CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9675 RON DOWN | 1 USD = 4.6709 RON DOWN | 1 GBP = 5.7134 RON DOWN

Năstase, exploziv: Alegerile din România, ”organizate” de oameni din Departamentul de Stat și din echipa Soros

12 comentarii / 4327 vizualizări / 7 martie 2023

”În ce măsură depindem de americani?” a fost întrebat azi fostul premier și ministru de Externe Adrian Năstase de către Marius Tucă, la Gîndul live. Iar răspunsul, putem spune fără teama de a greși, că e cel puțin incendiar, ținînd cont de backgroundul politic de calibru al acestuia.

”În momentul de față, depindem fundamental de ei din punctul de vedere al securității, mai ales, în condițiile războiului de lîngă noi. În Statele Unite există multe centre de putere. Noi, pentru zona de securitate, depindem, în mod evident, parțial de Casa Albă, de Pentagon și parțial de Departamentul de Stat.
Din punctul de vedere al organizării politice, al organizării statale, depindem în mare măsură de anumite persoane din Departamentul de Stat care controlează și care au o anumită legătură…(cu România n.n.). Serviciile de informații din SUA sunt mai curînd interesate de capacitatea noastră de a ajuta cu furniza informații în bătăliile pe care le au americanii în toată lumea, deci nu neapărat de ce se întîmplă la noi. În ceea ce privește organizarea internă, viitori candidați, partide, operațiuni de presă, organizații neguvernamentale, revoluții colorate, astea sunt conduse de către segmente din Departamentul de stat împreună cu cei din echipa Soros, cel care, într-un fel, de trei decenii organizează toate aceste lucruri”.

Pe de altă parte, Năstase a explicat și care e obiectivul noii ambasadoare a SUA la București, Kathleen Kavalec, cea care a anunțat din capul locului că va veghea asupra libertății presei:

”Ea a venit în mod evident pentru a supraveghea zona Balcanilor și zona rusească. Din punctul ei de vedere, în mod evident, nu dorește să existe ”debandadă” în presa din România, ci să fie ordine și disciplină”. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

12 Comentarii

 1. soros cia lucra acum cu femei…tarile baltice, scandinave, birocratia la varf _ueista…alese parca pentru natura lor default pacifista nu?
  Samantha Power & Color Revolution In Hungary
  „USAID a fost înființată în 1961 și a fost intenționată să servească drept un vehicul pentru promovarea guvernării democratice și a instituțiilor civice asociate în rândul națiunilor care au avut puțină sau deloc experiență în guvernarea populară. Acest rol a devenit mai puțin relevant pe măsură ce statele naționale au evoluat și organizația însăși a răspuns devenind mai asertivă în rolul său, împingând politici care au coincis cu obiectivele politicii externe ale SUA. Acest lucru a determinat unele națiuni gazdă să închidă birourile USAID. În cadrul guvernului SUA însuși, participanții la formularea politicii externe observă adesea că USAID și National Endowment for Democracy (NED) sunt acum în mare parte în afacerea de a face ceea ce făcea CIA, de exemplu. interferarea în politica locală prin sprijinirea partidelor de opoziție și a altor grupuri dizidente sau chiar teroriste. Ambele organizații au fost foarte active în Ucraina în 2014 și au servit drept canale pentru transferurile de bani către partidele de opoziție și către cei care erau ostili influenței Rusiei pentru „construirea democrației”.”
  https://www.unz.com/pgiraldi/us-foreign-policy-goes-woke/

 2. ”În ce măsură depindem de americani?”

  -in masura in care sugem pula americanilor,
  fireste!

 3. Ceea ce traieste Romania acum se datoreaza in foarte mare masura si dlui Nastase.Nu ca ar fi singurul,Asa ca il invitam sa isi numere in continuare gainile si ouale de la Cornu si sa taca.Macar atat ne datoreaza.

  • Mai valoroasa era tacerea ta. Nimic n-ai zis.

 4. […] „În ce măsură depindem de americani?” a fost întrebat fostul premier și ministru de Externe Adrian Năstase de către Marius Tucă, la Gîndul live. Iar răspunsul, putem spune fără teama de a greși, că e cel puțin incendiar, ținînd cont de backgroundul politic de calibru al acestuia. „În momentul de față, depindem fundamental de ei din punctul de vedere al securității, mai ales, în condițiile războiului de lîngă noi. În Statele Unite există multe centre de putere. Noi, pentru zona de securitate, depindem, în mod evident, parțial de Casa Albă, de Pentagon și parțial de Departamentul de Stat.Din punctul de vedere al organizării politice, al organizării statale, depindem în mare măsură de anumite persoane din Departamentul de Stat care controlează și care au o anumită legătură…(cu România n.n.). Serviciile de informații din SUA* sunt mai curînd interesate de capacitatea noastră de a ajuta cu furniza informații în bătăliile pe care le au americanii în toată lumea, deci nu neapărat de ce se întîmplă la noi. În ceea ce privește organizarea internă, viitori candidați, partide, operațiuni de presă, organizații neguvernamentale, revoluții colorate, astea sunt conduse de către segmente din Departamentul de stat împreună cu cei din echipa Soros, cel care, într-un fel, de trei decenii organizează toate aceste lucruri”. […]

 5. e atat de relaxat, dupa baia de spirit din Cuba si Vietnam si dupa sesiunile prelungi de claca, stuparit, coasa, pus gogosari in otet de la Cornu, incat nu intelege mai nimic din ce se intampla in lume, si mai bine ar ramane acasa

  definitiv

  ar castiga el si ne-am salva noi

 6. […] Din punctul de vedere al organizării politice, al organizării statale, depindem în mare măsură de anumite persoane din Departamentul de Stat care controlează și care au o anumită legătură…(cu România n.n.). Serviciile de informații din SUA sunt mai curînd interesate de capacitatea noastră de a ajuta cu furniza informații în bătăliile pe care le au americanii în toată lumea, deci nu neapărat de ce se întîmplă la noi. În ceea ce privește organizarea internă, viitori candidați, partide, operațiuni de presă, organizații neguvernamentale, revoluții colorate, astea sunt conduse de către segmente din Departamentul de stat împreună cu cei din echipa Soros, cel care, într-un fel, de trei decenii organizează toate aceste lucruri”, informează InPolitics. […]

 7. Eu stiam asta de multi ani.
  Problema de bun simt e urmatoarea.
  Avem in Romania 15.000 nevotati(ofiteri superiori,magistrati,inalti functionari) si 45.000 votati(presedinte,parlamentari,europarlamentari,presedinti de consilii judetene,consilieri generali si consilieri locali).
  Asadar
  De ce hranim si platim o armata de 60.000 panarame,pramatii,atarnatori,marionete,paraziti cand oricum nu se ia nici o decizie in Romania???
  Raspuns
  Degeaba

  • Te-au dat afară de pe Naţional şi te-ai mutat aici? Păi tu le ştii pe toate, dintotdeauna, dinainte de a te naşte chiar! Pe tine trebuiau să te întrebe despre toate celea, nu pe Năstase. Cine e Năstase? Nu se compara el cu tine.

 8. CUM GANDESTE UN OM GOSPODAR, NU POATE GANDI UN POLITRUC. UN GOSPODAR ISI MUNCESTE PAMANTUL, CURTEA, ISI DRAMUIESTE RESURSELE, ISI EDUCA FAMILIA IN DRAG DE MUNCA SI PRETUIREA A CEEA CE ARE SI RUGACIUNE PENTRU CE ROADE AR OBTINE. NEVASTA LUI NU VA ARUNCA BANII PE PROSTII, COPIII LUI VOR DORI SA ISI BUCURE FAMILIA CU PROPRIILE REALIZARI. ASTA DEFINESTE UN GOSPODAR. NU CATE DIPLOME, NEVESTE SAU SOCRI BOGATI A AVUT. CI ICONOMIA DE CARE DA DOVADA IN ADMINISTRAREA A CEEA CE ARE SI ESTE EL, CA OM.
  UN POLITRUC ARE PLANURI DE CUM SA FACA SMECHERII, SA PRADUIASCA STATUL, SA JEFUIASCA POPORUL, SA INFOMETEZE BATRANII SI COPIII, SA PLATEASCA MUNCA OAMENILOR CAT MAI PUTIN, FIECARE SERVICIU PE CARE IL VA FACE CUIVA SA II ADUCA BANI MULTI SI CADOURI. SOAPTELE CUNOSCUTILOR LA URECHEA NEVESTEI SA ADUCA SI ELE MILIOANE. COPIII SA SE SCALDE IN BANI MULTI, LUX, OPULENTA, SA FACA SI EI SCOLI DEPARTE DE OCHII OAMENILOR, SA SE DEA MAI SCOLITI SI TITRATI CA TAC-SU. SA ACAPAREZE TOT CE POATE VEDEA CU OCHII, NU CONTEAZA CA ARUNCA BABA IN STRADA, CA IA OGORUL TARANULUI, CA VINDE FABRICA DE CIMENT, CA EXPORTA COPII, CACI LUI SI DOAR LUI, BINE SA II FIE. UNDE VEZI AICI AMERICANII, DON’ NASTASE?
  STII UNDE? GOSPODARUL NU VA VINDE OGORUL ALTUIA, NU VA DARAMA CASA ALTUIA, NU VA FURA SEIFUL DIN PRIMARIE. POLITRUCUL, CA SA FIE LASAT LA PUTERE SI SA POATA FURA, SE VA DUCE SA CAUTE MERCENARI, FIE EI NUMITI DEPARTAMENTUL DE STAT, ORI MI6, ORI C.I.A. ORI MOSCOVA, VIA KGB, CA SA RADA PE ORICARE VA TRECE PE DINAINTEA LUI, SI PENTRU ASTA VA FACE NUMAI NENOROCIRI. O VA DA SI PE MA-SA, VA ASFALTA STRAZILE PANA LA VRAJITOARE, VA PUNE MERCURIAL PE ORICE MISCA…SA CURGA BANII IN CONTURILE LUI. SI VA VINDE TOT, ACOLO UNDE VA STI CA NU DA SOCOTEALA SAU NU PUNE IN PRIMEJDIE GATUL COPIILOR LUI. CAUTATI CONSILIERII LUI NASTASE DE CAND ERA PREMIER SI VEDETI CU CE AVERI COLOSALE S-AU PRICOPSIT. DACA SLUGA S-A IMBOGATIT FARA SA MUNCEASCA MAI NIMIC, STAPANUL CU CE S-O FI DUS ACASA? AU AGITAT GOGORITE CU U.E. MU..E, N.A.T.O SI BRUXELLES …STRASBOURG SI ACOLO SI-AU EXPORTAT URMASII LOR PUTUROSI SI LA FEL DE EDUCATI INTRU MUNCA, PRECUM TATII SI MAMELE LOR. AU VANDUT RESURSELE, AU DISTRUS POPULATIA, AU RUINAT EDUCATIA, ACUM PLANG DE MILA TARII. TOCMAI EI, TALHARII ! PUSCARIA A FOST CEL MAI USOR LUCRU CE LI SE INTAMPLA, JUDECATA LUI DUMNEZEU VA FACE DIN URMASII LOR DE PLANS, NU POPORUL! DE 2000 DE ANI ROMANII SUNT ASUPRITI SI JEFUITI DE UNII CARE PLANG DE MILA POPORULUI…ROMANII SUNT TOT ACOLO, DAR JEFUITORII SUNT PRAF, PULBERE SI INTRE DEMONI CA EI, IN IAD! INAINTE SA VORBITI CE FACE TARA PENTRU A SE APARA DE VOI, VEDETI CE ATI FACUT VOI PENTRU A PUNE IN PERICOL TARA…ATI VANDUT-O SI PE MAMA VOASTRA, DON’ NASTASE…DACA ITI IUBEAI MAMA, ITI IUBEAI SI PATRIA! LACOMIA TE-A INVINS!

 9. @Daşteptule,
  Eu stiam din 2009,de acum 14 ani de la ofiteri superiori.
  Din ce imi aduc aminte Nastase a fost ministru de externe,presedintele camerei deputatilor,prim ministru si aproape presedinte.
  Ar trebui sa intrebati toate marionetele politice de aici,ce factori de decizie sunt,ce hotarari iau daca va conduc americanii.
  Si mai e ceva,ce rost a avut mascarada cu „parteneriatul strategic” din 1997 daca treaba incepuse din 1991-1992-1992,iliescu si talpes stiu cel mai bine.

 10. Ionut ,ai calcat in balega in care paraziteaza dasteptu.Pana sa se faca parazit ,pe vremuri,cara geanta lui Bombonel ca d-aia se face avocatul lui.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.

STRTIME=1662721998