CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Năstase, audiat de procurori în legătură cu tentativa de suicid

0 comentarii / 1581 vizualizări / 16 iulie 2012

Fostul premier Adrian Năstase a fost audiat azi în legătură cu tentativa de suicid, procurorul deplasându-se la locul de deţinere, informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind incidentul petrecut, în seara zilei de 20 iunie, referitor la tentativa de suicid a lui Adrian Năstase, precizăm că, în cursul zilei de luni, procurorul s-a deplasat la locul de deţinere, în vederea audierii acestuia. Începând cu ora 10,00 s-a procedat la audierea de către procuror a numitului Adrian Năstase, care a fost de acord să declare aspecte legate de împrejurările în care a avut loc tentativa sa de suicid”, se arată într-un comunicat al PÎCCJ transmis Agerpresx.

Potrivit sursei citate, în zilele următoare, nu sunt programate audieri ale membrilor familiei Năstase.

PÎCCJ mai menţionează că au fost comunicate, pe 13 iulie, concluziile raportului de expertiză medico-legală, de către Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici”, ce urmează a fi analizat de către procuror, în ansamblul întregului probatoriu al cauzei.

„Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi pe măsură ce acestea vor fi derulate vom informa opinia publică”, se mai arată în comunicat.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998