CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9746 RON DOWN | 1 USD = 4.6864 RON DOWN | 1 GBP = 5.7433 RON DOWN

Nastase, criza ucraineana si un banc din comunism

18 comentarii / 3906 vizualizări / 11 martie 2022

”Problema este cum reactionezi si cum poate reactiona eficient comunitatea internationala la un act de agresiune comis de un stat, membru permanent al Consiliului de Securitate ONU, impotriva unui stat mai mic” scrie fostul premier Adrian Năstase pe blogul propriu, în contextul războiului din Ucraina.

Și face o paralelă cu o anecdotă veche:

”Mi-am adus aminte de un banc din timpul comunismului. Doi barbati merg pe strada. La un moment dat, un tip se apropie si, fara motiv, ii da o palma unuia din ei. Celalalt ii spune „esti un mizerabil, o sa platesti pentru asta. Ai curaj sa-i mai dai o palma”. Tipul ii mai da o palma. Reactia celui curajos; „prietene hai sa mergem acasa. Nu vezi ca e nebun?””.(B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

18 Comentarii

  1. Cam atita morala si etica are cunoscutul corupt si securici Adrian Nastase….

  2. Năstase ţine cu rudele lui evreieşti din Ucraina, căci
    Adrian Năstase are copiii evrei, cum e şi Zelenski „ucraineanu“, după toate canoanele iudaismului, căci madam Dana Năstase, nevastă-sa, e evreică după mamă, socrul lui
    Năstade, fostul ministru comunist Angelo Miculescu, fiind căsătorit „corect politic“ pentru acele vremuri, cu cosmopolita ruso-evreică Irina Cernaşov (mama Danei), bună prietenă cu Ana Pauker, bosa evreilor comunişti de la noi, din anii 40-50.
    Dana Năstase este aceea care ţinea legătura cu „omul de afaceri al lui Adrian Năstase“, evreul Alexandru Bittner, fugit acum în SUA, după ce s-a îmbogăţit prin jafuri în România.
    Legat de aceasta origine, mai în glumă, mai în serios, fiul cel mare al ex-primului ministru Adrian Năstase, Andrei, când era elev al liceului Jean Monet din Bucureşti a relatat colegilor săi de clasă participarea sa, în secret, la un ritual de iniţiere mozaică la Templul Coral din capitală.

    • ..cu un asa arbore genealogic, cum doamne o putut rata:)

    • Sursa lui Sisilică Miștocaru
      https://muhaz.org/rzboiul-nevzut.html?page=19

      • Nu mai indica nici surse pirat de descărcare, unde au fost postate ilegal cărţile altuia (căruia îi foloseşti şi numele) de către prietenul tău fost procuror, Dan Cristian Ionescu. Ai fost atenţionat. Sunteţi complici la infracţiuni. Să nu spuneţi că aţi fost „atacaţi“, cum aveţi obiceiul, dacă sunteţi traşi la răspundere după ce îi lezaţi pe alţii.

  3. ”Problema este cum reactionezi si cum poate reactiona eficient comunitatea internationala la un act de agresiune comis de un stat, membru permanent al Consiliului de Securitate ONU, impotriva unui stat mai mic”
    Comunitatea internationala , prin Consiliul de Securitate al ONU a reactionat prin vot negativ interventiei in Irak. Insa G.W. Bush a declarat: „Indiferent de votul din Consiliul de Securitate, USA va ataca Irakul.”
    Apoi a atacat Iugoslavia, Afganistanul, Libia, Siria, Primăvara arabă….fara sa mai tina cont de parerea Consiliul de Securitate.
    Atunci jandarmul mondial era pe cai mari, nu se impiedica se cioturi…
    Dupa invadarea Ucrainei, Occidentul si-a adus aminte ca exista un Consiliu de Securitate!
    Nu cred ca Adrian Nastase a uitat; a devenit mai ‘selectiv’, dupa cum bate vantul…

  4. De ce nu se recupereaza miliardul de dolari furat de Adrian si Dana Nastase pentru Bugetul National ? Sintem sau nu in criza ?

  5. Normal, potrivit orientării sexuale care se spunea ca o are, Năstase nu poate spune decât bancuri cu bărbați. Credeam că-l spune p-ala când unul a scăpat săpunul în baie și s-a aplecat după el iar celalalt…. . Vin și eu cu întrebarea, tuciuriule, unde este miliardul de dolari furat, de care te acuza Bashescu? Și din ce trăiești mata acum ca un nabab? Aia de la spălarea banilor au vreun răspuns?

  6. ADICA ADRIAN NASTASE VREA SA SPUNA CA PUTIN E NEBUN…LINGETI KURURILE TUTUROR CA ATATA PUTETI…ATI FURAT DE V-A CRAPAT SUFLETUL IN VOI..DANA NASTASE AVEA MERCURIAL..GENERALUL TANASE A PLATIT UN MILION DE EURO PENTRU STRAMUTAREA UNUI PROCES…CE VORBESTI FRANZ? NU SUNTETI VOI CRESTINI, DAR DA PESTE VOI PUSCARIA, UN CANCER, O STERILITATE, UN DIABET GREU..SI ASA RUPETI USILE LA BISERICA…CREZAND CA IL PROSTITI PE DUMNEZEU…
    SICRIUL NU ARE BUZUNARE SI SINGURA AVERE PESTE VIATA ESTE SUFLETUL….VOI, SUFLETE MOARTE NU AVETI MOTIVE NICI DE LUPTA, NICI DE CURAJ, NEAM DE LOAZE! DACA IMI AMINTESC ACUM DE TUNURILE LUI NASTASE SE STRICA HARTIA….DE SEDINTELE IN CARE RODICA STANOIU CU GENERALII, DUMITRU ILIESCU, CATALIN VOICU, ETC FACEAU JOCURILE LUI VANTU, ARUNCAU IN INCHISORI SAU SCAPAU PE CINE PLATEA…MOARTEA SA VA IA PE TOTI CU TOT NEAMUL VOSTRU DE HIENE…CE BINE AI FACUT TU ROMANIEI, ADRIAN NASTASE?! AI VANDUT PETROMUL, PETROMIDIA, ASTA CA VORBIM DOAR DE PETROL…TICALOSI SI MORTI..

  7. Mătuşa Tamara (sora soacrei lui, Irina Cernaşov), cea prin care familia lui Adrian Năstase a primit căcălău de bani de la evreul Alexandru Bittner, marele şpăguitor penal fugit acum în Texas (unde l-a prins fiscul american, mai recent, că nu a declarat vreo 30 de milioane de dolari „de la produs“ din România), era din neam de evrei răspândiţi şi întinşi în Uniunea Sovietică de la Tibilisi (în Georgia) până în Ucraina, veniţi cu comunismul la noi.

    • Sursa lui Mătușa Tamara …
      https://muhaz.org/rzboiul-nevzut.html?page=19

      • Nu mai indica nici surse pirat de descărcare, unde au fost postate ilegal cărţile altuia (căruia îi foloseşti şi numele) de către prietenul tău fost procuror, Dan Cristian Ionescu. Ai fost atenţionat. Sunteţi complici la infracţiuni. Să nu spuneţi că aţi fost „atacaţi“, cum aveţi obiceiul, dacă sunteţi traşi la răspundere după ce îi lezaţi pe alţii.

  8. Toți postacii sovietici de mai sus e malailaba.

    • andrei ia o placuta suedeza de la toti postacii si de la mine ALUPIGUS

      • Sugi pula, fraiere!!!

      • Atât puteți voi postacilor? De ce vă înjurați ca la ușa cortului în loc să vă contraziceți în idei? De ce nu vreți să respectați pagina inpolitics?

  9. & Poate că și o explicație a faptului că domnul Adrian Năstase nu a devenit și președinte , https://www.youtube.com/watch?v=O-RT8CJiyEA , deși este posibil să fi fost mai eficient decât Traian Băsescu, ?

  10. Pe Adrian NASTASE L-A REZOLVAT M.R.U. ADICA MIZERIE JDANEASCA INTRE EI…UNUL MAI BUN CA ALTUL..SI BASESCU, M.R.U. SI NU NUMAI…SI NASTASE CU NESATULA LUI DANA( APROPO, CAND I-A MURIT VRAJITOAREA EI PERSONALA, S-A DARAMAT SI VIATA ASTORA..AU ASFALTAT DRUMUL PANA LA POARTA VRAJITOAREI SA AIBA ACCES DIRECT SI RAPID)…ASCUNZISURILE VIETILOR CARE SE PRABUSESC DIN SENIN…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998