai experienta?

 9. Vai ,dar cum au indraznit nefericitii?Paduchii tocmai au fost trecuti pe lista speciilor protejate.Doar in Romanistan bine inteles.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998