CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9672 RON DOWN | 1 USD = 4.5844 RON DOWN | 1 GBP = 5.7927 RON UP

Nastase: Cind eu semnam Tratatul cu Germania, Iohannis dadea meditatii la fizica

4 comentarii / 4593 vizualizări / 5 mai 2022

”„Aş dori să spun mai întâi că în aceşti 30 de ani de la semnarea tratatului de prietenie între România şi Germania s-au întâmplat foarte multe”. Așa și-a început conferința de presă de la Cotroceni, președintele Germaniei, Franz Steinmeier”, scrie, pe blogul propriu, fostul premier Adrian Năstase.

”Îmi aduc aminte, cu nostalgie, de momentul semnării acelui tratat, la 21 aprilie 1992. Hans-Dietrich Genscher, o legendă a diplomației germane și europene, a fost cel care a semnat cu mine acel document important, într-un moment esențial al transformărilor din Europa. L-am cunoscut în epoca sa de glorie și am avut o strânsă legătură. A avut un rol important în reunificarea Germaniei și în reconfigurarea zonelor de influență în Europa, după încheierea Războiului Rece. În perioada aceea, Klaus Iohannis, bănuiesc, dădea meditații la fizică, de aceea nu știe cine a semnat tratatul respectiv din partea României” mai punctează Năstase. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

4 Comentarii

  1. wuhannis strangea pentru case din meditatii si muncea in timpul liber ca si sofer/translator

  2. Oare merita menționat la vreun capitol „nulitatea absolută”?!?!

  3. Cand Iohannis se plimba cu bamveu ca Baronu detinator de sclavi rumani, tu ai vandut tara si distrus economia, inca nu s-a inventat un blestem pe masura raului facut de tine si de gasca ta, puroiule, stiu ca citesti pe aici

  4. Băi ginere de demnitar comunist, tu și cu nen-tu Iliescu (alt junghi kaghebist) ați pus pe butuci ce mai rămăsese din economia românească. O fi Ficus Dulapus Mutannis zero absolut pe linie, dar tu ești cu minus, comunistule. Dispari!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998