CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9691 RON DOWN | 1 USD = 4.5463 RON DOWN | 1 GBP = 5.8319 RON DOWN

Nastase face misto de votantii lui Basescu: niste papagali

1 comentariu / 3392 vizualizări / 4 decembrie 2016

Fostul premier Adrian Năstase nu-l iartă pe Traian Băsescu: într-o postare pe blogul propriu, azi, el îi etichetează pe prezumtivii votanți ai ex-președintelui drept ”papagali” care uită lunga listă a nerealizărilor acestuia.

”Dragi papagali, scrie Năstase, acesta e un mesaj pentru voi, cei care va pregatiti sa-l votati, inca o data, pe Basescu. In 2004, el era „raul cel mai mic”. Era „un fost comunist” dar era simpatic. A trecut apoi la socialisti. Pe urma la populari. Acum la nationalisti. E consecvent. In 2009, l-ati votat, din nou, pentru ca era simpatic. Arunca sticle de sampanie, dansa cu poporul si cu Bercea Mondialu’. L-ati apreciat pentru ca se tinea de cuvant. A spus ca-si va da demisia in 5 minute si si-a respectat cuvantul. V-a promis ca „o sa traiti bine” si asa a fost; v-a taiat salariile. Voi insa, pe buna dreptate, il iubiti in continuare(…)

N-a reusit intrarea in Schengen. Nu a reusit eliminarea vizelor pentru SUA. In schimb, in mandatul lui, Romania s-a ocupat temeinic de adversarii politici. Tara a fost izolata, mergand pe pilotul automat de la Bruxelles si avand, ca directiva, „Licuriciul cel Mare”.

E adevarat, e bun la gargara, la scandal, la barfa de televizor, la jigniri. E unul „de-al nostru”. Asa „modernizam” Romania. Innoim clasa politica cu Basescu. Alegem un tanar „frumos si liber”. Luptam cu Basescu impotriva celor care au distrus Romania, sub conducerea lui, in ultimul deceniu! Veti spune, poate, ca cei zece ani de mandat prezidential ai lui Basescu au insemnat o paranteza de istorie si ca, nu-i nimic, suntem tineri, ne putem permite. Asa o fi…

Acum, el vrea sa-i dati o strapontina in Parlament. Concluzia mea, dragi papagali, e ca-n bancul cu iepurasul – inteleg ca va place. Succes in alegeri!” conchide fostul premier. (B.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

Un comentariu

  1. O jigodie patentata acest tb! Dar mai grav este ca a fost /mai este sustinut de multi „oameni de bine” chiar „intelectuali” gen plesu, patapievici, liiceanu, tanase, etc ! Toti ar trebui judecati si pusi sa plateasca daune morale statului roman pe care l-au ” muls” consistent cu binecuvantarea interesata a matelotului distructiv…Auzi la el sa amentinte Budapesta cu invazie armata !!! E de noaptea mintii!!! Pai nu a dat mana cu orban in interes electoral?! Acum si-a adus aminte de retorica antiromaneasca a Ungariei ?! Sau de „sistemul” judiciar ticalosit pe care l-a creat cu buna stiinta ?! Rusine!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998