CURS VALUTAR
1 EUR = 4.9677 RON DOWN | 1 USD = 4.6059 RON DOWN | 1 GBP = 5.7949 RON DOWN

Nastase: Intrind la guvernare, PSD risca sa-si piarda avantajul electoral

5 comentarii / 2317 vizualizări / 22 noiembrie 2021

”Romania a beneficiat, in timp, de miracole, la conjunctura unor factori interni cu factori externi – Unirea principatelor, Marea Unire. Alte momente favorabile nu au fost insă fructificate. In momentul de fată prioritară este depăsirea crizelor si pozitionarea pentru un viitor global care „nu sună bine”” remarcă Adrian Năstase, într-o postare pe blogul propriu, în care atrage atenția asupra riscurilor intrării PSD la guvernare.

”PSD se pregăteste să intre la guvernare, riscând să piardă un avantaj electoral pe care l-ar fi avut rămânând in opozitie. Este o decizie de responsabilitate. Dar ea trebuie să fie insotită de anuntarea si punerea in aplicare a unei viziuni de performantă. Probabil că Departamentele partidului, dacă ar fi functionat, ar fi putut să ofere solutii si proiecte cu impact mai puternic in zona economică si socială. Asa, pare cumva că este vorba doar de un proiect de supravietuire (necesar, fără indoială), un proiect al compromisurilor cu liberalii. Vom vedea. Este adevărat insă că pentru a reusi să conduci o masină pe dunele desertului trebuie să dezumfli pneurile la o treime!” afirmă fostul lider social-democrat.

El face, în același timp, un anunț important: nu revine în politică.

”M-au sunat mai multi jurnalisti să mă intrebe ce este cu cererea mea de reabilitare judecătorească si dacă doresc să revin in politică. Le-am răspuns că nu am un astfel de proiect. Asta nu inseamnă că nu urmăresc ce se intâmplă in tară si că nu mi-as dori să invatăm din greselile noastre dar si din reusitele altora” mai spune Năstase. (B.T.I.)

FoloseSte contul de Facebook pentru a comenta

5 Comentarii

 1. Daca PSD va reusi sa scoata tara din rahatul in care a bagat-o ciuma galbena, e bine. Mai departe lucrurile se vor desfasura cum va dori sistemul, ca si pana acum de altfel. Sa nu fi intuit (sistemul) ce nenorocire va aduce ciuma galbena impreuna cu puii de securisti, incat a taiat aripile PSD-ului lasandu-l la doar 30%?

  • Pai asta era si ideea. Tara nu e deloc in rahat, inca! Urmeaza sa intre acolo foarte curand. De ce sa nu fie si PSD la guvernare atunci cand o intra in rahat?

  • Tanti, PSD-ul nu știe să scoată din rahat. Cel mult să bage. Asta în cazul în care nu te-ai lămurit în aproape 30 de ani…

 2. Mai bine jucator in partida (de sah) decat chibit in scara blocului. Sondajele sunt volatile iar butoanele si parghiile de exercitare ale puterii sunt masura maturitatii. Daca un nebun ca si Catu care joaca tara la poker e lasat sa zburde, invocand o situatie mai avantajoasa in sondaje, atunci domnule Nastase n ati invatat inca nimic din greselile trecutului.

 3. Dilema falsa. Fireste ca stie si pesedeaua ca urmeaza sa piarda la popularitate, dar numarul de asistati e inca mare si toti voteaza cu noi.
  Pentru unul care a reusit sa piarda in fata unui impostor de teapa lui Traian Basescu, Bombonel vorbeste cam mult si cam multe. Esti depasit tataie. AI fost atat de prost incat ai crezut ca secu e sub controlul vostru, ca pe vremea lui Postelnicu, nea Nicu si Iliescu Maica. Geostrategule, internationalule drept.
  Ia mai spune-ne, junioru’mai suge la pesedea sau nu, nuuuu, el e competent si genial, cu cine o semana

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

STRTIME=1662721998