CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nastase da directive PSD: Absorbiti ALDE

10 comentarii / 3599 vizualizări / 2 septembrie 2019

Adrian Năstase, redevenit activ în ultima perioadă, trasează azi o nouă direcție de acțiune fostului său partid, PSD, într-o postare pe blogul propriu. Concret, fostul premier transmite pesediștilor să-și securizeze urgent pozițiile politice prin absorbția de oameni de la alte partide, dînd de înțeles că oamenii ALDE, cu al lor prezidențiabil independent, ar fi printre principalii vizați pentru transferuri.

”În ultima vreme, in perspectiva alegerilor prezidentiale, scena politică s-a fărâmitat. Si pe zona de dreapta dar, mai ales, pe zona de stânga. Sunt posibile viitoare coagulări? Eu sper că da” scrie Năstase.

”Sesiunea parlamentară, care se deschide astăzi, va muta, in mod substantial, atentia mass media – si deci ale opiniei publice – de la temele obsesive ale vacantei la subiecte politice. Inclusiv la cele externe, in măsura in care Brexitul poate genera efecte negative pentru românii plecati in Marea Britanie.
Parlamentul, cu geometria sa variabilă, va da răspunsuri privind stabilitatea guvernamentală dar si in legătură cu derapajele institutionale care au permis abuzuri si crime de genul Caracal.
Pentru PSD, sabia motiunii de cenzură a devenit periculoasă. Solutia, in opinia mea -părăsirea politicii ezitărilor, a nehotărârii. Sunt necesare decizii chirurgicale, adoptarea unor politici clare, numirea unor oameni competenti in posturi importante, la partid si la guvern. In felul acesta, PSD poate redeveni un „magnet” care să atragă „fragmente” dizidente, grupuri care si-au anuntat candidati „independenti”, etc” mai scrie fostul premier. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

10 Comentarii

  1. Bombonel crede ca mai are un cuvant de spus! Mai bine sta cuminte in halatul lui cu volanase turcoaz cu țața lui si numara banii!

    • Esti cam bou.

  2. Nici n-a apucat bine Tariceanu sa-si savureze tradarea, ca l-a tradat si pe el Melescanu. Viata bate filmul.

    Daca DNA-ul reintroduce cerea de incepere a urmaririi penale impotriva lui Tariceanu, cum va vota PSD-ul?

  3. @@psd-istul! As putea sa spun la fel despre tine, dar ar insemna sa ma cobor in haznaua aia din care ai scos nasul! Pardon, era vorba despre fundul lui Bombonel( asta daca ai inteles aluzia democrat mic carele esti tu), asa ca viteza si da cu bixtonim sa iti desfunzi nasul!

    • Esti nesimtit.

      • Atât! Imi place democratia si ” democratii”! Have a nice day!

        • Spui numai tampenii.

          • Whatever, m-am plictisit de nivelul elevat al gandirii tale asa ca iti spun sincer(, ca in armata) MARS! P. S. Tine cont ca nu m-am legat decat de bulangeala( democratie pe intelesul tau) al lui Bombonel si nu si se culoarea lui de suedez din Tartasesti! P. S. S nu e rusine sa te iubesti cu fundul, rușine eate sa nu iti asumi asta!

  4. Meleșcanu nu este securist în acte. A fost nr. 2 în ALDE, partidul care “luptă” cu securitatea și acum a fost propus de PSD numărul 2 în statul cel mai de drepți și de epoleți- România condusă de PSD. A fost înainte de 89 unul dintre cei mai importanți oameni în Departamentul Securitate Internațională și Dezarmare din MAE, unde îl lingea la greu pe Ceaușeșcu. Cu doctorat în anii 60 la Geneva ca orice ne-securist. Revine rapid după revoluție “spălat” desigur nu de securitate, sub Adrian Năstase (ginerele a doi foști miniștri comuniști și mega securiști), secretar de stat la MAE și apoi ministrul de Externe într-un loc doldora de securiști. Ajunge să fie și șef al SIE, probabil locul cu cei mai mulți colegi și foști securiști. A trecut pe la 4 partide, a fost administrator la Rompetrol în timp ce Dinu Patriciu era anchetat penal, a avut relații foarte apropiate cu vărfurile celor mai corupți oameni din România, numele lui apare în câteva dosare de corupție și este socrul lui Imre, un om extrem de dubios, influent și bineînțeles foarte, foarte bogat. A dovedit adesea că este limitat și că nu are ce căuta în pozițiile unde s-a cocoțat sau a fost cocoțat. Interviul cu BBC de anul trecut a fost o catastrofă. Este cel care a angajat în MAE o mulțime de “pile”, incluzând pe fiica unuia dintre oamenii cei mai importanți de la TelDrum. O dovadă vie că vechile “cadre” au controlat și controlează România, Meleșcanu a fost tot timpul în poziții de conducere în ultimii 30 de ani. Este acum omul principal al PSD-ului pentru a continua o guvernare catastrofală. Îmi este greață! Aici o poză din momentul în care se pregătește să răspundă la acuzațiile unui fost diplomat că a fost ofițer acoperit. Zâmbetul de felul acesta în jargon tehnic se numește „I dupped you smile” sau „te-am facut fraiere” în traducere. Share că e bine să știm cum și cine ne conduce.
    #nutotei Valeriu Nicolae Facebook

  5. Vechea meteahna. Cacanarii isi aduc aminte instantaneu ca „X” a fost securist, bolsevic sau ceausist imediat ce resectivul nu mai raspunde la comenzi sau a pleacat din partidul lor. Cand era la ei in partid, „securistu” nu era „securist”, ba din contra, era un politician serios si responsabil.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998