CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Nastase, despre scandalul Simion-Popescu: Unii parlamentari ofera circ pentru ca nu pot oferi solutii

5 comentarii / 2044 vizualizări / 9 februarie 2022

”Remarc cu tristete faptul că, in ultimii ani, dezbaterea se mută, adeseori, din parlament inapoi in strada, iar conduita unor parlamentari a devenit penibilă, uneori chiar grobiană. Utilizarea unor expresii jignitoare, incapacitatea de a-l asculta pe cel care vorbeste la tribună, utilizarea agresivă a telefoanelor mobile pentru a filma in incintă, tăvălitul pe jos, zbierete, agresarea fizica a unor parlamentari/ministri in clădirea parlamentului au inceput să ducă la perderea respectului pentru parlament si pentru parlamentari. Probabil că unii parlamentari incearcă să ofere circ dacă nu pot oferi solutii” scrie fostul premier Adrian Năstase pe blogul propriu.

”Sigur, unii consideră că o anumită tinută nu contează, că pot veni imbrăcati oricum. Le sugerez să urmărească transmisiile din parlamentul britanic pentru a vedea cum sunt imbrăcati parlamentarii acolo. Sau să asculte modul de adresare intre acestia, de la tribună.
Probabil că intr-o societate in care infractorii ii agresează pe politisti pe stradă, in care violenta domestica atinge cote tot mai inalte, in care elevii si elevele se bat in parte este greu să vorbim despre o „Românie educată”. Iar pretul pe care il plătim (si il vom plăti si mai scump) va fi incapacitatea de a adopta decizii si legi bune, bazate pe dialog politic, responsabilitate si profesionalism” mai scrie Năstase. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Ai de plm! De ce ne spune despre engleji? Poate ne spun și spp-istii care păzeau barurile din Londra când petrece el pe acolo cu democrații lui!

 2. Dom’ Nastase, Circul nu ii saraceste pe Romani.

  In schimb infractiunile Puscariasului Pirtzu Citzu care a imprumutat zeci de miliarde de Euro si nu se stie unde s-a dus Mormanu, NE SARACESC.

  Sau Facturile acestui sinistru al Energiei, Virgigel Hotescu care ii lasa pe oameni fara Case. Nu e cazul matale.

  Sau escrocheriile cu armamentu de la Americanci. Daca Cioaca a „disparut-o” pe Elodia, premierul Cioaca / Ciuca al nostru, baga morman in vechiturile Americancilor, culmea , disparute si ele, ca nu le vedem macar.

  George Simion a fost galant cu subumanu de Virgigel Hotescu. Eu i-as aplica subumanului si hotului, pedepse tip Ev Mediu.

 3. Cand se dezbat motiunile de cenzura, limbajul discursurilor nu e unul prea elevat si nici manifestarile parlamentarilor sau ale membrilor guvernului nu reprezinta codul bunelor maniere. Ca sa fim altfel ar trebui sa ne mai nastem o data. Nu mi se pare ca a decazut nivelul, ci reflecta politica romaneasca de dupa 1989. In CPUN nu isi mai aminteste d-nul A. Nastase cum era? In FSN nu erau asemenea iesiri? Sau la sedintele PSD, nu scaparau scantei? Ne-a educat cineva de atunci incoace? Ne-a oferit cineva alte exemple? Nu. Si nici nu mi se pare ca episodul de ieri este ingrijorator. Cand auzi un membru al cabinetului ca vine sa expuna niste prostii, iar Țara e in dezastru, normal ca te inferbanti. Observ ca numai ce face AUR devine deranjant.

 4. ouăle,au fost numarate ouăle?
  (Emilian Imbri:
  promiscuitate secsuala….peste 1’000 de parteneri homosecsuali anual)
  (nu e pe langa subiect:
  e vb de panarame!)

 5. Dnu.ion aveti mare dreptate as mai adauga ca am avut si trei presedinrti idioti[ghinion]

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998