CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9702 RON DOWN | 1 USD = 4.5369 RON DOWN | 1 GBP = 5.7250 RON DOWN

Musk: Al treilea război mondial e aproape. SUA nu poate ține piept Rusiei, Chinei și Iranului

3 comentarii / 2705 vizualizări / 24 octombrie 2023

Un al treilea război mondial ar putea izbucni pe planetă din cauza conflictelor din Ucraina și Orientul Mijlociu, a declarat miliardarul Elon Musk în cadrul unei conferințe audio pe rețeaua de socializare X, citat de The Wall Street Journal.

”Trebuie să aducem pacea în Ucraina și cred că trebuie să restabilim relațiile normale cu Rusia”, a spus omul de afaceri. El a remarcat că acțiunile militare pe care Kievul le poartă împotriva Moscovei nu au sens și, în combinație cu războiul din Orientul Mijlociu, pot provoca un conflict global. Situația actuală este periculoasă și pentru Statele Unite, deoarece formează o alianță mai strânsă între Rusia, Iran și China, crede Musk.
În opinia sa, Washingtonul va fi învins într-o confruntare cu o alianță atât de puternică, întrucât nu are potențialul militar-industrial corespunzător. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

3 Comentarii

 1. spune o profetie atonita vechi de secole, iar omul rosu nu e „rusul” in profetie, care il numeste „Ursul” pe rus.
  Iata ca unul din „oamenii rosii” realizeaza ca „al treilea război mondial” e ca si pierdut pentru ei.

 2. Clona fiului de nazist, acest satanist recunoscut, baga batzul prin gard la ordinul satanistilor lui, poate, poate se pune de un razboi cu bombardele nucleare, razboi care de fapt se termina.
  Bau, bau cu razbelul nuclear tine doar la IDIOTI, pentru ca asa cum se stie, toate focoasele nucleare au fost dezactivate de cei care ne pazesc pe noi de noi, acum mai bine de 10 ani. Chiar daca intre timp s-au construit altele, baietii stau cu ochii pe noi ca pe butelie, si cum face careva o bombardea atomica, cum o dezactiveaza: poate fi lansata dar cade o un bolovan si nu face nici fasssss !

  Clonatul Musk face pe-a baiatul bun, dar in realitate este o clona teleghidata care ajuta Deep State.

  Omul rosu este khazarul paduchios – jivina parsiva, perversa si periculoasa.
  Spunea cineva de ,,blonda” de la Kiev, Timosenko, care in realitate este roscata, adica este o paduchioasa perversa si periculoasa.
  Satana Yehova, Fiara ( AI ) si Profetul mincinos ( khazarul paduchios ) vor fi aruncati in iezerul de foc.

 3. … și marmota învelea ciocolata.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998