CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nastase: ”Coalitia nu-si permite sa il mentina pe Citu in functie”

1 comentariu / 1656 vizualizări / 12 august 2021

”PNL si USR au inventat un gen nou – „penal”. In noile carti de identitate, la rubrica gen, unii ar putea trece „penal”. E vorba de o stampila politica – sunt constient – cu un impact public foarte puternic.

Realizati insa ca, dupa aflarea condamnarii lui Florin Citu in SUA, de fiecare data cand acesta va merge la intruniri publice, inclusiv in campania interna din PNL, el va fi intampinat de Marian Ceausescu cu strigatul sau obisnuit – „Penalule”?
Blocarea desemnarii lui Dragnea la functia de premier s-a facut prin invocarea legii 90/2001. Se discuta acum si de art. 17 din Codul administrativ. Discutii tehnice – a existat in cazul lui Citu o infractiune? A existat o condamnare? Cert este ca retinerea sa la politie a fost confirmata ca pedeapsa penala de un judecator.
In aceste conditii, actuala coalitie nu-si poate permite sa-l sustina pe actualul premier in functie fara sa-si piarda complet credibilitatea. Acelasi lucru este valabil pentru Iohannis. Sunt cei care au inventat sintagma „Fara penali in functii publice”.
Justitia divina intervine uneori in guvernare” scrie pe siteul propriu fostul lider social-democrat, Adrian Năstase. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. Citu e penal doar dacă o spun Iohannis și ai lui. Adica doar dacă apare o naratiune in sensul asta. Si n-o s-apara. Bombonel Năstase se face ca nu intelege ca ,,penalul” e o constructie propagandistica a securității în Romania. Stau și ma-ntreb dacă informatia despre mini-condamnarea lui Citu in SUA n-a apărut ca sa ascundă declarația catastrofala de deunăzi. Cu cei 1% care au lefuri de 3000 de euro și, implicit, cu restul de 99% care nu contează. Pana la urma e mai bine sa fii perceput ca bețiv decât ca sluga a capitalului străin și asasin economic. Băsescu a stat 10 ani în funcție asa.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998