CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nastase: ”Basescu va relansa prigoana DNA contra unor membri PSD”

0 comentarii / 1325 vizualizări / 1 septembrie 2010

Presedintele Traian Basescu va relansa, intr-un viitor apropiat, prigoana DNA impotriva unor nume din PSD, prin dezgroparea unor dosare lipsite de continut, cu scopul de a dinamita cresterea in sondaje a social-democratilor, preconizeaza ex-premierul pesedist Adrian Nastase, pe blog-ul propriu.

“Basescu are nevoie de reluarea ofensivei impotriva PSD si a unor nume din PSD (inclusiv prin relansarea DNA si a temei dosarelor). Scopul: alternativa PSD, tot mai evidenta in sondaje, sa nu se impuna. Se vor stimula lupte interne, se vor lansa pe piata zvonuri privind diverse intelegeri intre actuala conducere a PSD si grupuri de la putere. Se vor face manipulari, se vor lansa capcane, cu scopul de a sparge unitatea actuala de la varful PSD, astfel incat partidul care pare singurul capabil sa ofere o alternativa serioasa sa isi incetineasca ascensiunea”, scrie Nastase.

Colaborare subterana PDL-PNL
Aceste actiuni gandite in laboratoarele Cotrocenilor vor fi coroborate cu o colaborare subterana PDL-PNL, in scopul de a inghiti gruparea liberala, dar si cu acordarea de resurse pedelistilor supranumiti “reformisti”, coordonati de Elena Udrea, Cristian Preda, Sever Voinescu si Monica Macovei. “In fine, gruparea supranumitilor “reformisti” din PDL va fi sprijinita sa capete tot mai multe resurse, pentru a deveni mai puternici in partid. E nevoie de timp pentru constructia dominatiei acestei grupari, care spera sa controleze total PDL si sa lanseze discursul innoirii partidului”, conchide Adrian Nastase. (Razvan Gheorghe)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998