CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Năstase face bășcălie de pedeliști: ”Au devenit nostalgici după ce Băsescu a spus că sunt cel mai bun premier

0 comentarii / 1652 vizualizări / 16 octombrie 2011

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a ironizat sâmbătă afirmaţia făcută de democrat-liberala Roberta Anastase conform căreia el ar fi de fapt premierul care va fi desemnat de Uniunea Social Liberală şi a afirmat că acestea fac parte dintr-o încercare de dezbinare la nivelul USL.

El susţine că democrat-liberalii ar fi devenit nostalgici după ce preşedintele Traian Băsescu a afirmat, într-o emisiune televizată, că Adrian Năstase a fost cel mai bun premier. „Nu pot decât să zâmbesc. (…) Cine are timp să o asculte pe doamna Anastase merge acolo, aplaudă. Eu cred că sunt nostalgici cei de la PDL. Au văzut că, la un moment dat, Traian Băsescu spunea că eu sunt cel mai bun prim-ministru şi au devenit nostalgici. Cred că asta e explicaţia, altfel nu înţeleg… Şi dl Lăzăroiu dădea o serie de explicaţii despre cum trebuie condus USL”, a spus fostul premier, într-o emisiune la Antena 3, preluat de Agerpres.
Potrivit acestuia, USL încearcă să găsească soluţii reale, „dincolo de dezastrul din ţară”. „Dincolo de aceste discuţii legate de felul în care vor să modernizeze statul Traian Băsescu şi colegii lui, practic vedem acest dezastru peste tot, corupţie peste tot, probleme în administraţie peste tot, probleme în poliţie, în justiţie”, a afirmat Năstase.
Liderul Consiliului Naţional PSD a reamintit că, la sfârşitul săptămânii viitoare, va avea loc reuniunea acestui for de conducere al partidului în care vor exista mai multe ateliere de lucru şi dezbateri pe temele politice, economice şi sociale cele mai importante şi de actualitate. „Am invitat şi oameni din afara partidului pentru a discuta soluţii şi alternative. Nu vreau să stau la televizor tot timpul să comentez ce spune Boc, ce spune Igaş. Să mă invitaţi să spunem ce soluţii căutăm în momentul de faţă. Sunt convins că cei care ne urmăresc aşteaptă şi o rază de speranţă”, a mai spus fostul premier.
Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Liberal Roberta Anastase a spus, sâmbătă, la Convenţia Naţională a femeilor din PDL, că USL îl pregăteşte pe Adrian Năstase pentru funcţia de premier, iar cu Victor Ponta „joacă la cacealma”.

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998